Já vám nevim. Mně z toho furt leze, že XY je jediný, co byl nespokojený s iF, jediný, co je nespokojený s chz, jediný, komu nic nefunguje.
Krásný den přeji! 🙂
Příspěvky uživatele
megi-the-pes
já mám všechny, Varaxi má taky všechny, normálně vše funkční,
navíc pro každého webarchiv funguje (akorát je vzhledově hnusný a odkazy vás přesměrují na online verzi, což je k ničemu, takže na tlačítka a odkazy neklikejte).
Prostě si vygůglete téma, slovo + připište “ifauna” a neotevírejte ten odkaz, ale klikněte na růžek titulku a dejte archiv. Nic na tom není. Normálně to jede. Toto není závislé na majiteli, ale na gůglovi
Nejsem odborník na aut. právo EU a naše, ale je tam celkem jasné pravidlo, které říká, že je povoleno skoro cokoli za jedné podmínky: nepoužije ty citace, příspěvky, články, odstavce,… někdo, kdo z toho má zisk. Rozšiřování ano, ale ne pro někoho, kdo z toho bude mít prachy.
A tento web z toho zisk má, z každé návštěvy (jsou tu reklamy a to rozhoduje, příjmy a zisk nikoho nezajímají, i kdyby pět korun za rok, neziskovka to není).
Jsem teď dělala sbírku - knížku z blogu, který patří obřímu vydavateli, musela jsem přes souhlas. A další začínám a beru to ze tří webů, z čehož dva musím požádat o svolení, i když, stejně jako u iF, nejde o výhradní licence.
Ta neziskovka byla nápověda…
Jasně že to tady lidi z iF čtou, je to veřejné fórum. Ať se třeba strhaj. 🙂
Napsala jsem gůglovi “slepice nenesou ifauna”, klikla na odkaz, který mě zajímá, a dala “kopírovat adresu odkazu”
a tu vložila sem
https://web.archive.org/
ukáže se kalendář, vyberu si nejnovější datum (a můžu si pak vybrat zas jiné datum… a kalendář je celou dobu nahoře)
a mám tohle
https://web.archive.org/web/20170311000640/https://www.ifauna.cz/drubez/diskuse/detail/3216937/nenesou-nam-slepice
“Jo a není to klapka, zkus hádat dál”
A to právě návštěvník a uživatel dělat nemá a to je taky důvod, proč se mi ty ikony nelíbí.
Ty nové se liší barvou složky nebo co to je, tmavé pozadí zvířete je prostě na nic, to už se probíralo, to půjde pryč.
Ale milion věcí v mini ikonce… to fakt ne. Vidím to dobře na 17 fhd displeji se 125 lupou prohlížeče, ale jinak jen shluk něčeho a z toho rozeznám jen zvíře;
grafik se namáhal zcela zbytečně. Ale tak když mu to nevadí, tak ok. 🙂
Hodně lidí zůstává se psem stát, protože tento nesmysl někdo hlásá na netu nebo v tv. Dosti rozšířené to je.
Já jim říkám - jděte, nestůjte! Řekněte tomu psovi něco, ať něco dělá, rozběhněte se, ať nestojí a nečumí, jenom se celej vaří, co po něm chcete?!
Doron 😀 😀 😀 Přesně. Musíte zvýšit hlas, oni pak poslechnou.
Pokud proti sobě psi stojí, kvůli nám blbým často i čelem, je to útok.
No a když svého psa neudržím, nedokážu naučit jít u nohy a dívat se na mě nebo kousat hračku, tak zůstanu doma, ne?
Megy má nařízeno hlídat míček (nekousne, i kdybyste jí ho tahali z tlamy, je to jen úkol, aby myslela na míček a ne na psa) a někdy říkám - je malinkej, jako náš Kocourek, jenom koukej - a jsme v pohodě.
Doron:Teda, to je naprostá a čirá hrůza a tím stafordem..😔
Megí, nedokázala byste ještě vyšpiónit, jak byl starej? Vy jste úplnej detektiv… Megí, nejste vlastně detektiv?!?!?😅
Strašně by mě zajímalo, co se stalo..
Moje fantazie je, že možná nějak blbě cvičili obrany..
No, zajímavá teorie. Tohle mi řekl ten od Staffordi a spol. Ať lidé s těmito psy nedělají obrany. To je nesmysl podle mě. Jsem říkala, že jsem se nesetkala s tím, že by stafford skočil po člověku, a ještě do obličeje, že je mi to divné, takže asi nemoc.
A on že to neznám, protože neznám… že toho má na dvoře od lidí furt… ale já myslela papírové; fakt staffordy.
Aj kdyby se učili, já nevím jak, učí se na rukáv, někteří psi ani po člověku neskočí, když nemá rukáv, nebo že by nějaký ringo todle? Ale jak to naučím psa, který na člověka neotevře hubu?
I když se najde týraný pes nebo pes vyhozený, že už nestačil na zápasy, ten pes prostě po lidech nejde.
