Aktuálně: 3 733 inzerátů210 889 diskuzních příspěvků18 259 uživatelů

Příspěvky uživatele

megi-the-pes

megi-the-pes
megi-the-pes 31.08.2023, 12:09:16 xxx.xxx.61.107

Kupírování je zakázáno tady a kde ještě? Nic moc. Necháte si uši oříznout jinde a nebudete chodit pohoršovat veřejnost na nádraží. To je vše.

megi-the-pes
megi-the-pes 30.08.2023, 14:29:15 xxx.xxx.61.107
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 30.08.2023, 14:19:04

To je vtipné. 🙂 Mě docela rozčiluje, jak se používají slova cizí, přejatá, počeštěná, no prostě místo exkrementů experimenty atp., někdo je schopný během minutového monologu vysypat “respektive” třicetkrát (v uvozovkách). Fakt mě to točí, asi čím jsem starší, tím méně tolerance a trpělivosti…

megi-the-pes
megi-the-pes 30.08.2023, 14:26:58 xxx.xxx.61.107
balu:

https://www.odpovedi.cz/otazky/skama-si-proc-tomu-slovu-v-cechach-malo-kdo-rozumi

Cituji z odkazu: S 2. a 7. pádem se užívala předložka s6 (s). Dnes upřednostňujeme předložku z.

A to je právě ta čeština, ta krása… Upřednostňuje někdo. Není to pravidlo. Ze stolu, se stolu. To není chyba. Nikde není napsané, že je to česky špatně. Bohudík. Zatím.

megi-the-pes
megi-the-pes 30.08.2023, 13:28:56 xxx.xxx.61.107

S kama. Takto. Jinak ne. Dočíst se lze, že je to pozůstatek ze staroslověnštiny, staročeštiny, užíváno na Ostravsku.
Není to ani tolik blbé, když např. v AJ se říká - kde jsi z, kam jsi z… z kde jsi. Určitě z toho pochází “jsem všudezdejší”. 🙂
Toto by mohlo mít souvislost s blízkým Polskem a “skąd” - jak, odkud, podle zbytku věty.

megi-the-pes
megi-the-pes 30.08.2023, 07:50:58 xxx.xxx.61.107

Bylo to do bloku, to je vždy s velkými mezerami. Doleva i doprava jsou lepší. 
A teď nevím, kdo kouká na mobilu a kdo na počítači. Mám na pc lupu na 125 %, vše se hezky vejde, vše čitelné, nikde žádné obří mezery, aj řádek následující po odkazu je ok, i samotný odkaz. O moc moc moc moc lepší. Už to nechte bejt. 😀

megi-the-pes
megi-the-pes 29.08.2023, 12:14:00 xxx.xxx.61.107

To není zarovnání vpravo, to by byl každý řádek vpravo. To je nějaké špatné text-align:justify. Porozuji to při psaní, píšu delší příspěvek, nevejde se na řádek, a jak to skočí na další, řádek nad tím se automaticky přizpůsobí celé délce, roztáhne se. 
Když dám nucené zalomení řádku, řádek nad se takto neroztáhne. Ckeditor určitě umožňuje změnit milion věcí…

megi-the-pes
megi-the-pes 27.08.2023, 13:16:40 xxx.xxx.61.20

Pud o výchově… tak to řekněte Megy, prosím, vůbec to nedodržovala, pro první srnu běžela ve čtyřech měs. …a stále se toho nezbavila…
Pravděpodobně se nejedná o psy se silným lovpudem, nýbrž o běžné psy, kteří jsou nevychovaní.
Nadto ohař, to není štváč, od přírody má stavět, hlásit, vystavovat nebo jak se tomu říká, něco aj přinese.
Ale zkuste výchovou ovlivnit lovce, kteří jsou extra stopaři, honiči, bloodhound hehé… nebo catchdogy, ti loví očima, to je megy, to je hrůza, ale lepší než stopař, to zas jo, to bych si nepořídila, ni by mi platili drahým kamením… a pak super odrůda - chrtí, loví očima úplně cokoli, a že vy netušíte, že na obzoru něco vidí… Klíč je v tom loveckém, tomu plemenu vlastním, výcviku - naučit psa se chovat u zvěře. A přeju hodně štěstí, není to za pár měsíců hotové. 😀 Se tady školodibě směju, hodně směju, aby to lidem docvaklo, že ten pes se ztratí během zlomku vteřiny, přeletí dálnici, způsobí smrt lidí, myslivečtí mají právo ho odstřelit kdykoli, kdy neuvidí majitele… jo, prosím, aby všichni ti, co o loveckých přemýšlí, přišli za rok napsat, jak se daří. 🙂

megi-the-pes
megi-the-pes 26.08.2023, 22:18:18 xxx.xxx.61.16
balu:

Myslím, že je rozdil mít a nemít 20000 v situaci, kdy člověk obrací každou korunu.

