Aktuálně: 3 437 inzerátů217 457 diskuzních příspěvků18 334 uživatelů

Příspěvky uživatele

megi-the-pes

megi-the-pes
megi-the-pes 24.09.2023, 16:51:57 xxx.xxx.61.17

Pokud se to někomu nelíbí, je tu policie, cizince, i když z EU, může vyprovodit, jako to dělá v MB. MP je přece také vyhodí, protože sedící pes není umělec v živém vystoupení - řeší to vyhláška o tzv. buskingu a zabrání veř. prostranství.
Asi si teda nikdo nestěžuje. A kdyby byli psi týraní, což (pohledem) nějak nevidím (esi teda nemrznou na holé zemi v zimě), tak kde je problém?
Pošlete podnět MP, hlásit se to musí… co to je, Vencl podle dlažby… P 1… pište, volejte řediteli! 0609… nevím dál, nevím.

megi-the-pes
megi-the-pes 23.09.2023, 17:50:09 xxx.xxx.61.17

fikovnice, říkám, že chodí po zánártí, což je, jak kdyby člověk šel po lýtku, po předloktích, prostě je to velmi hodně moc typická chůze, kterou nelze zaměnit, viz video, vůbec nejde po prstech

megi-the-pes
megi-the-pes 23.09.2023, 14:46:48 xxx.xxx.61.17

Na co že to chcete tresčí játra? “Léčba” diabetu? V jedné studii to po 12 týdnech pomohlo potkanům. Takže pro mě lež.
Člověk diabetik má nějakou dietu - skládá mu ji dietář v ambulanci. Je to BARF. Tato kočka není krmena čistě BARF a nebude, tedy se jí toto vůbec netýká.

Kočka má dietu poskládanou v pytli s granulemi!
Pokud nebude striktně dodržovat dietu, bude zle. 
Dieta se ničím neředí, nenastavuje!

Tresčí játra a olej jsou potravina úplně k ničemu. Většinou je nedefinovaný vit. A, hromada Déčka, který vůbec nepotřebujeme (ne tolik), 70 % tuku a že nějakých 5 % bílkovin a směšně Omega 3, tak to mě fakt nezajímá.

Jo, kdybych potřebovala, aby kočka něco snědla, a ta kočka měla ryby ráda, tak jídlo pokapu.

Ale do diety nebudu hrabat.

Takže teď je to ve fázi, kdy se neví, proč tlapká jak znaven šichtou v dole.
Drápy, náročný den, ono to mává i s psychikou. 
…Tak pak je tu ta diabetic neuropathy… typický ukazatel: kočka nechodí po tlapkách; prstech, ale po zánártí. Jak má člověk kotník… prostě to první kostní spojení nad tlapkou. Člověk by šel po patách, loktech… (tady např.) A ono se s tím nic moc neudělá…

megi-the-pes
megi-the-pes 22.09.2023, 12:56:49 xxx.xxx.61.17

čsop libosváry je neziskovka toulající se po západních čechách, kočovná stáda, ťap sem ťap tam, neziskovka placená za obrázky, neziskovka, haló

megi-the-pes
megi-the-pes 14.09.2023, 16:04:53 xxx.xxx.61.17

Ale to by taky mohlo být ejelfan. Cožto nevím, zda se chem. zkratky takto hláskují, nebo normálně čtou jako slovo… číst to jako slovo se mi zdá blbé.

megi-the-pes
megi-the-pes 14.09.2023, 15:16:51 xxx.xxx.61.17

Nene, žádný prodej, ony se ty horší už nedělají, ale provoz kotlů!
To už mělo být loni, ale dali to jen nebytovým prostorům, takže topím vesele dál. Ale já budu, i kdyby trakaře padaly. EU je dost vyšinutá s tímhle. Jo, kdybychom žili v rovníkové Africe… ale tady teda minus 17 nedá ani čerpadlo ani žádné podobné hov…

“zákona č. 201/201 Sb. o ochraně ovzduší, tedy 1. září 2022, začne platit ustanovení § 17 odst. 1 písm. g), podle kterého lze provozovat pouze teplovodní kotle na pevná paliva, které plní emisní limity uvedené v příloze č. 11 tohoto zákona. Tedy pro kotle tříd 1 a 2, popřípadě kotle nezařazené do žádné emisní třídy. Zákaz měl až do června letošního roku platit plošně pro všechny nevyhovující kotle bez ohledu na to, kým jsou provozovány a jaký objekt vytápějí. Je to logické, protože pro ochranu ovzduší je důležité, co „vychází“ z komína a ne to, komu ten komín patří. Novelou zákona o ochraně ovzduší z června 2022 (zákon 142/2022 Sb.) však bylo stanoveno, že pokud je kotel provozován v rodinném domě, bytovém domě nebo stavbě pro rodinnou rekreaci, lze jej provozovat až do 31. srpna 2024.”

brnenskeovzdusi.cz …mají tam samozřejmě chybu, no co můžu chtít po Brně, zákon je to 201/2012

A řekla bych, že toto není vše, ale nemám čas to hledat.
Uhlím a dřívím se prostě topit nebude. 

