Aktuálně: 3 733 inzerátů210 940 diskuzních příspěvků18 261 uživatelů

Příspěvky uživatele

megi-the-pes

megi-the-pes
megi-the-pes 25.09.2023, 17:04:49 xxx.xxx.61.17
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 25.09.2023, 15:26:43

Jasně že tam chodí spousta lidí, kam jinam by z Lesné šla… ale je to trochu jiné “město” než Masaryčka, ten 12 hektarový lesopark, ne. 🙂Kdyby šel tento trubec s nebezpečným nevychovaným psem do takového lesoparku, alespoň má zbytek lidí a zvířat čas na manévrování. 

megi-the-pes
megi-the-pes 25.09.2023, 15:23:03 xxx.xxx.61.17

Město je město. Čertova rokle není město. 😀 No prostě moc zalidněné části, koleje, silnice, vnitrobloky (a tam už, je-li hřiště, psi ani nesmí, píší v přílohách vyhlášek)…
Ona aj ta vyhláška říká, že sice pes může být s náhubkem bez vodítka, ale zároveň neustále pod dohledem a vlivem psovoda. A takových moc není. Lidé zkrátka zaspali (když to nejsou vyloženě ignoranti), že máme psů 2,5 milonů. Už není místo.

megi-the-pes
megi-the-pes 25.09.2023, 13:54:59 xxx.xxx.61.17

A XY si snad myslí, že tady hlídkuji? Nevím ani, jak se to téma jmenuje. Bez přesného vyjadřování to je holinky hodinky, no.
Nějaký pokus o nový čistý prohlížeč je kde? Připojit se k wifi u sousedů? Telefon souseda na této wifi? 
Kudy chodíte na drůbež? Píšete celou adresu, nebo jdete na chovzvirat.cz a pak zvolíte Diskuze a pak Drůbež? Nebo rovnou Drůbež, protože Vám to prohlížeč nabízí?

megi-the-pes
megi-the-pes 25.09.2023, 13:49:04 xxx.xxx.61.17
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 25.09.2023, 13:32:09

Nu, já si pamatuju blízko blackspar, takže za to nemůžu. Ale bych tam bydlet nechtěla, kdyby kamery ze všech stran. Na vchody jo, jinde ne. To není normální. To je předpoklad katastrofy. Policejní stát. Krádež svobody. Ale levnější než víc hlídek, to musíme chápat. Musíme.

megi-the-pes
megi-the-pes 25.09.2023, 13:46:27 xxx.xxx.61.17

Ve městě nemá pes navolno co dělat. Jsou výběhy a pak lze jít za město, Brno ani není nijak veliké, aby se nedalo dojít na louku, do lesa, z jakékoli strany. Já nepustím psa ani na vsi, nevím proč, prostě dojdu za koleje, na louku, … a odepnu vodítko… a to až potom, co se rozhlédnu, esi někde není pes, srna, zajíc nebo běžec. Megy beží s běžci. Běží pryč a já ji vůbec nezajímám… ona teda nejí lidi, ale prostě proč jako způsobit nehodu ve městě, na vsi, děsit slepice a kočky a lidi? Vím, že v některých částech Brna je povolen košík a nemusí být vodítko. Ale asi to je nějaké rozbité… Jo, čeká nás řidičák na psa, když něco jako ukaž ovladatelnost na ulici.

megi-the-pes
megi-the-pes 25.09.2023, 13:27:45 xxx.xxx.61.17
Odpověď na příspěvek uživatele Inspektor-pisisvor z 25.09.2023, 12:52:09

Dobře dobře 🙂 já beru sundal = zabil. Asi deformace z nějakého filmu, pardon. 🙂

megi-the-pes
megi-the-pes 25.09.2023, 12:41:52 xxx.xxx.61.17

Jasné, majitel se ohání železným košíkem… hm, sardullah detektiv 🙂 tak to měl útočník fakt košík, když to říká i střelec… a to už zní jinak

napadený pes není pokousaný, má tržné zranění na noze, ta paní od střelce to píše na tom snímku
a dítě ten útočník asi nenapadnul, oni se jen střelci báli, že by dítě dostalo košem, ale ve skutečnosti pes dítě porazil, mám zato, že cestou pro napadeného psa, jako buldozer

megi-the-pes
megi-the-pes 25.09.2023, 12:32:41 xxx.xxx.61.17

Nene, neměl. Koš má na fotografii na fb profilu svého majitele, ale má ho i tam sundaný, visí na krku psa. Kdyby měl koš, tak ten druhý pes není potrhaný. Ale na snímku z fb zas ten, kdo střílel, říká, že napadený pes má tržné zranění na noze, víc nic, a to se nemuselo stát kousnutím. Takže teoreticky koš útočník mít mohl.

