Aktuálně: 3 730 inzerátů210 834 diskuzních příspěvků18 259 uživatelů

Příspěvky uživatele

megi-the-pes

megi-the-pes
megi-the-pes 14.08.2023, 13:24:27 xxx.xxx.61.107
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 14.08.2023, 13:22:11

Nevím nevím, už mi pár lidí říkalo, že to kvoká, musí se zavřít někam nebo co. 

megi-the-pes
megi-the-pes 14.08.2023, 13:20:07 xxx.xxx.61.107
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 14.08.2023, 13:17:00

Jistě že chlapovi musíte říct, co jste jako čekala, chlap, no. 🙂 Špalek tady taky ne. Co s tím, nevím, hlavně děcka hybridů nemají ty vlastnosti (plus mají vady třeba), nemá se to dělat… vymýšlím za pochodu, pak dám vědět, esi sme zasypaný kuřatama. 😀

megi-the-pes
megi-the-pes 14.08.2023, 13:16:29 xxx.xxx.61.107
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 14.08.2023, 13:09:40

Jasně, ale lidé tam chodí, aby se podívali, esi dodržují, co řekli, proč zrušili vše, že se budou věnovat inzerátům, což jim proklik neřekne. To kliknutí na reklamu by trošičku řeklo, že se účastník internetu nepřišel jen smát… ale jen trošičku. Třeba kdyby měřili odpověď na inzerát, registrace…

megi-the-pes
megi-the-pes 14.08.2023, 13:13:16 xxx.xxx.61.107

Kohuta dáte klikrem raz dva.
Taky bych se to mohla naučit… včera jsem mu říkala, že půjde… že tu je na práci, ne na zábavu! 

Ale jak rychle pochopil, že když půjde do kurníku sám, tak ho nebudu tahat já. Se mu nelíbilo. Řval jak tur. A přitom je kur. A hned to, chytrej jak rádio, slépkám pověděl, a už jsem je nesbírala tu na keři, tu na střeše…

megi-the-pes
megi-the-pes 14.08.2023, 12:14:45 xxx.xxx.61.107
Anonymní:

Návštěvnost Fauny padla: 

https://www.ararauna.cz/2023/08/ifauna-cz-prisla-po-zmene-grafiky-a-osekani-obsahu-o-tretinu-uzivatelu-jak-se-dari-jejim-konkurentum/

Hodně nepřesný článek, ostuda. Jakou už. bázi jsme sem přesunuli? Co za ignoranta hloupého to psalo?
A měřit prokliky… ježiši… snad uživatele a klik na reklamu, ne. A iF má tak setinu, tisícinu uživatelů, co na začátku května. 

megi-the-pes
megi-the-pes 14.08.2023, 12:00:22 xxx.xxx.61.107
Odpověď na příspěvek uživatele JanaJanaJanaJana z 14.08.2023, 11:46:45

😀 to by mohlo být zábavné pozorovat v tv 😀 Takhle… nedělat nic není řešení. Zadobře, dobře, akorát že já vím, co od AB čekat, ale PF říkal, že EU je zlo, šílené zlo…
A co pak pan prezident… nejmenuje je a čau. 

megi-the-pes
megi-the-pes 14.08.2023, 11:55:03 xxx.xxx.61.107
Rapotačka:

Modleme se. Ať nejsou volby elektronické (a ….

https://www.forum24.cz/korespondencni-volbu-prosadime-prestoze-to-bude-stat-hodiny-obstrukci-slibuje-rakusan

To je žvástů tam a výmluv. Jako kdyby se nemohli dohodnout s konzuláty v jiných městech, FBI, co je mi po tom, nebo to Německo, to byl vtip? 😀 Jo, v Číně jsou jen tři konz., to je blbé. 🙂 Kdyby volit chtěli, těch 200 tisíc lidí, tak si sami řeknou, ne.
Oni nevolí ani lidé tady a to mají národní výbor 20 kroků od baráku. Jak minule mi prodavačka říká - já tam nejdu, mně se z nich nikdo nelíbí. 
Aha. Ale nadává furt, že PF je koko… 

megi-the-pes
megi-the-pes 14.08.2023, 11:40:42 xxx.xxx.61.107
assil:

Myslím, že za ty prachy nestojí ani jeden život těch těhotných ženských, které nechali umřít na otravu krve.

Jo. Kdyby nebyli tak pitomě zažraní do tohoto, tak by to byla jedna z nejpříjemnějších zemí na planetě.