My tady příkazy na taková hov… a Státy a Čína a Indie jakožto největší znečišťovalé planety, co? NIC. Ať Unie táhne k čertu.
A Fialovu partu retardů s sebou! On najednou (oproti kandidátce na šéfa zlodějské strany) EU miluje, bude jim hezky. 

megi-the-pes
megi-the-pes 14.09.2023, 11:35:48 xxx.xxx.61.17

😂 koleduješ si o kočku. Stojí u linky a škrábe dvířka a lednici. Myslela jsem, že si brousí drápky, ale ona prostě hladí skříňky…

megi-the-pes
megi-the-pes 14.09.2023, 11:34:23 xxx.xxx.61.17

Dřevo, uhlí atd. budou zakázané od 1.9.2024 (už to několikrát odložili, naposledy loni, ale pro objekty k nebydlení už to rok platí) - přesněji bude zákaz kotlů, které nesplňují emisní třídu 3 (4 a 5 a zbytek do šrotu). Je to kvůli znečištění ovzduší. Jako auta. No, já si tu šetřím na nová kamínka s pecí a na kontrolu pustím psa, absolutně mě výmysly unie nezajímají. Ale až do loňska jsem byla slušný občan.
Bez en štítku se už prodávat nic nesmí, ale co je dál, už nevím, ale vše si to můžete vygůglit. Paní autorka, PaeDr, je docela nebezpečná, ale většinu si nevymyslela.
Tohleto je nebezpečné, když si vymýšlí člověk, kterého spodina bere jako autoritu, ono to má titul, co ani nevím, co znamená, takže je to chytré a budu to poslouchat. 
A to je od politiků po… všecko. Začalo to dobou covidovou, kdy lékaři, kteří mají mít něco nastudováno, lili do lidí takové sr… A asi už to nikdy nepřestane, opravdu lituji slabší jedince a důchodce, kteří nemají rodinu, která by se o ně postarala a vysvětlila, dala jim jinou náplň dne než tohle. Kdyby s nimi chodili venčit psy. Tohle je opravdu velmi děsivé.  

megi-the-pes
megi-the-pes 13.09.2023, 17:59:52 xxx.xxx.61.17

No, oni přeprodejci tady říkají, že se ty bez pogumované spodní strany mohou prát na 60-90, ale o ždímání neříkají nic. 😀 Pogumované samozřejmě ani náhodou, to je hustochlupá koupelnová předložka.

megi-the-pes
megi-the-pes 13.09.2023, 16:50:10 xxx.xxx.61.17

Tak mě napadá, esi ta kráva není moc zničená. Má nevýhodu oproti koníkovi. 🙂 Se v tom patlám, pardon.

Ale toto docela už beru, že teda kráva nemá takovou snášenlivost k lidské blbosti, už důkaz je.

megi-the-pes
megi-the-pes 13.09.2023, 16:34:09 xxx.xxx.61.17
Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 13.09.2023, 16:18:56

To jsou vnitřní předpisy českého klubu - ČMKU. Zákon už to má taky tak nějak.
Takže assil určitě myslela tohle, ne kdy by se psi množit měli. Já su rozhodně pro tři roky a víc.

megi-the-pes
megi-the-pes 13.09.2023, 12:59:24 xxx.xxx.61.17

záleží taky na verzi - starý android nebude mít aktuální chrome…

je to úplně jednoduché - pokud to někomu nejde, použijte jiný prohlížeč, je jich mraky, opera, firefox, ten systémový, co dává výrobce do tel. bude většinou debullní

megi-the-pes
megi-the-pes 13.09.2023, 08:03:12 xxx.xxx.61.17

A kde to je vystavené? Ta statistika.
Však v UK není dovolený ani jejich původní pes - pitbull.
A o příslušnosti k plemenu nerozhoduje papír, ale úředník. Takže americký bully tam vůbec neměl co dělat a kříženci spadají pod “pitbull” atd.

Četla jsem: “Za posledních 20 let (1999-2019) se počet hospitalizací pro ošetření pokousání psem zvýšil o 154 %, a to i přes zákaz některých typů psů.”

Zakázaní jsou od roku 91: tosa, argentýna, fila a pit. A vše, co je jim podobné, přičemž průkaz původu o ničem nerozhoduje.

edit.: tak jsem si to dočetla… v roce 2021 smrtelné zranění křížencem bully, teď pokousaná ruka a rameno té holky, zas kříženec plemen, které tam vůbec nemají co dělat… zajímavé, že to nikdo neřešil dřív

“Od roku 2016 jsme museli usmrtit více než 374 psů kvůli tomu, jak vypadají”

“V letech 1989 až 2017 zemřelo při incidentech souvisejících se psy 48 lidí. Z 62 zapojených psů bylo 53 plemen psů, která nejsou na seznamu zakázaných.”

(UK)