Aktuálně: 3 733 inzerátů210 940 diskuzních příspěvků18 261 uživatelů

Příspěvky uživatele

megi-the-pes

megi-the-pes
megi-the-pes 29.09.2023, 09:22:08 xxx.xxx.61.17

Na návsi mi pán řekl:
Taky vám nejde telefon.

Nejde, mám O2.

Mně taky ne, mám ten té, té…

Aha, já už musím…

Počkejte, vy to nevíte. Tohle je prý příprava.

??? (Smích, ale opatrný.)

No to jsem četl na internetu, už na jaře, že na podzim na 10 dní nepůjde internet a telefon, ale potom to změnili, že nepůjde jen telefon, je to příprava, přijde něco velkého, ale že to bude jen 10 dní a že se nemáme bát.

Já se nebojím. (A nevěděla jsem, esi se smát, esi je to vážně, tak jsem se radši nesmála, protože pán vypadal víc vážně než nevážně.)

No psali, že to bude jen deset dní, tak se nebojte.

Dobře. Na shledanou.

Nebojte se!

megi-the-pes
megi-the-pes 27.09.2023, 11:29:37 xxx.xxx.61.17

🤣😃😄😣😥🚜🛴🦼🚒🚓🌮🥪🍞🥐🥨💕✝☮💟💔👨‍🦰👸👮‍♀️👩‍⚕️👩‍🎓🕵️‍♀️🎞🎎🧨🤗🤩😥

🤩😠🤫🦊🐏

První řádek jsou z windows (nabídka po win + tečka) a druhý řádek jsou odsud přímo.
Co dělají ostatní lidé s telefony tu?

megi-the-pes
megi-the-pes 27.09.2023, 00:39:50 xxx.xxx.61.17

tristár krížený s vranou

veterinárna správa / sojka alebo kto to ma na starosti - tak ich vsetkých pozatváraju

ked v našich republikách nie je žiadna garancia

😂

megi-the-pes
megi-the-pes 26.09.2023, 21:40:56 xxx.xxx.61.17

Na jiném webu, když vezmu jiný počítač, tak mám prostě jiná čísla, veřejně, ne v LAN… No já jen to, esi není chyba někde tam, když problém má jen jeden člověk, esi jeho adresu strčit do nějaké výjimky? co já vím o tom, esi vůbec něco takového existuje, že jo 🙂 blokovat by šlo, to umim, náhodou… Ale že to je jen v některém vláknu, to je záhada.  XY se musí přestěhovat. A je to. 

megi-the-pes
megi-the-pes 26.09.2023, 19:35:02 xxx.xxx.61.17

Dala jsem brambory do řádku, zahrnula a… no a jsou tam brambory. 🙂 Podle mě to venku roste proto, že “ona má o deset koleček víc”, litují mne. 🙂 Takto mě i poslouchá pes. Abych se mu někde neztratila. (A tady na fóru si lid myslí, jaký jsem kynolog a o barfu radši nic říkat nebudu, je to tu jak u prasat a u blbejch na dvorku.)

megi-the-pes
megi-the-pes 26.09.2023, 16:48:20 xxx.xxx.61.17

To si tady teda čtu zajímavý věci.
Co bych měla plít? Jo, mezi mrkví a celerem a kedlubnami, to ty pampelišky smetanky lékařské, už jich bylo moc, tak aby se jídlo netrápilo, tak vykopnu mlíčák… Ale jinak mi stačí nůžky a strunovka. Bez mám dvakrát, z celého srdce nenávidím ten smrad, to je taky něco, ten keř, čeho se nedá zbavit, ale tak nechám to být, je to keř a dělá stín a třeba tam někdo bydlí, co já vim. Keře kopřiv rostou tak nějak pospolu, spořádaně, chystám se je sušit, někdy je jen vezmu z vrchu strunovkou. Křoviňákem, po našem. Ale nějaká travička mezi dlažbou a růžové keře, co rostou do nebe a všude… mě to netankuje. Já su ráda, že je hodně zeleného.
Takže to vypadá, že jediná mám fakt venku bordel. Neva. 🙂

megi-the-pes
megi-the-pes 26.09.2023, 13:25:58 xxx.xxx.61.17

Tak asi vysadit něco, co to nechtěné vystrnadí. 
Ostružiny se musí najít celé pod zemí, plazí se jim kořeny metry… desítky metrů… jinak je to jen zaštipování a z toho plodí a rostou víc, že jo. 😀
Někde psali, že vykopat co nejvíc a přikrýt pak černou netk. text. a za tři roky prý už nic nevyroste. To jde, ne. 😀
Podle toho, co jsem dokázala “zničit” u mě… cuketa… krásně se všude rozrůstá… zkusím ji přendat k ostružinám, su zvědavá.