Je to zvláštní.
Bych se jich chtěla zeptat, ale teď asi není vhodná doba… majitelku ošetřili ambulantně (píší o tom rakouské noviny, žádná detektivní práce, jen jsem vzala fotografii a našla podle ní dvě chovky).
Sakra, to je ale záhada.
Toto je on, skoro 3 a půl roku, hotový pes.
😀 😀 A tvar slépky a košíku je stejný čistě náhodně?
Tohle přece ale nejsou léky na nějaké svědění. Dává se, když nejde nic jiného hned dělat; na vážné trable. Není to vitamin C.
Už to někdo psal, že dostal od veterináře Ap. pro štěně. Zajímavé. Že by dr. nečet příbalák?
Na co to dostalo toto štěně tady?
Někdo vzal obrázek koně… tak, už mám koně, ale je to nějaké prázdné, co já bych tam nacpal… a tak sedí, hodiny, dny, kouká do monitoru, nic… až se v TV ozve: “Scullyová, říkal jsem ti, pravda je někde tam venku! Podívej se!" a flákne žlutou složkou s nápisem “TOP SECRET” o její stůl.
Však nejde jen o krásu, ale praktičnost, na cm ikonce jsou tři věci přecejen trošičku hodně. Ale Mulder říkal… takže… 🙂
A to byl kluk?
Já su z té moderní doby vedle. Kdysi se říkalo, že pes nenapadne fenu, do určitého věku se nenapadají štěkanátka… a mně to tak přijde normální. Ale dnes to není normální. Máme miliony psů v hrozně malém prostoru, a navíc je mezi námi děsivě moc blbechecků.
Bylo a je to tu znovu, ta složka na zvířecím fóru je úplně beze smyslu, navíc je ten obrázek zcela tímto zkažen. Vyhoďte to šedé za siluetou a budete mít krásné a smysluplné ikony.
To dělal nějaký grafik? Jako vážně? Nevěřím. I když…
Špendlík s bílým pozadím je u psa např., jako že ten špendlík je psův exkrement.
Špendlík nechte, zbytek zahoďte.
Mně je to jedno, co budete mít na svém webu, jasně. 🙂 Nemyslím to zle.
Ale místo zjednodušení, aby vyniklo veliké zvířátko, se tam nacpaly věci, které tady s tou www nemají nic společného a jsou hnusné.
Tak. Jsem to řekla. Hrozně složité, rušivé, bez souvislosti.
Font; číslice létají, to se dělá v knihách se serif písmem, ne s čísly na webu.
Grafika bych vyhodila.
Mastnacek to upraví ve Photoshopu… pro linux není, mám pocit :-p 😀
Hrozná škoda, zabít to takhle.
Ježiši, to sou trable. 😀
Slépky z fabriky jsou hubené, opelichané a krotké. Za týden za Zrzavcovou budou chodit jak ti ohaři. Za mnou chodí i do kuchyně a na parapet a to jsem ani nechtěla… Nejdřív se potřebují dožrat a zjistit, kde spí dovopravdy, a ne jak ty moje, co stanovaly v keři, a potom máte denně od každé vejce jak vod pštrosa, jak vyrábějí pro mě, až nevím, co s těmi vejci dělat, proč já si těch slépek kupovala tolik, já fakt nejsu normální.
Nevím, esi je naživu, protože foto z pedigree neodpovídá tomu, co dávaly na FB obě ty chovky. Ale noviny u nich říkají, že byl vyšetřen a utracen.
Nejsou to žádní nezodpovědní chovatelé, psi lezou po výstavách a cvičí.
No, ono na obličeji… tržné rány, hodně krve… to je na vrtulník. Běžkyně se prý přiblížila k majitelce a pes skočil. Zakousl se jí do obličeje. A to tento pes prostě vůbec nemá v DNA, aby útočil na člověka, už vůbec ne na hlavu.
A majitelka vzala psa a šla ho zamknout domů - stalo se to před domem, kousek na polní cestě. A když se vrátila, paní byla mrtvá.
Nevím, tohle neznám, kde se to vzalo, esi nějaká nemoc, vet ho prý vyšetřovali, ale asi ne nějak moc, protože kdy se to stalo a dnes ráno už byl mrtvý.
Samozřejmě paní je mi líto, lidský život zmařený.
Košík. Ale já bych to teda od těchto psů nečekala a lidé tam ve vsi prý (furt prý, protože noviny) s nimi neměli žádné problémy, psi měli vodítka… Jo, mohl mít košík kvůli psům nebo koním, mají tam lidé i koně.
Ale kde se to vzalo? Řekla bych, že to byl kříženec, ale asi nebyl. Takže teď se bojíme nejen o psy? Já to nechápu.
Elmo - pes útočník, je opravdu stafford
https://www.pedigreedatabase.com/american_staffordshire_terrier/dog.html?id=2915332-always-remember-of-hopeful-soul?_v=20200417033815
A má to být tento na foto.
