Aktuálně: 3 437 inzerátů217 463 diskuzních příspěvků18 334 uživatelů

Příspěvky uživatele

megi-the-pes

megi-the-pes
megi-the-pes 27.09.2023, 11:29:37 xxx.xxx.61.17

🤣😃😄😣😥🚜🛴🦼🚒🚓🌮🥪🍞🥐🥨💕✝☮💟💔👨‍🦰👸👮‍♀️👩‍⚕️👩‍🎓🕵️‍♀️🎞🎎🧨🤗🤩😥

🤩😠🤫🦊🐏

První řádek jsou z windows (nabídka po win + tečka) a druhý řádek jsou odsud přímo.
Co dělají ostatní lidé s telefony tu?

megi-the-pes
megi-the-pes 27.09.2023, 00:39:50 xxx.xxx.61.17

tristár krížený s vranou

veterinárna správa / sojka alebo kto to ma na starosti - tak ich vsetkých pozatváraju

ked v našich republikách nie je žiadna garancia

😂

megi-the-pes
megi-the-pes 26.09.2023, 21:40:56 xxx.xxx.61.17

Na jiném webu, když vezmu jiný počítač, tak mám prostě jiná čísla, veřejně, ne v LAN… No já jen to, esi není chyba někde tam, když problém má jen jeden člověk, esi jeho adresu strčit do nějaké výjimky? co já vím o tom, esi vůbec něco takového existuje, že jo 🙂 blokovat by šlo, to umim, náhodou… Ale že to je jen v některém vláknu, to je záhada.  XY se musí přestěhovat. A je to. 

megi-the-pes
megi-the-pes 26.09.2023, 19:35:02 xxx.xxx.61.17

Dala jsem brambory do řádku, zahrnula a… no a jsou tam brambory. 🙂 Podle mě to venku roste proto, že “ona má o deset koleček víc”, litují mne. 🙂 Takto mě i poslouchá pes. Abych se mu někde neztratila. (A tady na fóru si lid myslí, jaký jsem kynolog a o barfu radši nic říkat nebudu, je to tu jak u prasat a u blbejch na dvorku.)

megi-the-pes
megi-the-pes 26.09.2023, 16:48:20 xxx.xxx.61.17

To si tady teda čtu zajímavý věci.
Co bych měla plít? Jo, mezi mrkví a celerem a kedlubnami, to ty pampelišky smetanky lékařské, už jich bylo moc, tak aby se jídlo netrápilo, tak vykopnu mlíčák… Ale jinak mi stačí nůžky a strunovka. Bez mám dvakrát, z celého srdce nenávidím ten smrad, to je taky něco, ten keř, čeho se nedá zbavit, ale tak nechám to být, je to keř a dělá stín a třeba tam někdo bydlí, co já vim. Keře kopřiv rostou tak nějak pospolu, spořádaně, chystám se je sušit, někdy je jen vezmu z vrchu strunovkou. Křoviňákem, po našem. Ale nějaká travička mezi dlažbou a růžové keře, co rostou do nebe a všude… mě to netankuje. Já su ráda, že je hodně zeleného.
Takže to vypadá, že jediná mám fakt venku bordel. Neva. 🙂

megi-the-pes
megi-the-pes 26.09.2023, 13:25:58 xxx.xxx.61.17

Tak asi vysadit něco, co to nechtěné vystrnadí. 
Ostružiny se musí najít celé pod zemí, plazí se jim kořeny metry… desítky metrů… jinak je to jen zaštipování a z toho plodí a rostou víc, že jo. 😀
Někde psali, že vykopat co nejvíc a přikrýt pak černou netk. text. a za tři roky prý už nic nevyroste. To jde, ne. 😀
Podle toho, co jsem dokázala “zničit” u mě… cuketa… krásně se všude rozrůstá… zkusím ji přendat k ostružinám, su zvědavá.

Občas ostružinám něco ustříhnu, kolem chodníku strunovkou… zas tak moc to neroste a plodí dost, je to přírodní desinfekce, antiox. a kdo ví co, prostě tmavé bobule.

megi-the-pes
megi-the-pes 26.09.2023, 13:19:34 xxx.xxx.61.17

Tam ale žádný pitbull nebyl
a pitbul už vůbec ne
a ty informace už před několika dny psaly všecky noviny, akorát vynechaly slovo pitbull pitbul, za což mají malý bezvýznamný plusík.

Co to je za hloupé novináře vylezlé z pomocné školy?

megi-the-pes
megi-the-pes 26.09.2023, 13:16:16 xxx.xxx.61.17

Ale je to tu zajímavé… všimla jsem si, že má několik lidí (asi android, nevím) adresu
xxx.xxx..

čísla nikde, jak to? 

