Tak to mi teda vůbec vtipné nepřijde, pes se od první vteřiny bojí jak sviňa, a ten se k němu eště nahne a jde ho matlat po hlavě?
Toto pouštět dětem jako součást programu: co nemám dělat, když potkám cizího psa.
Příspěvky uživatele
megi-the-pes
Nebo si nechce počůrat nožičky…
Myslím si, na 99,99 %, že je to produkce Vafo. Brit atd. Žlutý hrách byl vždy v Carnilove. Koukla jsem letmo… je tam tak 20 % masa a jinak samý hrách, mně to ok nepřijde… Ale tahle masáž od Rawnevim… Vlastně je tohle docela hnusné. Na míru tu nic není, jednoduše nakupují pytle granulí ve Vafu. Což dělá i spousta jiných značek, ale nekecá, že mi sestaví recepturu na míru.
Thielli:Pěkně. Jako ty, co četl Eduard Hrubeš v Neváhej a toč! Megi, vydáváte i poezii? 🙄
Jo, tuhle ne, ten se Vám poved! 😀
Moc hezky jste to tu všecko popísali/y! Děkuji!
Ctrl c ctrl v, co jsem psala jinde, když se na to někdo ptal, je to teda jen můj názor, snad nikoho neurazí. Ne, vážně nikdo nedělá nic na míru. Na míru si můžete namíchat jídlo třeba tu (ale to nejsou granule) https://www.bohemiapetfood.cz/cs/mix
Normální aktivita, pes 26 kg:
Čerstvý losos - 50 %, Žlutý hrášek, hrachový protein - 14 %, Lososový olej - 8 %, Pohanka - 5 %, Sušená jablečná dužina, sušené vaječné skořápky - 2 %, Lněné semínko - 1 %, Mrkev - 1 %, Hrachová mouka, sušené maliny - 0,3 % bla bla
O moučkách píší nesmysly a o výsledném mase také, domnívám se, že zde bych platila za marketing a dostala pytel hrachu, kam nedali taurin.
Hrubý protein - 24 %, Hrubý tuk - 14 %, Hrubý popel - 6 %, Hrubá vláknina - 4,1 %, Vlhkost - 10 %
= normální vlhkost klasických granulí, extrudovaných, pečených, lisovaných, takže ne, nikdo to nemíchá na míru, protože tolik linek nevlastní ani pánbůh.
A toho hrachového proteinu, omg.
Pro jiného akčního psa 34 kg s vysokou fyz. zátěží mi to namíchá toto:
Čerstvé hovězí maso - 50 %, Žlutý hrášek, hrachový protein - 14 %, Hovězí tuk - 9 %, Sušená jablečná dužina, sušené vaječné skořápky - 2 %
Hrubý protein - 24 %, Hrubý tuk - 15 %, Hrubý popel - 6,1 %, Hrubá vláknina - 4,2 %, Vlhkost - 10 %
Pro bernardýna, co nic nedělá, mi to radí tohle:
Čerstvá krůta - 50 %, Žlutý hrášek, hrachový protein - 14 %, Krůtí tuk - 7 %, Dýně - 5 %, Sušená jablečná dužina, lněné semínko - 2 %, Sušené vaječné skořápky - 2 %, Sušený pastinák - 1 %, Hrachová mouka Hrubý protein - 23 %, Hrubý tuk - 14 %, Hrubý popel - 6,3 %, Hrubá vláknina - 4,1 %, Vlhkost - 10 %
Ne, to fakt ne. Namíchalo to vlastně stejná krmiva, asi někde zbylo hodně hrachu. Nemám ráda, když ze mě někdo dělá...
Doronku, ale dívám se na celek, posledních několik desítek let. Ale i současnost - Egypt je zavřeno a je ze severní části hodně daleko, pak je tam moře a pak ta zem, která je považuje za teroristy evidentně všechny, jinak by kvůli jednomu opravdovému teroristovi neposlala bombardér. Třeba ten rok 2014. Umřelo 2000 Palestinců, protože místo aby použili své nejlepší zpravodaje na této planetě, poslali tam šíleně ničivé letecké bohy pomsty. A reakce na teroristy s praky…
Všichni vidí teď ten hnus nepopsatelný ze strany H., ale co přišlo od I. jen za tento rok, nikdo vidět nechce.