Občas ostružinám něco ustříhnu, kolem chodníku strunovkou… zas tak moc to neroste a plodí dost, je to přírodní desinfekce, antiox. a kdo ví co, prostě tmavé bobule.

megi-the-pes
megi-the-pes 26.09.2023, 13:19:34 xxx.xxx.61.17

Tam ale žádný pitbull nebyl
a pitbul už vůbec ne
a ty informace už před několika dny psaly všecky noviny, akorát vynechaly slovo pitbull pitbul, za což mají malý bezvýznamný plusík.

Co to je za hloupé novináře vylezlé z pomocné školy?

megi-the-pes
megi-the-pes 26.09.2023, 13:16:16 xxx.xxx.61.17

Ale je to tu zajímavé… všimla jsem si, že má několik lidí (asi android, nevím) adresu
xxx.xxx..

čísla nikde, jak to? 

A já mám už jak dlouho stejnou IP, což se mi nikdy jinde nestávalo, cca každé tři dny až týden mám novou. A když jsem tu zkoušela iOS 16 nebo co to bylo, tak úplně stejná adresa. Teda to viditelné tu. A bylo to ve stejnou chvíli. Tak to jsem taky nikde neviděla. Telefon, každé zařízení u mě doma má jinou adresu. A tady měla dvě zařízení stejnou. Pár minut po sobě. Stejná IP mého počítače, kde jsem psala jako přihlášená, a pak jsem psala jako nepřihlášená z toho iPhonu - oba příspěvky stejná adresa. Není někde tady problém? 
Já vůbec nevím, že jo, protože sice vím, co je cmd a spravím plno věcí, ale učím se za pochodu a můj nej kámoš je gůgl a wordpress. 🙂(a hardware)

megi-the-pes
megi-the-pes 26.09.2023, 13:09:46 xxx.xxx.61.17

Mě to vrací správně (zkusila jsem teda jen rychle Drůbež a Koně)
Chrome desktop 117.0.5938.92 official 64bit

megi-the-pes
megi-the-pes 26.09.2023, 13:05:28 xxx.xxx.61.17

Nemám ráda toto nechat jídlo celodenně. Je to mladý tvor, který je úplně blbý. Potřebuje rvát do zubů a kostry hromadu vápníku a kolagen a bla bla a já su od toho, abych mu to koupila a dohlédla, aby to sežral.

Pokud je to štěně velkého plemene, tak když se bude přežírat, nebo naopak jíst málo, máte velký problém.

A výchovné to teda není vůbec.
A když pes sežral hromadu granulí, tak s ním teď nepůjdu ven poskakovat po poli.

My máme naučené, že po vybrakování misky dostane pamlsek. To si moc dobře pamatuje. Kdyby bylo v misce něco, co není zas tak moc oblíbené, prostě to sní, protože jinak pamlsek sežeru já. 

megi-the-pes
megi-the-pes 26.09.2023, 09:36:17 xxx.xxx.61.17

Takový pěkný punkový kozy!
Já bych to kreslila po páteři teda, od vocasu až k hlavě. Pořádně!

megi-the-pes
megi-the-pes 25.09.2023, 20:36:05 xxx.xxx.61.17

Ježek má přece korbu. Hodí na bodliny a jede domů. Copak se nemaluje ježek s jabkem na zádech? Normálně naloží tři vajca a nese do lednice.

megi-the-pes
megi-the-pes 25.09.2023, 20:34:01 xxx.xxx.61.17

Aaaa já mám moderní zahradu! Já su IN, přitom mám furt zato, že jsem nejvíc OUT.
🙂 
Taky mám díru na teplákách a docela vytahanou mikinu a doma mi nadávaj. Takový leták jste nenašly? Že bych doma předala… 😀

megi-the-pes
megi-the-pes 25.09.2023, 20:29:41 xxx.xxx.61.17

Byl nebezpečný. Ignoroval dítě. Doma měl náhubek, a když neměl, žral dveře. Říkám, že psa tam je kde venčit a stafford není nic, co bych pustila mezi paneláky. To dělá jen choromyslný jedinec. Vyhláška nevyhláška. A vyhláška říká, že pes musí být pod dohledem a ovladatelný, to je podmínka volného pohybu bez vodítka a s náhubkem. Majitel zastřeleného psa by měl být potrestán za to, že toho psa tomuto vystavil. Já tu vyhlášku chápu, ale nechápu, že někdo neovládá svého psa a pustí jej z vodítka v civilizaci; takové zástavbě, dyť by mohl způsobit nehodu a smrt lidí. V dnešní době facebooku, lid začne řvát, to dopadne tak, že psovodi budou dělat zkoušku, jak ovládají své psy, jinak vodítko a náhubek, jak je to v jiných městech a zemích. A to mě bude mrzet, abych musela megynkovi dávat kovový koš, když jdeme městem. Přijde mazlit každého člověka, takže nepřijde, nebo mu nechtěně namlátí košem. Tzn. do takového města nikdy nevstoupím. A to celé znamená, že vím, co mám za psa, a proto bydlím na vsi, protože jinak chudák pes. A teď bude následovat, že náhubek není omezení, ale běžná výstroj psa, no to je, ale pro mě je takový styl každodenní čmuchací vycházky… úplně zbytečný.