JanaJanaJanaJana: to teda vidím obří rozdíl, esi tu jen žvatlá PF a máchá ručičkama a je zcela bezmocný (on je vážně blbý, nejdřív jsem myslela, že to hraje, aby ho pak nezavřeli do Valdic, ale do Kosmonos), nebo AB, který krade jak sviňa, ale umí vyjednat i věci pro nás, v investicích a zahraničních věcech atd. na něj prostě nemaj. A koho sem dát, aby tohle aspoň trochu dal dokupy? Nikdo nechce Bobše. Ale co tu je dál? Ten člověk bude muset být hlasitý, rozhodný a vědět, kolik nul má miliarda. 
Porovnejme to… klanění se EU (na USA dnes nemám volné místo na disku), kvóty na uprchlíky (já proti nim nic nemám, jsme příbuzní a jsem děsně tolerantní tvor), ale tak, jak to vedli a vedou Němci, to fakt ne), jak se měla většina občanů za AB a jak se má teď, jak strašně se zvětšila mezera mezi chudými a vrchem, střední třída na pracáku pro příspěvek na bydlení… ne, takhle hloupý obchodník AB fakt není, ví moc dobře, že kasa se potřebuje taky plnit a že sleva je lákadlo k utracení mnohem větší částky, než že jsem plánovala koupit pět rohlíků a jít… 
Tutěm radí milion ekonomů, ale neposlouchají, tak co teď. Vykopat.
Když nebudete v práci sloužit firmě k zisku, naopak ji budete potápět, tak letíte. A tady se jako rok a půl děje co? 

megi-the-pes
megi-the-pes 14.08.2023, 09:21:19 xxx.xxx.61.107

Syrové, vařené, pečené. Máme bezezbytkový systém. Moderně to je barf. 🙂
Sekáček - chopper od tyčového mixéru. Ale budete drtit aj zrno a brzy ten mixér zabijete, možná tu založte diskuzi na nějaký ten přístroj… šrotovač nebo tak něco, já o tom nic nevím, kukuřici kupuji už rozmlácenou na hadry, pšenici někdy taky, musíte si hlavně najít zdroje tohoto, ale i se dá lehce koupit na netu. Pro 4 slépky žádný problém, akorát já furt myslím na žluknutí, když to není zrno vcelku, takže kupovat po menším množství, což zase cena… takže šrotovník. 
Jenže. Budete mít 4 slépky a najednou jich máte 12. Jako já. To je normální. 🙂

Obrázek
megi-the-pes
megi-the-pes 14.08.2023, 08:55:32 xxx.xxx.61.107

Zelenina se musí řádně rozkousat. Nebo byla strouhaná?
Ale ono je to asi jen stářím psa. Měl by mít trochu víc vlákniny. Dýně? Indický jitrocel. A taky dost pít.
A nemůže tam něco překážet? Snad ne.

megi-the-pes
megi-the-pes 14.08.2023, 08:33:43 xxx.xxx.61.107

Zrzavci, všeckněm hrnete barf, podle čeho jste to skládala? Podívejte se na složení a čísla směsí pro slepice. Do 5 % vlákniny, dtto tuku, 15 - 20 % protein, 3,5 % Ca a 0,5 % P. Vápník a fosfor - hlídat ten poměr a množství Ca, je ho fakt dost a poměr úplně jinde než u psů. 
Ale jinak je to pětina protein a nízkotučná dieta. 🙂 Stejně jak u psů - min vit balancer a hotovo. A pak uvidíte, že je nějaké vejce s tenkou skořápkou, tak jim přestanete hrnout tolik stejků a přidáte trochu víc skořápek… 
V zimě jsem viděla slépky i jíst seno. Ony teda sluply kde co, zkoušely, poprvé v životě viděly přírodu… ale sušíme kopřivy, dostanou vše z kuchyně (u nás skoro nepoužíváme koření a sůl jen když je to nutné), to je denně zelenina, hlavně salát, mrkev, mám na parapetu salát v květináči… založte zimní zahradu. 🙂 Můj nej kámoš je od založení chovu slépek mixér - sekáček. Kosti do toho, zelenina, maso, ony to mají rády takhle na kousíčky a můžu do toho zamíchat cokoli, kyselé mléko, ten vápník sypký a aj skořápky to poseká. Vlastně se drtí i všecko zrno, lépe stravitelné. Toho masa zas tolik potřeba není (je to kvůli methioninu a tak, živoč. bílk.), bílkoviny se tahají z drceného obilí a např. hrachu. Co vše by šlo, si furt čtu po netu, hele, tady tím krmí i zrzavého psa. 😀 https://www.stonefamilyfarmstead.com/homemade-layer-feed/
No prostě není to taková věda. Velký rozdíl oproti psovi - tam se vajíčko neurodí bez skořápky, když mu dáte kosti jednou za dva dny, u slépky to chce dávat zdroj Ca denně.

megi-the-pes
megi-the-pes 13.08.2023, 21:04:46 xxx.xxx.61.107

Ale to není pravda. 
Housku za 1,70 Kč tam nemají.
Protože tyhlety naše tukové housky vůbec nemají. 

