Aktuálně: 3 732 inzerátů210 874 diskuzních příspěvků18 259 uživatelů

Příspěvky uživatele

megi-the-pes

megi-the-pes
megi-the-pes 24.08.2023, 14:19:01 xxx.xxx.61.16

“Doron, a stejně tak víš, že ty geny, které by předal potomkům, by nesly to pravé NO ořechové?”

Ví to stejně jako ti, co mají papírové vlčáky. Papír přece neříká, co se předá dětem. Co se předá, je odhad - nezávisle na ne/papíru, leda by to bylo otestované, což by Doron mohla přece udělat u jakéhokoli psa. A další se dá taky testovat, když budu mít několik generací, množit jen ty nejlepší u ovcí, je velká pravděpodobnost, že to umění předají dětem.
Pokud děti nebudou mít ty vlastnosti, tak papíry sice dostanou, ale nebudou plemeno - podle této teorie.  
A když je na množení jedinců málo, jde se do džungle, najdou se podobní psi, kteří samozřejmé rodné číslo nemají, a přidají se do plemene. Ha.
A moji psi papíry mít budou, mám stájový deník. A pak si založím nějakou tu organizaci ve Viktoriánské Anglii…

Landseer je zajímavá věc, tady je to plemeno, v zemi původu, co do FCI nepatří, je to jen další zbarvení Newfoundland psa. 
Takže se tady rodilo nějak moc bíločerných psů, tak se to zapsalo jako plemeno.
Tak si zapíšu další, ne, víc bílé, v čem je problém. 😀

megi-the-pes
megi-the-pes 24.08.2023, 13:58:59 xxx.xxx.61.16

Každý druh se časem na něco adaptuje, nechcípne.

Očkování, ale leptosvině, pes neonemocní, já jo. 

Megy jí myši a i vraždí takové divné velké myši na louce. Kolik mi dáte, když ji pošlu na potkany? 
A eště povím tajemství. Když má teriér svou práci, tak už za srnami nelétá. 

Ale jinak je nejlepší past, jed, kam se nedostanou domácí zvířátka, a je to, čau potkani.

megi-the-pes
megi-the-pes 24.08.2023, 11:09:40 xxx.xxx.61.16

Tak my z diskuzí víme něco jiného a tohle si samo sobě odporuje (a nikdy to v pořádku mít nebudou, protože jim jde jen o příjem z inzerce, nic jiného už nemají, i vet poradna zrušená, ta vet společnost ukončená a tento národ je nezajímá a lži jsou normální, tak dál nic nečekejte)

Pokud inzerujete zvíře bez PP, můžete ho umístit do kategorie příslušného plemene, není však dovoleno užití zavádějícího označení "čistokrevný".

Hehe. Spadnu smíchy.

megi-the-pes
megi-the-pes 24.08.2023, 09:15:39 xxx.xxx.63.191

S tou packou, to bývá něco z jídla např., nebo jen nuda. Megy jednou zkoušela, že si jí jako nevšímám, tak si z bílé packy vydře červenou. Fungovalo to, hned jsem vyskočila, že.
Stačí jakýkoli stres, nuda, většinou to je vnitřní strana stehen, i koleno, přední tlapka. On pes si taky nedosáhne všude jak kočka… A cokoli bolí i fyzicky, to si zvířata taky takto matlají, ano, co nejblíž. Ale s tím pes/hárající se fena je to taky vopravdický.

Cituji Ollie, komplet:
Dermatitida jako pra... Mám hormona, co si v top době hárání komplet okolí líže třísla. Jednou to přehnal, měl tam i nekrotickou tkáň. Vyšetření, baterie přípravků a léků, vet košilka (na prd). Začarovaný kruh, zvlášť když je to primárně psycho problém. Nakonec jsem si to okoučovala sama, ani jsem to nehlásila vet, až pak. Nechala jsem si jen spešl mýdlo, mega drahou desinfekční pěnu apod. jsem pak vrátila. Obětovala jedno své bavlněné pyžamo (rukávy a nohavice s manžetami) a ušila 2 overaly na střídání. Od hrudníku dozadu uzavřené, nohavice až k tlapkám. Na noc a před mým odchodem umýt, namazat Bepanthenem a navléct do kombinézy. Prali jsme se s tím předtím skoro 3 týdny, stálo to raketu, ale pak stačil týden a třísla čistá. Ale zas já mám nedestrukční zlato, které by ani nenapadlo si pyžamo rozškubat, když mu to na začátku zakážu. Jinak by to bylo horší, Bepanthen je i dost mňamka.