A já mám už jak dlouho stejnou IP, což se mi nikdy jinde nestávalo, cca každé tři dny až týden mám novou. A když jsem tu zkoušela iOS 16 nebo co to bylo, tak úplně stejná adresa. Teda to viditelné tu. A bylo to ve stejnou chvíli. Tak to jsem taky nikde neviděla. Telefon, každé zařízení u mě doma má jinou adresu. A tady měla dvě zařízení stejnou. Pár minut po sobě. Stejná IP mého počítače, kde jsem psala jako přihlášená, a pak jsem psala jako nepřihlášená z toho iPhonu - oba příspěvky stejná adresa. Není někde tady problém? 
Já vůbec nevím, že jo, protože sice vím, co je cmd a spravím plno věcí, ale učím se za pochodu a můj nej kámoš je gůgl a wordpress. 🙂(a hardware)

megi-the-pes
megi-the-pes 26.09.2023, 13:09:46 xxx.xxx.61.17

Mě to vrací správně (zkusila jsem teda jen rychle Drůbež a Koně)
Chrome desktop 117.0.5938.92 official 64bit

megi-the-pes
megi-the-pes 26.09.2023, 13:05:28 xxx.xxx.61.17

Nemám ráda toto nechat jídlo celodenně. Je to mladý tvor, který je úplně blbý. Potřebuje rvát do zubů a kostry hromadu vápníku a kolagen a bla bla a já su od toho, abych mu to koupila a dohlédla, aby to sežral.

Pokud je to štěně velkého plemene, tak když se bude přežírat, nebo naopak jíst málo, máte velký problém.

A výchovné to teda není vůbec.
A když pes sežral hromadu granulí, tak s ním teď nepůjdu ven poskakovat po poli.

My máme naučené, že po vybrakování misky dostane pamlsek. To si moc dobře pamatuje. Kdyby bylo v misce něco, co není zas tak moc oblíbené, prostě to sní, protože jinak pamlsek sežeru já. 

megi-the-pes
megi-the-pes 26.09.2023, 09:36:17 xxx.xxx.61.17

Takový pěkný punkový kozy!
Já bych to kreslila po páteři teda, od vocasu až k hlavě. Pořádně!

megi-the-pes
megi-the-pes 25.09.2023, 20:36:05 xxx.xxx.61.17

Ježek má přece korbu. Hodí na bodliny a jede domů. Copak se nemaluje ježek s jabkem na zádech? Normálně naloží tři vajca a nese do lednice.

megi-the-pes
megi-the-pes 25.09.2023, 20:34:01 xxx.xxx.61.17

Aaaa já mám moderní zahradu! Já su IN, přitom mám furt zato, že jsem nejvíc OUT.
🙂 
Taky mám díru na teplákách a docela vytahanou mikinu a doma mi nadávaj. Takový leták jste nenašly? Že bych doma předala… 😀

megi-the-pes
megi-the-pes 25.09.2023, 20:29:41 xxx.xxx.61.17

Byl nebezpečný. Ignoroval dítě. Doma měl náhubek, a když neměl, žral dveře. Říkám, že psa tam je kde venčit a stafford není nic, co bych pustila mezi paneláky. To dělá jen choromyslný jedinec. Vyhláška nevyhláška. A vyhláška říká, že pes musí být pod dohledem a ovladatelný, to je podmínka volného pohybu bez vodítka a s náhubkem. Majitel zastřeleného psa by měl být potrestán za to, že toho psa tomuto vystavil. Já tu vyhlášku chápu, ale nechápu, že někdo neovládá svého psa a pustí jej z vodítka v civilizaci; takové zástavbě, dyť by mohl způsobit nehodu a smrt lidí. V dnešní době facebooku, lid začne řvát, to dopadne tak, že psovodi budou dělat zkoušku, jak ovládají své psy, jinak vodítko a náhubek, jak je to v jiných městech a zemích. A to mě bude mrzet, abych musela megynkovi dávat kovový koš, když jdeme městem. Přijde mazlit každého člověka, takže nepřijde, nebo mu nechtěně namlátí košem. Tzn. do takového města nikdy nevstoupím. A to celé znamená, že vím, co mám za psa, a proto bydlím na vsi, protože jinak chudák pes. A teď bude následovat, že náhubek není omezení, ale běžná výstroj psa, no to je, ale pro mě je takový styl každodenní čmuchací vycházky… úplně zbytečný.

megi-the-pes
megi-the-pes 25.09.2023, 17:04:49 xxx.xxx.61.17
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 25.09.2023, 15:26:43

Jasně že tam chodí spousta lidí, kam jinam by z Lesné šla… ale je to trochu jiné “město” než Masaryčka, ten 12 hektarový lesopark, ne. 🙂Kdyby šel tento trubec s nebezpečným nevychovaným psem do takového lesoparku, alespoň má zbytek lidí a zvířat čas na manévrování. 

megi-the-pes
megi-the-pes 25.09.2023, 15:23:03 xxx.xxx.61.17

Město je město. Čertova rokle není město. 😀 No prostě moc zalidněné části, koleje, silnice, vnitrobloky (a tam už, je-li hřiště, psi ani nesmí, píší v přílohách vyhlášek)…
Ona aj ta vyhláška říká, že sice pes může být s náhubkem bez vodítka, ale zároveň neustále pod dohledem a vlivem psovoda. A takových moc není. Lidé zkrátka zaspali (když to nejsou vyloženě ignoranti), že máme psů 2,5 milonů. Už není místo.

megi-the-pes
megi-the-pes 25.09.2023, 13:54:59 xxx.xxx.61.17

A XY si snad myslí, že tady hlídkuji? Nevím ani, jak se to téma jmenuje. Bez přesného vyjadřování to je holinky hodinky, no.
Nějaký pokus o nový čistý prohlížeč je kde? Připojit se k wifi u sousedů? Telefon souseda na této wifi? 
Kudy chodíte na drůbež? Píšete celou adresu, nebo jdete na chovzvirat.cz a pak zvolíte Diskuze a pak Drůbež? Nebo rovnou Drůbež, protože Vám to prohlížeč nabízí?