No, comparison není srovnání. Let love lead - vám vypadlo a autor taky, to není hezké.
Mělo by jít o to, že když dělám něco pro ostatní (dobrého, ale i hodně krvavého), na mé jméno; odkaz, skutky se nezapomene ani za těch 150 let.
Mně přijde zajímavé, jak jsou ti amíci jednoduší. Tohle teda není amík jak poleno, ale… na jeho blogu s ním všici souhlasí, mě to hrozně rozčiluje, radši jdu říct kohoutovi, co to má za legrační hlas, truhlík jeden.
My máme nějak vyšší nároky.
Příspěvky uživatele
megi-the-pes
No to ale nemělo být k smíchu. Se snažím myslet pozitivně, ne, když furt leje a leje a už se auta i bojím. Pořád říkám řidiči - musíš předpokládat, že jsou okolo nás samí debullové. Od ledna jsme trefili skálu, auto si hrálo na kolotoč (ale hezky pak od skály skočilo zpět na silnici), protože ostatním hovadům to klouzalo taky, ale “mám velký auto, uhněte mi", to víte, my na horách nemáme traktory, sypače, nic, jsme chudý, tak nebylo kam jinam, do řeky, peřejí a šutrů se nám nechtělo, pak během 13km cesty dva důchodci na zebře, prostě vidí zebru a jdou, nic jiného nevidí, myslím, že moje “stůj” slyšel celý okres, a moje druhá polovina se mnou asi hodinu nemluvila, to je rekord, pod viaduktem vyjelo hovado do jiného pruhu, ani zrcadlo tam není, kdybych byla konspirátor, což jsem, tak si myslím, že jde o cílenou likvidaci, jak je nás moc, no a už jsme byli skoro doma a v zatáčce to samé, už jsem ani nic neříkala a neřvala, ani myšlenky jsem neprodukovala. Je to jak v Need for speed Underground. Tak jsem řekla, že už nikam nejedu, vracím se k vlaku, jenže Arriva jsou retardi přiožralí, nedávno zas poblíž sundali auto. Člověk netuší, dokud se mu něco nestane. Ten pes má jen 48 cm a 26 kg, ale stejně se praštila do hlavy, jako by už praštěná nebyla dost, takže jsem pás zkrátila a pak vyměnila, jsem se bála o vnitřní poškození materiálu, asi tak jako u přilby. Větší pes by zlomil opěrky a hlavy… a zas taková pecka to nebyla, rychlost hlemýždí, protože super vrstva sněhu na lyžování… teď, bez této ”pomoci", bychom byli všichni mrtví.
Jó, já už je hledala, to snad nikdo nepoužívá, jsem si říkala… Bezpečnostní 😲Pro čivavu asi dobrý. Možná jde o to, aby lidi vpředu nejen že měli zlomený vaz, ale pro jistotu je ještě udusit.
Hustý, no. Přitom stačí v takovém odpadu udělat vespod v místě tenkého pásku díru a protáhnout tudy opravdový pás pro psa, nebo vedle něj, nad ním, snad jsou vzadu dva tři, bože. Tohle je opravdu hodně vypatlané.
https://www.psichologie.cz/uzivatel/manickam/
A nic jiného, než že si psa nevšímala, nedělala? A co dělali ostatní? Viděli to, tak tam asi byli také.
Ale nejsme se psy a všemi obyvateli domácnosti celý den bez přestávky.
Na té zahradě každého napadne přítmí a divná věc, co má páníček.
Však george psal - nevěřte všem nesmyslům, které kdo vypustí.
😀
Aha. Sedačka, co jsem viděla, má průstřih vzadu ve dnu, kudy se protáhne spojka k pásu. Stejně jak v mém potahu. Ale to ucho za opěrku souhlasí. Zapínám do slotu mezi sedačkami.
Stejně myslím, že to Tricky myslí jinak, sedačku může cvaknout do horního slotu (máme nad sedadly) a psa do spodního. Nevím. Divné. Asi to jen jinak popsala.
Moje nechcou ani gram cukety, jen okurku, ale jak vidí slupku, odchází…
2 kg na 20 slepic… no, to… bych nedělala. Su srab.
A proč vlastně se to dává slépkám? Mně z toho chutná řízek. Jsem jediná, kdo nenadává na srpen pro “Čau, nechceš cuketu?” 🙂
Já viděla, N1, ale ne tady, u severních sousedů běžně, ale normálně mi to poslali DPD domů. Já je zkoušela, protože víc bílkovin, určitě 17, přesně nepamatuji. Tady to např. ta VKS, prodává se jako “drť”.
Ta karabinka drží sedačku/pelíšek na sedačce toho auta. Nedrží psa. Pes má postroj a spojovací pořádný pás s karabinou k autopásu. Ten pelech slouží jen pro pohodlí psa. Stejně tak by šel použít pelech s protiskluzem, ale pásek s karabinou to drží lépe.
Tuhle “drobenku” (vypadá jak hrubá kulato trojúhelníková mini granulka) moje slepice nechtěly vůbec, a to jsem měla vzorky různých výrobců. Nelíbí se jim to. 🙂 Granule taky nelíbí. Rozmazlené (moje taky) nebudou chtít ani jedno, leda vyhládlé.