Bacha, pes si dokáže sedřít kůži hodně rychle, ne za týden.

megi-the-pes
megi-the-pes 24.08.2023, 06:48:50 xxx.xxx.63.191

Prostě ho to rozčiluje… vy se tam teď tlemíte, ale je to pravda! 😀 + se to dívává proto, že se k místu pravého problému nedostane, případně nuda (to asi ne), ale je to prostě “něco mi vadí” a s blechou (možná kloš, ale to asi taky ne víc dní) atp. to nemá nic společného.

megi-the-pes
megi-the-pes 24.08.2023, 06:43:43 xxx.xxx.63.191

To je aj kvůli fenám. Jsem si toho všimla kdysi u jednoho psa a pamatuji, že taky popisovala ollie s basenžíkem. 

megi-the-pes
megi-the-pes 23.08.2023, 18:35:45 xxx.xxx.63.191

nejstarší https://www.detske-casopisy.cz/kompletni-mlady-hlasatel-5-rocnik-1939-40/ 

např. https://www.trhknih.cz/kniha/uwyysutrwxet

https://antikvariat-divis.cz/cze/knihy/detail/view:98532-mlady-hlasatel-rocnik-neznamy

Mě to minulo, tak se omlouvám, mě to vůbec neba. 😀

A jak to bylo dřív, s experimenty? Nebylo tolik psů, jo, ale ta umělecká díla se nechávala na ulici? Jsem toho Čapka nedočetla, esi se tam zmiňuje, protože nechal utopit ta štěňata, s ním jsem skončila.

megi-the-pes
megi-the-pes 23.08.2023, 18:32:24 xxx.xxx.63.191
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 23.08.2023, 17:45:32

No né, můžete si koupit ty staré, co byly na poslední stránce časopisů, i celé díly. Ty původní. Když byl zákaz, bylo to v rádiu. Takže to zas takový zákaz nebyl. Koukněte na wiki.

megi-the-pes
megi-the-pes 23.08.2023, 17:37:56 xxx.xxx.63.191

Kdyby se střed hromadně rozšířil, tak pravý panel bude naprosto nečitelný. Trošku se snažte sami. Musíte zoom podle svého displeje.

Když dám zoom 250 %, postranní panel je zcela pryč, vidím jen inzeráty. A jako detailů mají dost, vím, kolik je uvnitř fotografií, kolik lidí to vidělo, odkud to je a bla bla, za mě paráda. Teoreticky může být filtrů, ale… 
Barvu tlačítek Prodám a Detail inz. bych možná odlišila. 
A doplnit možnost ne/posílám a toto by bylo vidět taky takto bez otevírání jedn. inz.
Vše je vidět hned - bez otevření každého inz., podle mě super.

Obrázek
megi-the-pes
megi-the-pes 23.08.2023, 17:31:27 xxx.xxx.63.191

Za jaké staré vydání? Soubor vyšel poprvé v 1998 a je ho ke koupi spousta. Samotné komiksy, ty staré za časáku, samotné, jsou taky všude možně a závratnou cenu nevidím.

Zákaz dával smysl velký, protože skauting x pionýr. 

