To bych chtěla, kousacího pitbullka, pošlete mi, prosím.
Příspěvky uživatele
megi-the-pes
Však není od začátku, je od 21. vteřiny, vidíte to i v odkaze.
t=21 = time 21 = 21 vteřin od začátku
Tady můj odkaz
https://youtu.be/9S58LJgwVqs?t=262
t=262 a začíná to až na 4:22 od začátku klipu
To je správně.
A protože jsem dnes hrozně hodná, tak vám řeknu něco děsně chytrýho a tajnýho… v odkaze ručně upravte číslo na konci (počet vteřin),
pokud nestíháte kliknout na “odkaz s akt. časem”, nebo si to pauzněte.
U nás jsou, tady kousek… Krkonoše. Dovezli je z Vietnamu před časem Poláci a už jsou i tu pár let. Zimu zvládají, ale až obrostou.
Sloní nohy, sloní slepice, takže pro zápasy a drahé maso množí poruchu.
Nebo ne?
Bendy Rubáš. Zajímavé jméno.
Ty si vem prášek, anonyme anonymní, než tě husy sní!
Mně to vůbec nechutná.
Však to je pitbulovaté. Nepřibere, nedá se vykrmit. Tady Megybůček si dala včera máslo, šrot slepicím papá, housku, moje sušenky, granule, trávu, maso, sádlo… jí, kdy chce, a válí se celý den a váží furt stejně.
Plave nejlíp na světě, že. Ale kilometry ne. Spíše typ sprint. Jsou těžcí, krátcí, dyť to je jak cihla v rybníce. 🙂 Těžký předek, delší zadní nohy než přední.
To je ale hezké, jak plavaj za sebou a daleko. 😀 Megytuleň skočí do vody, plave, plave, vyloví strom, donese strom, já mám hodit strom, skočí pro strom a mě už to neba a jdeme domů, nese strom.
S hledáním vesty přeju hodně štěstí. Upřímně.
Hledala jsem postroj s taškami a padl ten xxxxxxxxxxl, dva jsem měnila… fakt lepší vyzkoušet.
A kolik to má stát?
Tady se baví o svědění, zápachu v uchu… to by snad mělo být nějak kočírovatelné,
apoquel… cytopoint.
Taky jsem našla, že existuje ještě Solensia, ale má stejné side effects.
Je tam hodně příspěvků o svědění… jen jsem nakoukla, nic užitečného jsem nenašla, v prvním příspěvku, ale věřím, že se tam něco vyhrabe.
https://www.facebook.com/groups/949999742415867/posts/1085734852175688/
A to právě že né, Válka (když oni furt říkají, že jsme ve válce) je celej takovej uspanej. Jako křeček. Ale Rikša, to je jiná, tam - bez debat. (A mraky dalších, však je to jen pro bohaté a my platíme, tak proč ne.)
Ale jako fakt, já nevím, co na tom je, většina, kdo si to může dovolit, jede v něčem takovém. Hřích? Skoro standard to je. Ať se třeba usmaží do pekla, mně je to jedno, ale když maj námi sponzorovaný kolumbijský týden 52x do roka, tak taky nějakou tu práci by mohli…
Neříkám, že nemáte pravdu, jo, chápu, taky bych to výrobci řekla… ale aj tomu prodejci.
S tím vysavačem jsem se taky ztratila. 😀 Prodejce Vás poslal k výrobci? Jako že neřeší reklamace, ale místo něj ta značka?
Jó, odrbeme každýho, to je teď poslední dva roky nejvíc, já už bych to řezala, už i mluvím sprostě… 😀
No, pár lidí koupilo dršťky pro psy, ale ne ze stejného obchodu… a psi dost hrozné trable z toho.
U spotřebního zboží je to takhle, jinak, no. Můžete k prodejci, ale i k výrobci, to je na dohodě.
Ale u jídla se má jít k prodejci, ještě lépe na tu stejnou pobočku a rychle.
Zas víte co, výrobce baleného masa někomu prodal kamion masa. Ten kupec to špatně skladoval, prodal pejskařům… a co má teď výrobce dělat? Co když jim volají desítky lidí denně? 🙂 Nevím, jen představa.
Pamatujete loni tu hrůzu, co popisovali lidé na iF, co bylo psům (a možná ještě je) z nepraných drštěk?
Co měl Timberwolf zakázané? Já měla zato, že pan dovozce, co teď vyrábí zaručeně regionální Bodreek atp. z masa, které neví, odkud je, protože žádnou fabriku ve skutečnosti nemá (a to je i případ Timberwolf, protože po tom pátral celý svět a nakonec to vypadalo na Diamond petfood, co dělal i Totw), měl velký voči, bylo to drahé…
A přišel Wolfsblut, o kterém zas z té samé strany vyprávěli, že kopíruje Timberwolf, úplně směšné věci tohle, že by je zajímala nějaká malá privat label ze Států s masovou moučkou, když si zakládají na přírodním složení (i továrna, kde se to vyrábí, takové věci nezpracovává).
Na dogforum.sk jsou o tom romány.
No a to je moje další kritérium, jak vybírám. Majitel ne moc pravdomluvný - nekupuji.