To mě taky dost zajímá. Kolik cukety na kolik slepic. Asi ani není potřeba moc, když to zabije aj člověka.
Trickyvoo:Tak ta sedačka není uchycena, aby se nerozbila a k psovi je velký pás a karabina taky není pidi. Ta sedačka je uchycena, aby necestovala.
Mně zas přijde divná přepravka, kde není pes uchycen. Se o ty stěny a mříž taky pěkně domlátí
Když ono jde spíše o bezpečnost lidí, aby pes neletěl dopředu. Že ho nezachrání žádný pás ani přepravka, ani mříž v kufru, …si prostě říkat nebudeme. 🙂K tomu pásu - ten tenký, co mi dodali k potahu, jsem samozřejmě nepoužila, to je tak na králíčka, ale i když dám pořádný, pes chce sedět, jindy ležet, takže ten kus k postroji nechám trochu delší a co, tím to přece vůbec neplní funkci bezp. pásu. Ty z auta nejsou pro psy, ale pro lidi, děcka mají přece kvůli výšce povinnou sedačku.
Takže prostě akorát tak vybrat co nejpevnější přepravku, nebo připoutat samotného psa a spoléhat, že jsou dnes na silnici všichni rozumní…
🙂 Jste se s kluky nudila, že? Užijte si to. 😀
Jim ten prach; ranní jídlo pokapu vodou, nebo něčím dobrým. Granule, to je samozřejmě vše v té granuli, to máte lepší, taky proto, že slepice sní vše, co je potřeba, ne že vyzobe jen to, co chce.
Nezapomeňte na konzervaci, nebo vyrábět malé množství.
To mně teda praní na 30 trochu vadí. Ta cena mi taky vadí. 🙂Z koženky u zvířat mám špatný pocit. Ale když to teda funguje…
(Eshop porušuje asi dvacet našich zákonů, mimochodem, takže český; česká výroba snad ne.)
Pelech nemáme. Pes je furt v posteli nebo na gauči. Ale v zimě leží před krbem na umělém kožichu.
To je ten 01314@seznam.cz, co hledal ančovičku1…
Musím říct, že esi ten mail vypadá jako příspěvek tu, tak to málokdo bude chtít číst. 🙂
Ahoj Jirko54. ;-)
Anonymní:Každopádně, tohle mi přišlo na oči. Ušetřilo by to spousty utrpení, kdyby si lidi připlatili za kastraci.
I chudí lidé mohou kastrovat kočky
https://www.feliti.cz/
Si řeknete, že v útulku dělá někdo, kdo má rád zvířata, ale tohle je městské, je možné, že to je dotované místo od ÚP (minimální mzda a jinde je nechtěli).
A těch videí z jatek např. je taky dost, ti lidé jsou nemocní a neměli by vůbec capkat po ulici. Protože to je kočka v dětství a vražda v OC za bílého dne před tunou svědků ve třiceti a vůbec nechápe, že je to špatně.
Já krmím masem. 😀 I jsem si koupila moučky (aj krevní, čeká v kůlně, až vybouchne, chtěla jsem vědět, co tu vyrábí, ale sahat na to odmítám, je to jak prach… z mrtvoly… a teď nevím, komu to nasypu), sojový ex. šrot, kvasnice, kukuřičný (mi to v zimě přišlo hrozně chytré ode mě, že se zahřejí nebo co, neztloustly, tak ok), kopřivy mám, tvaroh, jogurt, syrovátku, mátu, co mám na čaj, vápník,… zelenina od vaření je každý den, maso dělím psovi, kočkám, sobě a slépkám… pro slépky vše do mixéru… jako je to moc hezké takto vařit, ale já pracuji doma, takže můžu ráno vyrábět nové jídlo… všecky ty koupené suroviny vám žluknou a co? Máte vejce 50 Kč/ks (nebo taky nic, toho vápníku je fakt hodně, mě to překvapilo, když znám jen psy, že), protože ty 20kg pytle musíte vyhodit, případně slepice kaput.
Směsi jsem měla přes 17 % bílkovin, takže beru, že ryby mají tak nějak podobně… no, snad ty slépky takto nezlikviduji.
Žádná alergie na srst není.
Je na to, co je uvnitř psa.
Není rozdíl mezi dlouhosrstým, krátko, jemno, hrubo, bez.
Částečky jsou v: kůže, sliny, trochu na chlupech, moč, na těch chlupech je to cestou, samotný chlup, kdyby byl umyt, tak nic nedělá. U psů s podsadou je asi alergenů na chlupech víc, protože víc vrstev chlupů.
Nevím, že bych byla alergik, co nevím, tím neonemocním, ale jsou psi, které když pohladím, ruce se mi osypou a začnu kýchat a slzet, ale jsou většinou ti, co bydlí v kotci, z toho soudím, že na sobě mají spoustu nečistot; toho, co obsahuje alergeny.
Když máte čističku vzduchu a léky a pes není v posteli, nebo té ložinci, záleží na levelu alergie, tak jste v pohodě. Za pokus možná stojí vlézt do chovky, nebo zkoušet pomalu, když vyvolené plemeno potkáte. Dost lidí si totiž na psa zvyklo, na svého.