Anonymní: Znám spoustu těch co se muslimem stanou. Všichni kteří se dnes dobrovolně podvolují. K čemukoliv. Všichni ovlivnění žvásty které zde tak vehementně opakujete. Žvásty propagandy levicovych neziskovek a vládnoucí garnitury. Maji vás, zamyslete se, jste jednim z nich.
😂 Díky. Je důležité se hned poránu zasmát. Moc děkuju. 🙂
Vybíjená byla výborná. 🙂 Nic pro měkkoše. Rozstřílely jsme okres, kraj… a že kam pojedeme příště? Nikam, státní kolo nebylo.
Ale pamatuji si, že u rozpočítávání, což se konalo snad v každé hodině TV, se říkalo
prvá, druhá.
Pozůstatek ruštiny, nebo jen kvůli rýmu?
Anonymní: Tohle je vaše realita. Uz brzo, ne valka v cizi zemi. Vsichni se budou muset rozhodnout , volba je jen jedna
https://m.facebook.com/100000606117557/videos/%EF%B8%8F%EF%B8%8F%EF%B8%8F%EF%B8%8F%EF%B8%8F%EF%B8%8Fkdy%C5%BE-se-n%C4%9Bmeck%C3%BD-st%C3%A1t-bude-zdr%C3%A1hat-tomu-abychom-v-n%C4%9Bm-%C5%A1%C3%AD%C5%99ili-islm-d%C3%A1me-mu-n/1346259895983259/
No proč si nepustit záznam rozhovoru se zástupcem IS. Není trochu rozdíl mezi IS (Islámský stát, radikálové, co ovládají kus země v Sýrii.) a náboženstvím?
Ano, muslim má povinnost rozšiřovat víru. Ale aby to prováděl násilím, má nařízeno právě jen ten, kdo je z té oblasti; patří pod IS, případně vyznává sunnitskou verzi. Jsou to prostě skupiny stejně extremistické jako tady v devadesátkách plešatí negramoti.
Měkčeji např. ortodoxní. To znáte, ne? Taky furt v televizi. Hele, je to fakt zajímavý, ta slova se v televizních zprávách skloňují 30 let, ale zajímají každého až dnes.
Jsou to skupiny, které odmítají modernější pojetí vyznání víry. Např. muslim nesmí jíst vepřové, úhoře, pít alkohol… Běžte si s nějakým mladým muslimem pokecat, na 99 % se sejdete v hospodě a vypije toho víc než Vy.
Zakázala bych katolickou víru, křesťany, odvezte je někam. Rovnou všecky větve.
Většina kněžích je pedofilní.
A to přímo zde! V Evropě, v ČR, skoro v každé vsi.
= křesťané jsou zlo. Zakázat.
Islám je nebezpečný, všecko teroristi, že jo.
Muslimů je kolem 1,5 miliardy.
Kolik muslimů znáte, co vyznávají džihád mečem?
Znáte vůbec nějakého muslima?
Já si teda myslím, že v. IP lze nastavit v modemu a pak v systému a nakonec v samotném driveru síťovky. No a tam poskytovatel nechodí. Na mobilu taky, přístupový bod místo APN… O2 to má na pevném i mob. netu tak deset let? Ale to musím taky v modemu povolit. No a Plaka fakt nic nepovolila… Spíše to bude tím, že v předchozí verzi se tady tyhle adresy zobrazovaly špatně a teď jsou správně. To byla ta ikska a tečky místo správných znaků. Ne?
Odpověď na příspěvek uživatele lupus4 z 13.11.2023, 22:29:23
Mnou citovaný paragraf je z aktuálně platného zákona 585/2004 Sb., tak načteno mám, chlapče, asi dost.
Povolávat si mohou třeba papeže, kdokoli se jim na to může vykašlat a já to i udělám, tento odpad mi nestojí ani za pohled… z fronty, natož aby se ze mě, coby pacifisty, stal vrah a účastník ve hře ega. Vše, co je mi milé, vezmu od toho, co má nemocnou duši a je uvnitř nešťastné, co nejdál. Jsou ve válce, Fialova parta, což i sama neustále prohlašuje, a navždy ve válce zůstanou, v té své vnitřní rozhodně, a když se jim to tak líbí, ať do té na povrchu nastoupí jako první, já v pět vstávám.