Ilustrace jsou původní, Fischer a spol., všechny. Navíc má sbírka (říká net, já ji neviděla, neb mě nezajímá) kousek navíc, který prý autor původně zahodil. Toto je původní část některých komiksů https://www.databazeknih.cz/kniha-v-bazaru/rychle-sipy-souborne-vydani-rychle-sipy-1-dil-79591 a sbírku zcela kompletní… ta je všude, vydávaná znovu snad každý rok. 

megi-the-pes
megi-the-pes 23.08.2023, 15:35:58 xxx.xxx.63.191

Nemůže mít klony, dokud druhého psa neotestujete, protože existuje skrytý merle; nevypadá, ale je merle, takže to pokřížíte a víte co.

megi-the-pes
megi-the-pes 23.08.2023, 09:54:23 xxx.xxx.63.191
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 23.08.2023, 09:38:11

Tak to jsem taky neříkala, že to je nejnebezpečnější, ale téma se stočilo k tomu, že se to nestává. Já měla blechy od psa. Měla je aj děcka ve filmu! Děti žerou písek. Všecko žerou. Děti jsou hrozné. No a tak se dává na pískoviště kryt. Tyhle věci se prostě stávají. Ale jsou mi celkem ukradené, moje teorie je, že když se dost zaprasíme, nic nám nebude… a taky co nevím, to mě neonemocní.

megi-the-pes
megi-the-pes 23.08.2023, 09:48:58 xxx.xxx.63.191

Národ blbý, no asi z toho chlastu… 😀

Ale není moc v pořádku, že o tak důležitých věcech rozhoduje někdo, kdo dostal 5 %. A takových je tam mraky, že. A pak je strana, co dostala hodně procent, ale protože ty pětiprocentní se spojily, tak ani ta velká, což je třeba volená třetinou obyvatel, je nemůže přehlasovat. A to prosím v žádném levelu. Včetně Hradu.

Tak tohle ne. Tohle normální není.

megi-the-pes
megi-the-pes 23.08.2023, 09:46:26 xxx.xxx.63.191

chvd: Tam je jeden obří rozdíl, esi je někdo tučník, nebo chlastá, bere to a tamto… Protože tučný je sám pro sebe, ale ty ostatní věci jsou peklo pro vše živé okolo něj. Teoreticky si to peklo asi umíte představit. Není z toho cesta ven, i když se snaží celé stádo lidí kolem něj, často je to celoživotní boj. Protože vím, co to je, tak žádné rekreační užívání neuznávám, takoví lidé ať se ke mně nepřibližují. Délka vidlí min. Zajímavé, že “občas” říkají ti, co jsou vlastně naprosto ztracení. A asi by se kdekdo divil, kolik lidí v tom bludném kruhu žije. Jo, v chlastovým nejvíc. Národ ožralů.

megi-the-pes
megi-the-pes 23.08.2023, 09:35:54 xxx.xxx.63.191
kometa:

Ano, ale není to úplně běžné. “Cizí” škrkavky obvykle vývoj nedokončí.

A jak s tím souvisí blecha psí?

Tak to se přiznám, že nevím, neb jsem o bleše nic nepsala. 🙂
A ten vývoj červa hnusného dítě v horečkách nezajímá, si myslím. O tom jsem psala. 🙂

megi-the-pes
megi-the-pes 22.08.2023, 23:18:24 xxx.xxx.63.191
Orionka:

Mám za to, že tasemnici chytí pes přes blechy.

A mám dotaz : leptospiróza je z myší? A je přenosná na lidi (děti)?

Ano, lepta je taková sviňa; zoonóza. Mezidruhová a všudezdejší. A esi teď někdo řekne, že čistotní lidé se nenakazí, tak… tak nic.

Myškovitá zvířátka, ale aj dobytek, jim to třeba nic nedělá, ale všude čůrají a…

Psi jsou očkovaní.

Myslím, že to bylo aj smrtelné, nevim už.

Ale ty nákazy “to sou blechy psí”, u dětí, viděla jsem obrázky takové pěkně vyžrané tváře děcka, šlo o parazity od psa, kočky… 

Nevím, co je na tom těžkého, když pes i kočka si neustále myjou pr…
To mě rozesmálo, že vajíčko je něco jiného než paní škrkavka. Asi by si dítě neolízlo ruce, mít tam klubko červů. 🙂 

megi-the-pes
megi-the-pes 22.08.2023, 09:01:32 xxx.xxx.63.191

Já vim. Vim to, co nechci vědět. 😀 No a už to dáááávno nestojí dva litry.

Střední třída si akorát tak napůjčovala na dovolenou, aby si ještě chvíli mohla myslet, že je střední.

Zpátky na zem.