A už jste zase Čech, jo. 😀 To je škoda písmen, pá.
Příspěvky uživatele
megi-the-pes
😂 No konec, chudák nevrend už se ani pod tu zosobněnou statečnost nepodepíše. 😂
Takhle blbě rozumět textu nikdo další nedokáže. Prej Brusel, já. 😂Zkoušejte dál, držím Vám palce!
vanish… kyselé zelí a sůl
soda, ocet, navíc výhoda neutralizace pachů
to je vše
žádný kartáč, stačí vymačkat šťávu a dát jen “suché” zelí, nechat ležet a pak povysávat, třeba vysavač krbový, do dílny atp., nebo normálně sebrat rukou, je to jen zelí…
kometo, vážně? do tepovače čističe bla bla můžete dát jakýkoli prostředek
A jak hlídáte jídlo?
Půjčte si pořádný vodní vysavač. Jako že ne lidl vysavač nebo concept, ale opravdický. Čistič na čalounění. Napatlá to šamponem a za chvíli vysaje. Někde se to v prodejnách koberců i půjčuje, ale nějaký karcher bla bla už má doma hodně lidí.
O neplodnost nešlo, spíše o to, proč jsou na tom koně lépe. A zatím mě teda nic nepřesvědčilo.
Že se něco nenarodí, je jasné, to bylo u německé dogy, s barvou, tuším. Takže odpovědný množitel nebude spojovat to a to. Otestuji vše, co se dá.
Furt je to jen o odpovědnosti.
No, takže šourá nohama jako unavený člověk. ;-)
Tak ale ikona složky se ke zvířatům ani moc nehodí teda. Jsem si to myslela, že to je složka, ale přišlo mi záhadné, co by to dělalo zde. 🙂 Podklad tam být musí, ale asi by stačilo kolečko… ale kolečko má profilová miniatura v diskuzi, to už je moc koleček. 🙂 Co třeba stín zvířete; šedá plocha ve tvaru toho zvířete, kolem dokola, nebo menší tak, jak je ta složka…
Je jedno, jestli dáváte granule ráno, večer, dohromady s masem a kolik mají bílkovin.
Když jsou granule, které mají bílkovin hodně, dáte menší množství granulí, ne?
Dáte jen část granulí z tabulky na obale + část masa, co má na den
a to celé dohromady Vám dá 100 % krmné denní dávky.
Co je to za šedé schody za miniaturou zvířátka? A vlevo je špendlík? Bude mít nějakou funkci? Ty schody jsou blbé. Pardon. Myslím tu kostku vlevo nahoře. Dělá to ikonu rušivou a některému zvířeti přidělá ocas. 🙂 Na mobilu to bude určitě zkreslené dost. Na metrovém monitoru dobré. 🙂
Su zvědavá, co poví ostatní.
Neodborná, chápu, to snad nikdo nedělá… až na množky.
Takhle… teoreticky můžu rozmnožit cokoli, ale musím zajistit, že děcka se nebudou množit takhle nějak podobně. Vyrobím jatečného psa. Oni se dnes také moc nedožívají… nadsázka.
A to jsem chtěla celou dobu tak nějak říct, že pokud fakt nejde o nějaký speciální jev, kdy dojde k uhynutí už v břiše, to bylo aj u nějaké barvy, že? …tak jde pouze o ne/odbornou práci.
Tak jasně, pokud to bude kratší ucho, tak mi to je jedno. Ale jinak mi vadí i pár týdnů, měsíců.
U těch koní je to teda o tom, že si to plemeno majitel dost hlídá. Ale jinak jen teorie, jasné.
No, takhle to chápu, ale je to teda o odpovědnosti.
Prasátka zajímavá, to vypadá na důkaz.
U psů i jiných zvířat si teda fakt nedělám iluze. 🙂
Ale chci říct, že když jde o dietu, která je opravdu jakože životně důležitá, tak je mi zcela ukradené, co říká internet, budu krmit tím, co to zvíře jíst je schopno a na čem se dobře drží.
Vet life je od Farminy? Myslím. To je mezi dietami asi to nejlepší.