Je dobře, že už někdo ví, že nemaj minimální mzdu a mzdy ve velkých městech blbší než my, tak proto jakože mají nižší ceny všeho… 
Koukám na účtenku a kafe mám s 23 % DPH. A čokoláda, oblečení, pití a krevety taky. Máme tedy co dohánět. 😀
Jenže koření a těstoviny mají 8 % a důležité věci mají nulu.
Ve čtvrtek jsme byli na houbách a oni zas nalili novou silnici, asi někde dolují peníze, jinak nevím. A to vůbec spravovat nepotřebovala. Je fakt, že tamtudy jezdí jejich vláda na schůze sem, ale stejně… A dálnice většinou zadarmo, jen kolem velkých měst 13 dukátů mýtná brána přes sms, od července jsou zadarmo zcela. No ale tohle je obyčejná silnička…
A kam je ta nulová daň a žádná dálniční známka dostaly? Víc lidí tam utrácí prachy, jezdí na dovolenou… Všici se jim smáli a hele, co se děje. My budeme v tom myšelinským průvodci pár let, stojí to jen padesát mega… takhle se to dělá! 😀

Myslíte, že to Fialu a spol. zajímá, všecky ty proslovy na síti a videa? Nezajímá. Tak na co se čílit.
Modleme se. Ať nejsou volby elektronické (a všem napereme identitu občana a u mě budou klikat kočky, furt tu sedí na klávesnici, ale je to fuk, protože to lze lehce upravit) a zbavíme se toho. Už jen dva roky. To je hned. Pak je ještě problém pan prezident, který je s nimi jedna ruka… ale já to vidím pozitivně!

megi-the-pes
megi-the-pes 13.08.2023, 18:24:08 xxx.xxx.61.107

Taky záleží, odkud přišla. Teď v krátkém čase jsem měla tu čest se dvěma drůbežárnami a slépky - nebe a peklo.
Zajímavé je, že roční byly tak na utracení, ale 16 17měsíční odjinud jsou úplně v pohodě, až na trošku chybějícího peří na krku, křídlech a ocasu, ale fakt málo, to ty mladší, ježiši, já bych jim to zkrátila… 
Nesou od listopadu bez přestávky, akorát jedna přestala, ale já teď zjistila, že ona je vlastně tlustík. 😀 Ono se to nezdá, jak je vidím celý den. 
Jak dlouho ponesou… dost lidí říká, že roční ještě rok určitě (pokud neumře na nějakou tu vejconemoc, co nevím, jak se jmenuje), i dva, ale ne denně.

Jak to tak rok sleduji, docela mě to štve, že jsem si je vůbec dala domů, přijde mi to trochu jako trápení, že jsem to podpořila, esi není lepší je nechat… a na farmě se dají koupit krásné slépky, co jsou dva tři týdny před snáškou a stojí dvě kila. Takže.

megi-the-pes
megi-the-pes 13.08.2023, 12:24:35 xxx.xxx.61.107

Eště bych chtěla říct, že jsme si hospodářství takto založili se známým ve stejný den, pár těchto mi právě dal. A krmil je zbytky z jídelny, pšenice, ječmen, kukuřice, támhle směs, tuhle tvaroh, knedlík, chléb… a tak. Říkám - esi jim nedáš bílkoviny, tak nic vyrábět nebudou, jen kynou, z čeho je vajíčko asi, co? Prý bílkoviny jsou v pšenici. No. A slepičkám krásně narostlo peří a byly celé nádherné, takové kulaté… a vajíčka nikde. Měsíce. 😀 Prostě akorát tloustly. (To pak nefunguje.) 
Ale hezké byly, to jo. 🙂 

megi-the-pes
megi-the-pes 13.08.2023, 10:46:01 xxx.xxx.61.107

To je na ně málo jídla; výživného jídla. Myslíte to dobře, dáváte jim plno papání, ale ono to není o množství, ale o složení. 
Přijde mi, že tyto slépky, jak přijdou z haly na dvůr, mají furt hlad. 🙂 
Obrostou rychle, ale na to je potřeba něco výživného, a když chcu aj vajíčka, tak…

megi-the-pes
megi-the-pes 12.08.2023, 16:53:30 xxx.xxx.61.107

Se chci zeptat… zeptám… kde se na tohle narazilo? Já že tu včera byli lidé, že jim to chodí do mailu a že na nic takového nikde neklikali, ať to zruším. Takže ten pán leze po netu a sbírá maily a rozesílá hromadně nevyžádané, nebo co to je?

megi-the-pes
megi-the-pes 12.08.2023, 13:37:27 xxx.xxx.61.107

Pro kočky a psy je selamectin. Ivermectin se nedává, co vím, až tak naposled; zbytečné, i otravy byly. Mám jej spojený s “dobytkem”.

Může to být i dravčík a následky, ale spíše ten svrab.

Jednoduše se u veterináře koupí Stronghold, Advocate, Bravecto, víc neznám, spot on, ale kočku je potřeba chytit… taky se na jednu chystám, lidé támhle naproti ji asi chcou nechat umřít. Rukavici a pamlsky mám v kapse a čekám. A ti lidé: “Ale to není naše kočka.”