megi-the-pes
megi-the-pes 25.09.2023, 12:27:51 xxx.xxx.61.17

Jasně že android a verze prohlížeče (na čtyřku nový chrome nedám) + doplňky.
Ale dokud to takto postupně nevyřadí, tak se ničeho nikdo nedobere.
Drůbež je až další v tom stromu, ne? 
Nejdřív je “diskuze” na hl. stránce, obecná,
ale drůbež je o stupeň dál, musí se rozkliknout.
No a tam pak taky záleží, jaké “klávesy” použije. Klik zpět, znovu načíst, …
nikdo nevíme, co mačká, kudy tam chodí, zda už ty cookies konečně vymazal. Kudy sem chodí, kudy chodí do drůbeže?
Já napíšu “c” do adresního řádku a vyberu centrum.cz, nebo chovzvirat.cz - tak si mě gůgl pamatuje. Někdo má zástupce na ploše. Někdo záložku. Ta záložka už v sobě může mít tu chybu; nějaká špatná cesta sem. Co já vim.
Takže bych dala anonymní okno, nebo aspoň se do prohl. nepřihlašovat, úplně nový a jiný prohlížeč a zkusila jít do drůbeže (a jiné sekce fungují, jiné zvířecí sekce???).
Drůbež je jinde než tato diskuze, tato je hned první, základní. Drůbež je jiný level.

XY, pokud nezačnete z čisté vody a postupně si psát, co to dělá, tak smůla. Leda že mi půjčíte svůj telefon. To asi nechcete, co. Tak začněte dělat přesně to, co Vám tady IT odborníci říkají. (Já nejsu kodér, nic o tom nevím, ale umím spravit plno věcí, minimálně stáhnout ten nový prohlížeč, kde není žádná historie, doplňky a nastavení, že…)
Když nekonáte, tak si nestěžujte.

megi-the-pes
megi-the-pes 25.09.2023, 11:08:49 xxx.xxx.61.17
Fikovnice:

Dneska jsou kamery na každým paneláku.

Bydlím blízko. Kam nedosáhne “naše” kamera, už míří kamera sousedního baráku. No, uvidí se, co se dostane navenek za info.

Ale Vy jste z Cejlu, ne? Tam musíte mít kamery. 🙂 Ale mluvím o prostoru na boku paneláku, ne u předních a zadních vchodů.

megi-the-pes
megi-the-pes 25.09.2023, 11:07:47 xxx.xxx.61.17

Tak ony stačí i zbraně, na které zbroják být nemusí. A poslední dobou je hit řezat se rukama, řezat holky, prodavačky, úředníky, tyjo ale mi řekněte, proč aspoň jednu nelisknout někomu, kde to bude oprávněné… ve Strakovce…

megi-the-pes
megi-the-pes 25.09.2023, 10:41:22 xxx.xxx.61.17

😀 😀 Zahrádku mám tak, aby ji stíhaly jíst slépky. Moc to teda nevychází… Ale zbytek toho šíleného nepořádku tu je proto, aby měli ptáčci kde hnízdit a slepýši kde bydlet a takové podobné druhy i myší a veverek a tak. To není bordel a neudržovaná zahrada. Jasné? 

megi-the-pes
megi-the-pes 25.09.2023, 10:38:19 xxx.xxx.61.17
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 25.09.2023, 10:35:19

Neměl, to byl ten měšťák, ne? Srazil si maminku a vystřelil správně, okolo nikdo nebyl a zídka jen mini. To se napíše pár papírů a je to, však měli aj video.
A v tom Lískovci žádná kamera, zajímavé, asi fakt mezi domy teda.

megi-the-pes
megi-the-pes 25.09.2023, 10:36:06 xxx.xxx.61.17

Tam mám problém, že namířit na člověka, který mě neohrožuje, je na hlavu. Toto netoleruji. Ale svědci na to nebudou; může to být vymyšlené. 

megi-the-pes
megi-the-pes 25.09.2023, 10:01:01 xxx.xxx.61.17

Jinak teda to, co sem posílám, neberte vážně, protože sice se vyjádřilo pár lidí, co se toho i účastnilo, ale vyšetřené není nic a svědci také nenalezeni.
O tom dítěti se ale zmínilo víc lidí, tak to asi bylo, že 30kg pes bude nějaký pitbullovitý, běžel na psa a u toho dítě srazil, potrhal psa a majitel potrhaného psa toho pitbullovitého prostě zastřelil, což udělal legálně, ale taky záleží, jestli to mezi paneláky bylo úplně dobře, protože odraz… Asi by to chtělo hodně rozšířit návod, co dělat, když se něco takového, protože ono není nutné střílet hned. Ale chápu strach o dítě. Ale psa, co je mi po kolena, zneškodním i jinak… no jo, nikdo jsme tam nebyl, adrenalin.

