On mi ale nikdo nemůže zakázat množit je bez papíru.
Že mě postihne klub… hmm…
Bavím se o vymahatelnosti plnění smlouvy.
Jo, kdyby to prodávajícího mělo poškodit finančně, tak to beru, dodržím. Ale jinak…
A to platí u psů bez i s papírem. Pro mě to není rozdíl. Buď se mi smlouva nelíbí a nepodepíšu, nebo podepíšu a dodržím.
Nic mezitím pro mne neexistuje.
Příspěvky uživatele
megi-the-pes
Fér je, když se mi smlouva nelíbí, nepodepisovat.
…radí a informuje. Kde je molok?
molok, kde jste? Pojďte nám povídat sem. The time is now. 🙂
No jo, tak já si většinou čtu pět deset zdrojů, jinak to pro mě nemá žádnou váhu.
Po pár dnech to kočka klidně donese ze zahrady, furt nevidím zádrhel …se jako nebojim jo, my sme prasata tady všici ale scifi to neni, dyť to žije rok, takovej slep, co já vim Přenos: https://www.wikiskripta.eu/w/Toxoplazm%C3%B3za
Ale jsem myslela tu kočku, ne že se hrabu ve WC. 😀
Ale ono to je trochu jinak.
Nakažených může být mraky.
Jenže jim to nic nedělá.
Plod, novorozenec a slabší člověk imunitně, to je jasné, ti to odskáčou.
Ooocysty (hustý slovo 🙂) vydrží ve vlhkém prostředí nakažlivé i víc než rok.
To říkají wikiskripta.
A teď si představím kočku, co jsem někde dostala, mladou, koupila, donesla domů, má ten domácí WC, že jo, a nikdy jí na tlapkách ani jinde nic nezůstane a já ji neberu do ruk?
Nevidím problém se tak nakazit.
Pískoviště, děcka žerou písek, olizují lopatku, …
Co je na tom k neuvěření?
To bude taková podobná sviňak jak lepta, salmonela, ne? Akorát že ty nevydrží tak dlouho.
Tady v té diskuzi to vypadá, že toxa je pověst nebo tak něco. 😀
Neberte to tak na lehkou váhu. Chudák Tommy, chytil toxu v jednom filmu, tam se to dá taky teda chytit,
a jak to dopadlo, jsme všici viděli, Trainspotting 2 je katastrofa.
Však je to z Alibaby, kus 60 80 dolarů, dáte své logo a dostanete toto a popis, který zkopírujete… prodávají to všichni stejně, od Amazonu po eshop z horní dolní.
napomínám 😂 bročku, ne, ne, nechoď rychle, jak jsme si to říkali?! dostaneš na zadek
😂
a že zrovna setr? no když o tom plemenu vim všecko?!
jít můj pes 20 m v nějakém normálním módu, tak už jdu objednávat ohňostroj a paletu šampaňského 🙂
tohodle psa taky nemám, i když se mi moc líbí… jsem na to líná
To jsou státy, co mají jadernou kupu. A myslíte. že když něco dopadne na Prahu, tak kolem Liberce bude čisto? No, bude, ale úplně jinak. 🙂 Ano, oni jsou připravení, mají pod zemí i operační sály… my… nic, neřeším, jen tak breptám.
Nedávno se američtí piloti učili, jak na ruské letounky. Byli z toho celkem vykolejení.
A právě se tak kruh uzavírá - vybavení mají, následků se nebojíte, tak proč to není bum a konec, ale deset let a jinde 20?
Mně teda by radioaktivní brambory moc nechutnaly. A to je taky důvod… nevím, co pěstují v Íránu a Pákistánu a Izraeli a na co vlastně tohleto potřebují?
Doma se vede debata… teda já nic neříkám, protože co říct, když mi poví:
“Takhle se udržuje mír, zbrojením?”
A že prý kdybych takto byla ticho aj v autě… jasně, sražme ty chodce, budu mlčet a dej si čokoládu, však to je pět hodin, co jsem pracně navlekla nové potahy, až sedačky jsem vymontovala, tvl jaderný zbraně…
Nevím nevím, oni dlouho dodávají někam letadla… mám pocit, že někam tam, kde teď to…
“S přibližně 4150 letadly jde o druhé největší vzdušné síly na světě.”
Wiki říká. 🙂
Dyť mají ty veliké to… ve Wiki to je. Každé slavné letadlo se jmenuje Bo… tamto, nebo Antonov, Tupolev, přece.
A hlavně není jen letectvo RF, je Bělorusko se svým diktátorem pomateným, co je klidně nechá umřít hlady, jen aby měl dost letadélek,
a k nim Čína.
A esi se chcete leknout, tak si přečtěte, kdo má jaderné zbraně.
Zrovna se tam tlučou.
Dyť dalmatiny dnes nikdo nechce. Před 30 lety jo. Už nejsme před 30 lety. Dalmatin nikoho nezajímá ani ve filmu. Márly určitě nebyl dalmatin.
Já to teda neviděla…
Musíte množit pořádně. Modré. Prachů budete mít jak prachu.
Teda když si je namalujete. Ty psy. Protože stádo tutěch modrých sviněk doma nechcete, jak to má měsíc, žere to nábytek.
Ale chci Vám pomoct. Upřímně.