“To je takové zaklínadlo, které fungovalo, když chtěl jít lempl na civilku.” Ehm, ehm. Vynechám civilisty, jo. Branný zákon, § 6, 1a "Voják v záloze může odmítnout vykonávat mimořádnou službu z důvodu svědomí nebo náboženského vyznání” …mimo. služba = ohrožení státu a válečný stav… a šup, jste bez vojáků. 🙂
Ale to přece nebylo ve jménu náboženství, nýbržto peněz. Si nepamatuji, že by Ježíšek někoho plácal rybou po hlavě, když na břehu Galilejského jezera množil věřící. A ty ryby.
Nu, povolávat mohou, ale když napíšu, že kvůli mému náboženství nejdu, tak nemusím. Docela by mě zajímalo, kolik lidí by šlo.
Když jdu ze seznamu témat, otevřu diskuzi, tak v tom mžiku mi na problikne default theme - jenže mám nastaveno přírodní. A blikne mi to takto i při přechodu zpět na Seznam témat.
Mně to samozřejmě nevadí, jen říkám, esi náhodou to něco neznačí.
A možná se to děje jen mně.
edit.: Jo, tak se to děje i při odesílání příspěvku. Prostě při nějakém tom načítání stránky.
Ten brácha by moh bejt vyděděnej. 🙂
No, taky si říkám, že to tak bylo předtím pohodlné, naváděcí, jednoduché, výborné. Trošku si připadám jak v periodické tabulce prvků. 🙂
Odpověď na příspěvek uživatele Thielli z 13.11.2023, 10:43:34
To si teda myslím, že není na léčbu doma. Bude to bolet, budete stopařka vesmírných lodí, s rukou furt nahoru. A kupoli by to chtělo na to nasadit.
Zlatý moje starý zrezlý ruční nůžky, nula volných ruk.
Zobáček je asi označení, že už jsem v daném vlákně byla.
Co mě mate - na PC - vpravo je zvoneček s “tři nové reakce”
a pod tím “dnes v 10.26”
a pod tím JanaJanaJanaJana
- a klikací je ten prostřední řádek “dnes v 10.26”
jenže já chci furt klikat na ten vrchní se zvonečkem… klikám a nic, že jo 😀
intuitivně… by mělo být asi klikací to první?
do prvního se i líp trefím než mezi ty dva
to je jen takovej detail, asi nic důležitýho
Odpověď na příspěvek uživatele JanaJanaJanaJana z 13.11.2023, 10:07:31
Nezavazuje, ale teď jste vyděsila několik milionů lidí a partu Fiala, Rak., Pek., Lip., Čer.,… polévá horko, že na ně nebudou mířit reflektory slávy… 😀
To bacha, za to se dnes zavírá. Poplašná zpráva… ale když vrcholní politici hlásaj “jsme ve válce”, tak se neděje nic.
Věřím, že spoustě lidem přivodili srdeční a psychické potíže.
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 13.11.2023, 09:47:38
Myslím, že důležitá je země, co má moře, tam o vyskočení z krabičky nepochybuji.
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 13.11.2023, 09:39:53
Překladač mi řekl, že “poslední”. Z Uzbečtiny. Zní to východně. Nevím.
Myslím, že stejně jako v případě UA nás bránit nebude, ne tak, aby hrozil celoplanetární konflikt.
Vím, že UA tam není, ale právě kdyby byla, tak proč radši neobětovat nějakou malou zem, o které donedávna ani nikdo neslyšel…
Oni politici blábolili o článku pět, ale prosím, ve skutečnosti by ten čudl nikdo nezmáčk, to by musely být napadeny Státy. A pak už ale ta totální válka bude, protože na Státy přece nikdo sahat nesmí.
A když si to tak poskládám, není důležité mít pravdu, ale odůvodnit si to, že… (Všecko si odůvodním tak, abych si udržela všech pět pohromadě, i když mám beztak jen čtyry.)
tak mi vychází, že tu UA fakt nikdo rozmydlit nechce, bohužel jim slouží jen na to, aby na jiných polích dosáhli svých cílů. Humusácká zdržovačka a vydírání.