megi-the-pes
megi-the-pes 25.09.2023, 09:57:06 xxx.xxx.61.17

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=859136699173780&set=p.859136699173780&type=3

Mně se tolik zbraní mezi lidmi nelíbí. Oni jsou dnes dost pomatení, už je to veliké hejno, co jim hrabe, a ještě mají pistolku…  Na parkovišti na mě sáhl dědek (zlý, takže ne pán), že jsem mu odřela auto, jak jsem couvala, ale já neřídím, tak nevím jak, a byla jsem v obchodě, ale ten dědek řval na celé město a tykal mi a vlastně vůbec nevím proč a on mít u sebe zbraň, věřím, že postřílí dvacet lidí. Lidé jsou vzteklí i bez odřených dveří, denně tu řeším parkování před mými dveřmi, nemám kudy jít ven, tak jsem rozhodla, že dám obrázek z katastru na branku… ale je to normální, aby na sebe takto lidé řvali, a že já mám toho psa, kterého se bojí, tak na zahradu mi nevstoupí, ale mně nepřijde normální ani vylepovat obrázek pozemku, dyť přece když někde někdo bydlí, tak se mu nepostavíte autem 35 cm od dveří a když řeknu  - dobrý den, prosím, mohli byste s tím couvnout dva metry k té nástěnce, já nemůžu otevřít branku  - tak začnou řvát. Myslím, že tohle zvláštní chování začalo v době covidové. I já jsem daleko výbušnější než dřív. Ale. 

megi-the-pes
megi-the-pes 25.09.2023, 09:29:45 xxx.xxx.61.17

Na fb se psalo 20.9.:

“Brno Nový Lískovec kousek od Alberta borec vytáhl 9mm pistol a zastřelil psa , který se chtěl očuchat z druhým psem od útočníka...v ten okamžik ho zastřelil... když majitel zastřeleného psa se chtěl přiblížit k pachateli tak mu náhle zbraň mířila na něj....na veterine nechali psa vykrvácet neposkytli mu pomoc dokud majitel nedonese 15000zalohu a v okamžik když dorazil majitel postřeleného psa zpátky na veterinu z hotovosti,pes v ten okamžik umřel.!!kdo kruci nosí 15000 u sebe?! Kde to žijeme!!!”

A v komentáři se někdo zmínil, že bydlí kuštěk u Alberta, asi ho znaj. O psech nic neříkaj.

Ale taková zajímavost… https://www.novinky.cz/clanek/krimi-muz-v-brne-odpinal-psum-nahubky-a-voditka-maji-pry-vlastni-rozum-40444016

megi-the-pes
megi-the-pes 24.09.2023, 23:47:40 xxx.xxx.61.17

Jojo, úpě se ztratili, babky, co ani chodit nemůžou
"Středa, 2. srpna 2023, 18:26 Přišli a zase odešli. Takový závěr vynesli v Brně, které si v posledních týdnech oblíbili žebrající Rumuni se smečkou bernardýnů. Zodpovědné úřady řešily záležitost měsíc a už dokonce chystaly pokutu. Chovatele nakonec nikdo nepotrestal, protože odjeli pryč a nikdo neví, kde nyní jsou.

"Pověřeným pracovníkům a úřadům nezbývá nic jiného než doufat, že se problémoví Rumuni znovu vrátí a pověření je chytí přímo v terénu. „Strážníci by se v takovém případě zaměřili primárně na zdravotní stav zvířat a také na to, zda jsou očkována a očipována. Pokud by měli podezření na přestupek, kontaktovali by krajskou veterinární správu či policii,“ Zdroj: https://brnenska.drbna.cz/zpravy/spolecnost/27892-rumuni-se-zanedbanymi-bernardyny-utekli-z-brna-drive-nez-jim-urady-vypsaly-pokutu.html?utm_source=copy

Takže se jim jenom nechce. Ale slušný lidi votravovat 3x za 300 metrů cestou z hlaváku ke koňoj, to jo. Mi neříkejte, že už nevysledovali, kdo je tam vozí. 

megi-the-pes
megi-the-pes 24.09.2023, 22:11:04 xxx.xxx.61.17

Být tady můžou, ale porušovat naše a EU zákony ne…
Mně se to nějak nezdá, proč by důchodci z Rumunska jako chtěli sedět na Václaváku? To je org. zločin.