Co se dělá v Polsku… Alpha spirit vyrábí v Polsku. Španělé. Vsadím se, že to moc lidí neví. Ale kupuje luxusní jídlo ze Španělska. Německo má taky různé věci, vždyť Wolf. vyrábí v Anglii. A české značky se dělají v Německu a v Anglii. Moje oblíbené granule se dělají ve Španělsku, což se označuje za hrůzu. Myslím, že většina lidí netuší, jak dobré potraviny a krmiva se v Polsku dělají. I šmejd, samozřejmě. Ale já toho dost vyzkoušela a i kupuji jídlo pro lidi, ono to maso chutná jak maso, v supermarketu je malá mrkvička, co chutná jak mrkev, oni totiž upřednostňují své lidi před dovozem… Říct, že u nás, kde je výroben a dodavatelů mraky a máme docela kontroly a vyhlášky na každou blbost, nebo v Polsku, které má moře a ryby tam nestojí skoro nic a má perfektně zachovalé zemědělství, …, že kvalita nic moc, no, tak to by mě nenapadlo.
Na krmivech jsou některé věci vidět hned. Rozdělám pytel a přepálený tuk.
To dostanete všude.
A taky hodně lží.
Jo, jsem si vzpomněla na Magnusson, tam snad strkali i bio pšenici, graham nebo jak to bylo.
A nakdákám toho, ale stejně nevím, jestli do té továrny pochodují jehňátka z jedné strany a granule z druhé vylézá…
Jsem se v tom ztratila, jo, ale mně je jedno, kdo je výrobce. A ten zas neodpovídá za to, co se dělo u prodejce.
Reklamovat musím tam, kde jsem to koupila. A u jídla, netrvanlivého zboží, se to má udělat hned. Když mají špatného dodavatele, tak ať se ho zbaví, ale proč bych to měla nechat tak?
slyším “prověrka” a pláču 😂 válek mu dluží, no
teď cvičený člen zločinecké komunistické strany prověřuje, esi soudce byl člen zločinecké komunistické strany
to se může stát jen u nás 🙃
ježiši, koukala jsem k sokolovi a tutani… žufrik má ceny jak v penny… ještě hnusnější… barshop je vlastně dobrej na hovězí a dršťky zelené, jehně, ale jinak…
Všecky Vás lituji.
Ale fakt.
Koukám, ty salámy jejich… 19 korun jsem dávala naposledy. Peklo to tady je.
Dokud jim někdo neřekne, že takhle ne, bude kilo odpadního zkaženého masa za 50. Nebo kolik to chcou. Kurýrovi bych to předala, až poveze nákup. Nechceš? Ob. inspekce. To jako ty prachy a psy tiskneme?
Musí se taky koukat, esi to je jejich výroba. Protože někdo jen přeprodává. Počítám, že to pak cestuje různě, tu nejde chlazení v autě, tu tohle…
Králík se kupoval u Tutani, kdysi tam psali jakože kosti, ale bylo to docela obalené.
Ale já už roky nic v barfshopech nekupuju, protože si u řezníka vždy něco najdu, ceny stejné, i nižší, nebo někdy u severních sousedů. Když bych měla tři psy, což teď s těma kočkatama… ježiši, nic jiného nedělají, jen žerou a drásají mi nervy, který jsou už dávno ve vědru… aj slepicím dávám maso. Potřebuju vlastně teda hodně masa. Ty kočky mě nechaj bejt, když žerou.
Kdysi jsem kupovala v Dopsímisky, dokonce i ty hnusy s dršťkami byly ok, jen mletá ryba ne, ale ne zkažená, jen to nikdo nechtěl. A oni mají právě svou výrobu a mixy, mleté atp., tam byly vidět kusy chrupavek a vnitřností, červené to bylo hezky, vůně masa. Dnes nevím.
Vypadá to, že by možná potřebovali kontrolu, co? Obchod nemá právo odmítnout reklamaci. Jak ji ne/uzná, už je věc jiná, ale “nechceme” mě nezajímá. A pak jim dám další a další. Prostě jim to dovezte, doručte, přiložte reklamační protokol a čekejme 30 dní, co se stane. Tohle přece takto nejde, aby si tady vyčůránci prodávali zelené maso, trávili nám psy a my budeme mlčet? Jaký je rozdíl v reklamaci lednice za dvacet litrů a masa za dvacet korun? Žádný. Je to jak u těch slepic, co lid koupí na návsi, ono to pochcípá a co, jak kdyby to byl rohlík. Když tam někdo nenaběhne, pojede to dál.
Nenávidím takové todle. Já tam snad něco koupim.
USA mají jiné zákony. O kvalitě tam neslyšeli. A tady okolo je to fabrika od fabriky. Zákony máme přísnější (EU i zbytek Evropy, cca od Slovenska na západ a nahoru a dolů) a pak si můžete vybrat továrnu, která třeba odmítá zpracovávat hnusy jak jinde.
😂
však mám ty závěsy, ne 🙂 ale to nerozsápou
náhodou, nejdřív jsem je, asi týden, chtěla všecka vystěhovat, ale už jsou rozumná
u nás se musí poslouchat
a jak se bojí slepic, tak já su jejich hrdina, kočků, protože vždy pro ně jdu a odnesu do bezpečí
a to je pak pět vteřin ticho a nic nekouše mého psa a tak