Spolu s touto chovkou je další - Dawns secret, všichni ti psi cvičí a majitelé nejsou žádní to.. že by seděli na Vltavské u výlezu z metra.
Jdu si koupit jiného psa.
tak jsem si je našla… je to chovka FCI
na fotografiích ale teda není ten pes, co je na foto z rak. novin, jen samí světlí a tencí,
útočník byl tmavý a široký s obří hlavou
jmenují se of hopeful Soul
a letos měli možná i dvoje štěňata
pokud ten tmavý široký Elmo byl otec některého vrhu, tak… paráda
Proč řešíte, že stafford (dost pochybuji) napadá psy,
když tady šlo o napadeného člověka, navíc napadenou majitelku?
Tudíž to buď nebyl stafford, nebo to byl hodně vadný kus, případně vadný kus jiného plemene.
A zákaz? Hehe. Jasně. Po všech zákazech mají o ¼ pokousaných lidí víc. A to se děje ve všech zemích.
https://kurier.at/chronik/oesterreich/hundebisse-der-gesetzgeber-tut-sich-schwer-mit-gegenmassnahmen/402616173
Jestli se dá na něco u pitbulíkovitých psů spolehnout - nenapadají lidi.
Pes byl po vyšetření utracen.
Fotografie psa by nebyla? Asi ne. Nebo rodokmen, aby všichni věděli, které linii se vyhnout, ne?
V lednu napadly maliny nějakou starou paní. Zakážeme maliny. No tak jako…
Taky byl případ z Mnichova, tam stafford zabil chlapa na vozíku a jeho matku. Nebo tak nějak. Já si z toho pamatuji, že to prostě nakonec byl kříženec.
Když budete tyto psy křížit, nejhůř s vlčáky a labroušema, vzejdou z toho šílenci. Jak se říká… doslova jim jednoho dne něco v hlavě přepne a čau.
A taky se tam píše, že mají nařízený výcvik, aby takového psa mohli vlastnit, takže zcela necvičený pes to nebyl. Měl vodítko a neměl košík. Oběť byla majitelce psa blízká, cca.
Takže. Hodně zvláštní informace.
Zrovna je tu ségra, vykládá mi kraviny… třeba o tom, že mají v Anglii samé takové psy, jako je Megy, i stejné barvy. Říkám - nemaj, tam jsou zakázaný, to jsou ty menší, staffbullíci. Maj. Fajn. A papíry?
No že sousedi říkali, že psa koupili jako pitbulla.
Aha. Odkud. Neví.
A to tam před lety nějaký pa pit něco… bully? Zabil člověka a teď novinami prolétlo zranění.
To jsem si myslela, že to tam je civilizovaná zem…
Přivedli si domů dvě nechtěné akity. Sourozenci, nemají snad ani rok. Jsem říkala - zdrhej odtam, okamžitě je vraťte, odkud přišli, ty nezvládneš ani křečka. Ne… šli ven s tím samečkem a co, viděl psa a už na akitě dva seděli. Ne, jeden seděl, druhý řval. Bezmocí.
Chci se nechat adoptovat.
jméno máte celou dobu na profilu a někdy vpravo mezi nejaktivnějšími
Tak se jdu podívat, koho dnes sežral pes, a on tu chudák zase trolí.
Kdyby to aspoň byly zajímavé informace, ne rok staré.
Čau
Nevím škodlivost, ale vím, co 100% funguje a stačí jednou za rok… Cytrol forte. Nenechává fleky na stěnách a nábytku a balení stojí směšné peníze. Však oni nám to zatrhnou. 😀
Jeden sáček do mnoha litrů vody a dát do rozprašovače. Zvířata mají být jeden den z dosahu.
A pak existoval takový žlutý roztok, dávalo se pár ml na nějaké litry vody, dřív se tím i psi koupali, má to, myslím, jen veterinář. Začíná na N, dál nevím. Cena 5 ml tak dvacet korun?
edit.: Neostomosan (když jsou blechy, tak já mám noční můry, takže prostě takto)
Takže XY teď půjde a přesvědčí majitele CKEditoru, aby přendali lištičku jinam.
Pište průběh, moc se těším. 🙂
Lišta může být přes celou šířku, zkrácená, nebo plovoucí. A tu plovoucí fakt nikdo nechce. Kde bliká kurzor, tam by ta lišta aktuálně byla, takže překážka uprostřed textu.
V tomto ale problém vůbec není, problém je v telefonu a jeho stylu používání, ve stylu XY.
Tady s tím nikdo nic neudělá.
Zkuste nastavit jinou klávesnici, vypnout zkratky, tady nikdo neví, co která klávesa na Vašem tel. dělá, tohle, co teď popisujete, je prostě problém rukou, ne webu.
Tak to su zvědavá na odpověď. Kdo by dal menu textového editoru jinam než nahoru. To ani Klasik neměl, lid čte zvrchu dolů.
Pro XY, prosím, sem dejte T602.
5 samyc. 🙂