Za 500 měsíčně mít na dva měsíce 20 tisíc? Stát je prostě špatná pojišťovna, ale dát 500 někomu jinému, to ano, to už trochu smysl dává. Jinak to je tak na nájem a už nejíte. To samé je s důchody, ona média v tomto hrozně realitu zkreslují, u všeho je potřeba investovat jinde.

Pardon za OT.

Doronkův pés je boží. 

megi-the-pes
megi-the-pes 26.08.2023, 20:24:29 xxx.xxx.61.16

Štěkanátka úžasná. 🙂

Jsem jen chtěla říct, že platit si nemocenské jako OSVČ je naprosto k ničemu, i když zvolíte tu nejvyšší částku. Je to úplně jinak než u zaměstnanců. Při platbě 500 měsíčně a nemoci dvouměsíční dostanu: prvních 14; 15 dní nic a za zbývající měsíc a půl 20 tisíc - celkem. Jenže většinu nemocí člověk vyleží do týdne, dvou, nedostane tedy vůbec nic. Taky to začne fungovat až po třech měsících placení. Musíte jedině komerční pojištění a dobře vybrat. Je to těžké.

Držte se 🌻

megi-the-pes
megi-the-pes 26.08.2023, 20:03:14 xxx.xxx.61.16
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 26.08.2023, 19:43:17

Svrab je hodně ve školách, loni jsem nechala dítě 2x doma, nemám o takové věci zájem. A bezdomovce tam nemají. 
Blechy jsem měla od psa, byl to hustej maxipes fík. TBC má spousta starších Čechů, ale většinou o tom neví.
Od bezdomovců jsem nic nechytla, a že jsme se po vlastech českých producírovali dlouho.

Jistě že musíte toho psa pusinkovat, o to šlo. 🙂

megi-the-pes
megi-the-pes 26.08.2023, 17:40:16 xxx.xxx.61.16

Hele, ty fiktivně zaoceánský český kluku, co ti je asi pořád 14, Češi jsou nejlepší hokejisti a tenisti na týhle planetě a možná ve všech galaxiích, to si zapiš za uši.

Usáci nemít naše emigranty, že Navrátilová, a lidi v hokeji, tak nikdo ani neví, že ňáký USA existují.

Jejich pivo je taky hnus, víno neznají vůbec a s koněm můžete do Fountain Inn až poté, co mu oblíknete kalhoty.

megi-the-pes
megi-the-pes 26.08.2023, 17:31:51 xxx.xxx.61.16
kometa:

Už jsem psala. Ono od očkovaného psa moc nemocí chytit nemůžete. Já taky dávám kocourům dovylízat talíře.

To spíš nějakou chorobu lapnete od bezdomovce.

Co asi tak chytnete od bezdomovce? To stejné, co od psa, ne? Tedy pokud se s ním pusinkujete, což většinou neděláme. 
Od psa chytíte plno bordelu, to s očkováním nic nemá, prostě to přenese na tlamě, packách, kožichu. Přijde domů a šup do postele. 
Jenže my, já, co jsme prasata, jsme odolní, nám je to fuk.
Ale neříkejte nikde, že od psa nic nechytíte. Chytíte od něj klidně nemoc, co přenáší potkani. Že jo, Doronku. Něco podobného jsem si užila, ale říkali, že prý se to stává jednou za život.
Už nás nic nezastaví. 😀 

megi-the-pes
megi-the-pes 25.08.2023, 22:26:33 xxx.xxx.61.16
orionka:

A můžete pokračovat : dobrman povahy, knírač srst a povahy pravděpodobně taky. Určitě vás napadnou plemena další, kde se pořád posunoval chov dopředu….až kam ? A borderkolie - taky asi nebe a dudy.

