A řekl mu to někdo?
Příspěvky uživatele
megi-the-pes
Tady se zase pilo!
Já su z města!
A to já zaujatá su.
A je mi úplně fuk, co si o tom kdo myslí.
Ale zároveň nesnáším házení do jednoho pytle.
A vždy bez otázek - kolik ti je? Kdyby se zeptali, tak by zjistili, že do armády eště nemůže.
Jenže my jsme tu tak naštvaní už, že jak se objeví přízvuk z východu…
Večer, když se to bude opakovat, je poprosím, zda by mohli ohýnek omezit na 1x týdně třeba a hluk skončit s večeří.
Podruhé volám polís.
Je mi to fuk.
Slušně upozorním, pak zfackuju. 😀
To je samý šampion krásy (a na plakátku píše HD A, ED 0/0, bezva), ten klon je dělaný asi kvůli tomu, aby byl další šampion krásy? A bude mít potomky všude…
A kde je nějaká práce? Jako že umí hlídat? 🙂
Teoreticky se něco dá ovlivnit prostředím a jídlem, nemusí z něj vyrůst stejný pes.
Ale připadá mi to zajímavé… může se s klony na výstavu vůbec?
Protože není ok, když nechám psa trpět bolestí. Vy si přece taky vezmete brufen (nevím co, já to nejím, jenom příklad).
A když je jinak ok, jenom kulhá, tak proč ho uspávat?
Tak se mu dá něco na bolest, no.
To asi nebyl smysl toho příspěvku, dokazovat.
Ten článek veterináře ale opravdu souhlasí s tím, co píší lidé napříč planetou. Jedná se tam o prolomení bariéry, o čemž si tvůrci mysleli, že se to nestane. Tak stane. Tato látka na bolest prostě není tak bezpečná, jak se myslelo.
Co píše vet a co uvádí registr (když beru jako věrohodné záznamy jen od vetů, nikoli majitelů), souhlasí.
Je potřeba mít na vědomí, že se tyhle věci na bolest dávají, pokud není jiná možnost; psovi, kde vím, že nic jiného nemůžu, je alergický např. nebo by to játra, ledviny nedaly (nějaké ty cox),
takže u 13letého boxera je to zvolené dobře.
Když to řeknu blbě - je starý.
Ale kdyby ten pes mohl dostat klasické léky na bolest, tak vezmu ty.
Kdo z majitelů to vše ale věděl, když mu to vet nabízel?
Pokud pes nepije; neudrží to, patří okamžitě na veterinu!!!
Nepřišlo Vám zajímavé, že ten host se naučil, co u nás platí, že si tu nedělá, co chce? Naučil se i hezky skloňovat.
Mně přijde, že se docela snaží přizpůsobit se. Esi tady bydlí dva roky, tak to klobouk dolů. Naučil se česky i s těmi šíleně psanými zákony, kterým nerozumíme ani my rodilí mluvčí. 😀
Vyměním ho za sousedy.
Musela jsem v 1 ráno zavřít okna, protože se tady nedalo spát.
Dnes vezmu psa a pustím ho tam do zahrady.
Ono když se meginkovi řekne - hlídej, haj… sou to! tak řve, v noci je to docela děsivý. 😀
Někdy se to za nějaký čas tak nasbírá, že jsem tak naštvaná už, že bych šla koupit deset argentýn a posílala je na voly, ale nakonec na dvoře nakopnu kartonovou krabici a zařvu sprostý slovo a nic.
Jo ale ten ofisr řekne - madam, ruce na volant, prosím.
Akorát pak když se to vypráví, tak s tou formulkou už to neni tak zajímavý.
🙂
Totiž stačí říct - sahám si pro drajvr lisens.
A hezky slušně oslovit.
A úplně stejně to je u nás.
A to ten mladej z videa nepochopil, že nikoho nezajímá, co má v kapse, prostě pokud ho vyzvou, bude dělat, co řeknou, tečka.
Rozdíl oproti u nás je, že jsou odmala zvyklí poslouchat, chovat se tak nějak k policii uctivě.
Zatímco my neumíme ani pozdravit.
Některým lidem bych rovnou naliskala, když se s policistou baví - ale no tak brácho snad se nic nestalo.
Tak on si řidič za volantem asi běžně strká ruce do kapes, že jo,
to je při sezení v autě úplně mega pohodlné.
Jenže papírové recepty už, až na výjimky, nepíšou.
Samozřejmě že se to napíše na člověka.
Ale jak říká bodlinka, u takového množství je to nesmysl, to jsem úplně dobře nevymyslela. 😀
ona to z větší části hradí pojišťovna (nebo hradila, nevim teď), takže kdyby někdo někoho překecal…
Ne, sorry, jsou to kecy, do lochu deš, až když neuposlechneš výzvu.
A jako Američan bys měl vědět, že v každém státě platí něco jiného.
No a ve filmech stačí jen blbě koukat, že.
Ale kecy. Kontrolovali ho mimo auto
a v USA když někdo řekne - bez přítomnosti mého advokáta…
tak mu akorát zkontrolují dva doklady a pustí ho, protože na advokáty nikdo čekat nebude.
Samozřejmě v autě musí mít ruce na volantu.
Tam jsme eště nedošli, ale mohli bychom. 😀
Mně je ale nějak teda fuk, v jaké podobě kdo ukazuje pojistku, myslím, že jsem psala “pojistku”. Od října už nemusí být u mě vůbec.
Šikana policistů, kteří mohli být jinde? Na zápis (ano, do zápisu patří to, co dělal který) má právo každý a já po zkušenostech udělám to samé.
Dyť to budou dávat ke správnímu řízení, tak bych chtěla podepsaný papír (který oni ani nepodepsali prý), kde je vše popsané.
Ano, tato jednotka mohla být někde, kde jí je třeba, ne u silniční kontroly.
https://www.policie.cz/clanek/odbor-pmj.aspx
A dnes se ta kamera opravdu hodí.
Neřekl nic sprostého, neřval, jenom už toho měl dost. Bohužel mu nedošlo, že oni dva za to nemohou a měl by se jim omluvit.
A ano, jeho vina je, že si nálepku nepohlídal,
a patří mu za to pokuta.
Někde tam v komentářích někdo psal, že kdysi prý nějaký ministr vyzýval lid, ať policisty hlídá.
To je teda druhý extrém, k tomu, že mám všem věřit.
Nevěřím.
Moje dítě nespalo podobně, ale nedělalo hluk. Musí se spát, když třeba odpo tatínek dorazí z práce, no. Při tom deficitu by to neměl být problém - matka stojí, stojí
a najednou kouká, vlastně nekouká, že spadla. A spí.
Moje matka říkala, že moje dítě nespí - to máš za to.
Máme eště tři kalendáře. Už tiskaj.
Někdo, kdo neumí vařit (já), se jde podívat… a oni tu dělají lečo a vysoce odborně nakrájené maso.
Když tam nedáš bílek, tak to právě nebude beton. Až tak já umím vařit!
To sou nápady, dělat pamlsky pro psy s takovým alergenem!
Musíš eliminační.
(Vyřadí to hodně pániků, co pamlsky chtěli.)
Bez: hovězího, kuřecího, vajec, rýže, pšenice.
Já ne.
Není to nenávistný projev?
Nenávistný projev, i na internetech samozřejmě,
je trestný čin.