Ještě mají lisované, něco s vepřovým a směs. Proč? Protože Polsko je vepřová a rybí velmoc.
Co sem poslal někdo výš, jsou poloměkké granule a nemám vyzkoušené, nehodí se mi.
Kupuji z té továrny (dělají pro celou značku Alpha Spirit) občas extrudované Pan Maso - milion druhů, nejlepší mi přišly
Sušené telecí maso (26 %), sušené krůtí maso (10 %), hovězí tuk (10 %), hrách, loupaný hrášek, pšeničné otruby, pšeničné klíčky, hydrolyzovaný kuřecí protein (5 %), hydrolyzovaná kuřecí játra (4 %), sušená jablka (1 %), minerální látky, sušená řepná dužina (cukrová řepa), sušená čekanka (přírodní zdroj FOS # a inulin) (0,5 %), lososový olej (0,5 %), lněné semínko, sušené pivovarské kvasnice (0,5 %), MOS (manno-oligosacharidy) (0,5 %), Yucca Mojave, glukosamin hydrochlorid, chondroitin sulfát.
hrubý protein 30 %, hrubá vláknina 3,5 %, hrubý tuk 20 %, hrubý popel 9 %, vlhkost 9 %, vápník 2,5 %, fosfor 1,5 %, Omega-3 1 % mastné kyseliny
blablabla… taurin 1000 mg/kg
9 kg do 600 Kč
a ani jednou v průběhu roka se mi nestalo, že by kolísala kvalita a cena
a super je, že si můžu koupit kilovku nebo tříkilovku za směšné peníze, abych mohla vyzkoušet, asi stopadesát velikostí bobulí je a i pro kočky… no a slepice přišly do chodby a…
jsou aj třeba skoro čistě vepřové s hydrolyzovaná kuřecí játra (5 %), hydrolyzovaná kuřecí bílkovina (5 %)
což může a nemusí alergikům vadit, je tam povětšinou ale rýže
podle mě to odpovídá ceně… a na to, že to jsou levné extrudované granule, mají příjemnou vůni, nic se nedrobí…
tak a teď si zasloužim odměnu za reklamu