Jenom chcu říct, že o genech se toho už trochu ví,
ale bílá - což je chybějící pigment, nikoli bílá barva, a chybějící je prostě špatně, jak když mi chybí koruny - hlavně v uších s sebou nese hluchotu. To se ví u argentýny např.
a těch dalmatinů a dalších flekatých psů…
Jde o piebald - říká se tomu strakatý? A irish spotting, pseudoir a extrémní strakáč. Snad každý pes s krátkými chlupy (i španělé) má něco z těchto. Merle vynechám, protože když se mi do barviček s sw dDsddkgjijfisejfsjfklgwpopwov začalo plést ještě mM, tak…
Jsou psi, co jsou opravdu bílí (ve skutečnosti žlutí, ale vypadají bílí, cca samojed, myslím, čuvač, něco tak), a myslím, že cokoli čtu o těchto trablech, vždy se zmiňují jako opravdu bíle zbarvení dlouhosrstí psi. No prostě dalmatin není bílý/žlutý.
Pro tazatelku mám jednu super zprávu - v poslední době se ukazuje novinka:
hluchota se projeví až v dospělosti, i když je zděděná.
Hustý, co?
Ta “barevnost”, flekatost se dá testovat, nestojí to moc korun. Litr dva.
Ale i bez toho by měl člověk kouknout a vidět - půl psa bílá, blbé = udělat testy rodičům,
a pokud je i jen jeden z nich i jen jednostranně neslyšící, tak je nerozmnožovat, protože i to jedno ucho ze čtyř stačí, aby to děcka zdědila.
Toto vše si můžete ověřit online. Skoro nic jsem si nevymyslela. 🙂
Stačí hledat “dog genetics white deafness”. Vylezou i nějaké nové studie, ale stejně se to nakonec pojí s “barvou”.
Ale notak, klucí, vezměte se za ručičku a běžte se pusinkovat jinam, založte si své vlákno, soukromé, akademické, kde si budete odborně odborovat. Odborně hrát na odborníky. Oborníky. Nebo co to tu hrajete. Kdo ví.
Zničené vlákno, kde jsem se mohla něco o konících dovědět, tak dík, jdu za slépkama, je čas říct (a vy se jděte vycpat do muzea)
https://youtu.be/hxmL1V8ZPyI?t=42
Jistě že i tablety a spot on, však to říkám… ale jako to se probudili lidi teď?
Hele, když vypukne nějaká katastrofa, tak my nemáme nějaké zásoby a nemáme jaksi povinnost ty zásoby obnovovat? Pak jsme nefunkční a měli bychom se hodit ze skály.
(Já si léky vyzvednu za hranicemi, tam asi úplatky nevedou nebo co? Jezdí tam mraky Čechů a léků je furt dost, takže…) Je mi to fuk, tento stát je ztracen a co já si s tím budu dělat hlavu…
Tam píší, že podle některého zdroje to není rotvík, ale pitbul. Zas s jedním l, asi je to složité…
Nebude to ani jeden, spíše kdo ví co. Podle Deníku to neví ani policie.
Ale zajímavé je, že se jde sepisovat petice, aby psa ze vsi majitel odvezl.
Co to je? Pes je nebezpečný, měl by být někde co já vím kde, v zahraničí dostane majitel upozornění, pokutu a nařízený výcvik a podruhé mu psa seberou a utratí.
Tohle chození po špičkách nechápu.
Dyť je to těžké ublížení na zdraví, proč není majitel ve vazbě a pes kdesi?
Nenene, tady se taky nic rychlého konat nebude. Před chvílí přišel zástupce RF na zasedání OSN a přinesl návrh na mírovou dohodu Izrael a spol. A teď si je odebírají z přátel? Jejda.
Po penicilinu těžko, když žádný nemáme… 🙂
Moje reakce je na tohle:
“Vzpomíná, že nejdříve ho vůbec nenapadlo spojit si potíže s obojkem. Upozornil ho na to až veterinář. „Při třetí návštěvě mi říkal, že by bylo rozumné kontaktovat výrobce,“ zmiňuje.”
Je mi líto kočky.
Majitel je hloupý.
A výrobce se ohrazuje? Tak určitě. Leda nějaký dealer. Co to vůbec je za článek, dyť je úplně blbý, že obojky atp. dělají tyhle věci, víme všici sto let. Všici, kromě Seznamu, no jo.
Za tento objev by měli dostat všichni zúčastnění medailu. Teda ta kočka ne.
Fakt někdo narval na kočku obojek, aniž by si zjistil, co to je za výrobek? Paráda. A to vynechám, že obojek, i když někdo tvrdí, že se bezpečnostně rozepne, je na hlavu.
To je taky Foresto, v zahraničí má jiný název
https://www.cbsnews.com/news/seresto-flea-collar-recall-pet-deaths/
Všechny obojky, pipety a tablety jsou jedy.
Všechny to mají psané v příbalovém letáku!
Ale armáda ani agenti Mosad (toto vůbec není jejich práce) přece nazasáhnou, když jim nikdo nedá rozkaz. Kdo ví, třeba čekali, že to je jednorázová akce. Proč by si někdo nechal vraždit dva dny a nic neudělal? To je strašně divné, ne? V době internetu v každé vsi a telefonu?
OSN zmatená, ježiši, chudáci malý, ani si nemůžou rozmyslet, komu fandí.
https://www.lemonde.fr/en/international/article/2023/10/15/israel-hamas-war-confusion-and-powerlessness-at-un-security-council_6175477_4.html