Anet10: a máte odhad, esi třeba ta svačinka a večeře není i dost, nebo nezabírá většinu krmné dávky na den? Protože to je rozdíl, esi v “mase” dám psovi 100 g bílkovin, nebo 20 g bílkovin, nebo procenta, to je fuk, ale počítat teda maso i granule stejnou jednotkou… no a k tomu dám ráno granule, tak tam nebudu řešit, kolik mají bílkovin, ale dosypu do toho množství k masovým bílkovinám.
Ne?
Nejjednodušší to je rozdělit na poloviny.
Maso - má dostat 750 g (aj s přílohou, nevím kolik, je to jen příklad), dostane 375 g na den.
Granule - má dostat 250 g na den, dám k snídani 125 g.
A tu svačinku - 75 g z masa přesuňte na svačinku, 25 g z granul dejte na svačinku.
Granule vyberte normálně large breed puppy, junior, co mají, prostě jich budete dávat jen polovinu.
Nebo tam najděte takové, co mají hodně podobné hodnoty jako large breed puppy - bílkoviny, tuk, vápník a kalorie - a ty samozřejmě se nemusí jmenovat LB, teoreticky by mohly být mezi light a senior, možná i mezi běžnými a takovými těmi jednodruhovými jako klokan atp.
Chápu, že to je jakoby fuk, když jsou jen k jídlu. Mně ale přijde úplně hrozné přivést na svět takové jídlo, i když je to jen jídlo, co může mít, mou vinou a naprosto zbytečně, vady i dost vážné. Nevidím rozdíl oproti kočce, psovi, koníkovi, hrošíkovi. Jenom u těch psů jsme hrozně citliví, ti s námi žijí i 15 let např., kdo by se na ně denně díval.
Tak to mi došlo, že to jsi ty. 🙂 Ono tomu moc lidí nerozumí.
Dobře, tak jsou nějaké druhy, ten gepard, co mu to tolik neva.
Ale odpovědnost? Sledovat zdraví? To beru jako samozřejmost, takže rozdíl oproti psům nevidím; pokud se tomu budu věnovat pořádně, tak to bude úplně stejné jako u koní.
Nebo kde je zakopaný pes, mají koně a gepardi něco v DNA, co je chrání proti lidské blbosti víc? Jako že třeba některý druh neumře na nemoc xy…
Psi mají uzavřené PK přece snad sto let už, však taky jak vypadají…
Trochu si myslím, že u nich problém ověřený je, vznikala tak plemena a třeba užitková (sport, krátká kariéra, ale posloužil) zvířata budou také z tohoto materiálu.
Takže. Musíte mi ukázat důkaz, že něco v koníčkovém organismu brání prosadit se hlupému člověku.
Letos mají dokončeno 200 km a 5,5 m do výšky.
Podrobnosti a další státy:
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-polsko-definitivne-dokoncilo-200-kilometru-dlouhy-plot-na-hranici-s-beloruskem-40427027
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-v-evrope-roste-popularita-hranicnich-plotu-40412550
Oni se ale nedostali jen přes Polsko, ti mají tak polovinu státu totiž opevněnou a dál staví, jsou tam tábory uprchlíků na druhé straně, lukášek s puťkou je tam posílají a kdo ví, kdo ještě, jsou to snad už miliony lidí, za tuhle tvrdou stráž taky nebyli moc pochváleni, mají tam drony, vojáky, techniku. Vypadá to tam jak v Izraeli, Sýrii.
A proč Polsko by mělo? Vy jim na to přispíváte? Vy víte a děláte velké víte co. Co my, my sem pustíme každého, jsme tranzit do Německa a na sever a současná vláda souhlasí s příděly uprchlíků. Sami jste si to takhle po… no, je fakt, že naslibovali hory doly černej les, a teď dělají vše naopak, ale hajzliproevropskouunii a dokonalý makeup na fotečkách budou vždy dělat cokoli, co jim zajistí přízeň eužumpy.
kometa:Jatečné zvíře nechci rozmnožovat, ale zkonzumovat. Proto to nevadí.
A jak to jateční zvíře stvoříte? Jakože neva, že to bude tupé křivé kvasimodo se třema nohama, dyž je to k jídlu? Mám k obědu vajíčka, když si představím, že jsou od zvířete, co se vlastně trápilo… já jsem dopustila to trápení… no tak to nebudu jíst.