No to právě je potřeba nikam neposunovat. Udržovat to dobré, a když už jsme něco podělali, tak přidat jiné plemeno. Já nevím, co je na tom k pláči, takových bylo…

megi-the-pes
megi-the-pes 25.08.2023, 22:19:06 xxx.xxx.61.16

Esi myslíte vlka jako prvního psa bezpapírového, tak to nebyl. Myslím, že to byli šakali atp., pokřížili se různé druhy možná i, psovité šelmy teda furt, ale…
A to dovolila která organizace, prosímvás?
Tak takle by to teda nešlo!

megi-the-pes
megi-the-pes 25.08.2023, 16:34:34 xxx.xxx.61.16
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 25.08.2023, 16:33:13

Myslím další děti.

megi-the-pes
megi-the-pes 25.08.2023, 16:30:20 xxx.xxx.61.16
kometa:

A NO, který vypadá, jako když ho někdo vzal lopatou po zádech?

Tyto by měli okamžitě vyhodit z plemene.

megi-the-pes
megi-the-pes 25.08.2023, 16:28:46 xxx.xxx.61.16
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 25.08.2023, 15:57:33

Já jo, Vy ne. Kdyby chtěl kupec vidět stájový deník, tak ukážu, co na tom. To je taky papír. 🙂 Nedohledáte, ano.

“Protože to že pes vypadá super neznamená, že to bude předávat dál.”

Ale no tak.

Akorát tak můžu předpokládat, že děti budou mít žlutou barvu a budou dobré na prasata. 
Ale to není o papíru, to je o tom, jaké mám rodiče. Já k těm bezpapírákům nic nepřikřižuji, furt mám skupinu 50 psů, myslete si, že jsou to psi z různých org., takže rodiče papíry měli, ale já na to dlabu, jsem ignorant a množím si to doma, takže nikdo další už papír nemá.
Pravděpodobnost předání vloh dětem je naprosto stejná. 
Máte papírové, jo…a pak uděláte další vrh, stejní rodiče… a děcka úplně k ničemu. Takže to budou bezpapíráci, ale budou mít papír. Paráda.

Jo, v okamžiku, kdy tam něco přidám, jsem v pytli, už samozřejmě nemám jedno plemeno, ale křížence, ale o nich nemluvím.

Papír má výhodu, že to vše můžu najít online nebo někde tam, takže si můžu dobře vybrat. A když to má i DNA, tak tomu budu i věřit; ještě víc věřit. 

U kříženců se padělek pozná úplně jednoduše - stačí jít ob generaci. Teď ten jezevec nebo o čem se to tu mluví vypadá super, ale teď se musí najít manželka a musí být jezevec.
Pokud se, byť jen v jednom, rodiči skrývá další plemeno, ukáže se. 
A některé znaky se určitě předávají hned prvnímu vrhu, akorát že si teď hned žádný nevymyslím. Co já vím… Varaxi ví! Jako že ze dvou růžových psů nebude zelený. Nebo tak něco.

megi-the-pes
megi-the-pes 25.08.2023, 13:54:34 xxx.xxx.61.16

Tak jsem to vyřešila. IČ je stejné, já psala hodnocení pouze té firmě z Vinohrad, nejsem pomlouvač.
Ne, osočuje iF, stěžovali si nejdřív na to, že jsem použila slovo gůgl, tak jsem to upravila… a teď zas tohle. Túdle núdle. 
Spolupráci jsem doložila, on Seznam totiž v tomto víc chrání spotřebitele, což se mi jako firmě nelíbí 😀 za to palec nahoru. Smlouvu jsme samozřejmě všichni registrovaní uzavřeli, pošlete Seznamu mail toho, kde máte např. potvrzení vloženého izn., registrace atp. 
Já bych se na to vykašlala, ale po tom, co odpovědi na hodnocení převzala jakási Hanka, která mi řekne, že uvádím neaktuální informace (psala jsem v květnu a občas se podívám, jak pořád podporují množky, takže…), hodnotila jsem obsah, jak web pustili do světa, ani čárku o tom, že jsou zlí a zničili diskuze. Takže moje hodnocení je naprosto normální. Hm a já nechci být normální… Ale prostě po té aroganci ze strany Hanky, jsem si dala záležet a se Seznamem to řešila. Moje hodnocení zůstane. 
Jasně, ještě si mohou firmu odtam smazat. Hurá do toho. Pápá.

Já ale fakt hodnotila pouze obsah. Jako že bude nový web, který bude chránit zvířata a kupující a bla bla, ale pak jsem se nestačila divit. Když nechcou hodnocení, nemusí být na gůglu, že. 😀 Ne, už mlčím, ale tak jako spravedlnost musí bejt.