Odpověď na příspěvek uživatele assil z 17.08.2023, 12:45:32
Co měl Timberwolf zakázané? Já měla zato, že pan dovozce, co teď vyrábí zaručeně regionální Bodreek atp. z masa, které neví, odkud je, protože žádnou fabriku ve skutečnosti nemá (a to je i případ Timberwolf, protože po tom pátral celý svět a nakonec to vypadalo na Diamond petfood, co dělal i Totw), měl velký voči, bylo to drahé…
A přišel Wolfsblut, o kterém zas z té samé strany vyprávěli, že kopíruje Timberwolf, úplně směšné věci tohle, že by je zajímala nějaká malá privat label ze Států s masovou moučkou, když si zakládají na přírodním složení (i továrna, kde se to vyrábí, takové věci nezpracovává).
Na dogforum.sk jsou o tom romány.
No a to je moje další kritérium, jak vybírám. Majitel ne moc pravdomluvný - nekupuji.
Co se dělá v Polsku… Alpha spirit vyrábí v Polsku. Španělé. Vsadím se, že to moc lidí neví. Ale kupuje luxusní jídlo ze Španělska. Německo má taky různé věci, vždyť Wolf. vyrábí v Anglii. A české značky se dělají v Německu a v Anglii. Moje oblíbené granule se dělají ve Španělsku, což se označuje za hrůzu. Myslím, že většina lidí netuší, jak dobré potraviny a krmiva se v Polsku dělají. I šmejd, samozřejmě. Ale já toho dost vyzkoušela a i kupuji jídlo pro lidi, ono to maso chutná jak maso, v supermarketu je malá mrkvička, co chutná jak mrkev, oni totiž upřednostňují své lidi před dovozem… Říct, že u nás, kde je výroben a dodavatelů mraky a máme docela kontroly a vyhlášky na každou blbost, nebo v Polsku, které má moře a ryby tam nestojí skoro nic a má perfektně zachovalé zemědělství, …, že kvalita nic moc, no, tak to by mě nenapadlo.
Na krmivech jsou některé věci vidět hned. Rozdělám pytel a přepálený tuk.
To dostanete všude.
A taky hodně lží.
Jo, jsem si vzpomněla na Magnusson, tam snad strkali i bio pšenici, graham nebo jak to bylo.
A nakdákám toho, ale stejně nevím, jestli do té továrny pochodují jehňátka z jedné strany a granule z druhé vylézá…