Pokud je tu dohoda, kterou vlastně “dozoruje” EU, Egypt, OSN,… že Palestinci mají právo na svůj stát, proč ti lidé nemají pasy, proč se zprávy Human rights watch, OSN, Amnesty I. vyjadřují pořád a stále dokola a už kolik let, že Iz. provozuje apartheid?
Ne moje slovo, to jsou ofic. zprávy.
Co říkám… já se prostě nemohu smířit s tím, že řešením je ten národ vyhladit.
Když hledám teroristy, proč na město posílám bombardér? Rok 2014. A teď to stejné. Co udělalo Hamas, se tímto rozhodně neomlouvá, to by moh jen chorý mozek… ale srovnám město se zemí, protože…? Tak jo no. Cesta pro pomocníky, aby se přes milion lidí mohlo zachránit, ať už útěkem, nebo před vyhladověním, není. Neumožnit pomoc zvenčí pro civilisty… no, hustý. “Máte 24 hodin, abyste utekli.” Však ale to není vycházka kolem paneláku.
Tak jsem mohla napsat něco vhodnějšího než odveta, ano, tak jsem to nemyslela, pardon… ale jsou to mohutné útoky v reakci na akce teroristické skupiny. Vinu nekladu na Izrael.
Pásmo Gaza, pruh, takový předěl… obehnaný plotem… a žijí tam převážně uprchlíci. Byli tam vyhnáni. Když se utvořil stát Izrael, tito byli jaksi odsunuti, vyhnáni a jsou tam dodnes.
Dívám se ne na tento konflikt podzimní, ale na posledních 70 let.
Moc lidí tam nežije, ano, je to jedna z nejhustěji osídlených oblastí na planetě… ještě pár takových útoků a Palestinec bude už jen v knihách.
Někdo tu pronesl, že ta oblast, kde žijí, jako stát nikdy neexistovala. Ano, protože Izrael nedodržel dohodu. Měli samosprávu a dostali slib, že po pěti letech to bude stát (to není sloveso).
A co se stalo pak? Několik útoků a z Gazy nikdo odejít nesměl a nesmí.
Tak mi někdo řekněte, kam a jak mají ti lidé jít, kde je jejich domov?
Celý svět jakou dobu Izrael vyzývá, aby blok Gazy zrušil.
Teď jsou tam ti lidé jak na pouťové střelnici, ve výkladní skříni, v kleci.
Fikovnice:Jenže Megi, co má co do činění a společného klimatická demonstrace a pozvání Palestinek? Já v tom tedy vidím záměr (pokud si je skutečně Greta pozvala??). Nemám TV, viděla jsem jen krátký shot. A při záběrech demonstrantů se to tam hemžilo propalestinskými transparenty a hesly.
Jo, oni ji zneužijí k čemukoli, co zrovna potřebují… Podle mě např., což nikoho nezajímá, chápu… 🙂 …je rozdíl říct - stojím za Gazou - a - stojím za hnutím Hamas.
Umírá tam strašně moc civilistů, hodně moc žen a dětí, a to po několik let.
Tak snad ty lidi z Hamas pochytají brzy. Protože co udělali teroristé, je šílené, ale tak obří odvetné akce…
To chápu, já jenžeto, proč se neříkalo první, ale prvá.
Ani jsem to nedočetla, moc moc moc a pes v médiu vůbec není v médiu… Je možné založit vlákno “hlasy zvířat na vsi, hlasujme svými hlasy” a přesunout tam všecky tyto komentáře?
admin 🌻
https://www.reuters.com/world/middle-east/conflict-between-israel-palestinians-gaza-2023-10-07/
https://www.aljazeera.com/news/2022/8/7/timeline-israels-attacks-on-gaza-since-2005
https://eurozpravy.cz/zahranicni/unhcr-vyzval-radu-bezpecnosti-osn-aby-zacala-konecne-jednat-nejvice-trpi-civiliste-varoval-guterres.s42yq7rk
Nu, ten komentář byl psán v určité souvislosti.
A Greta neorganizovala propalestinskou demonstraci, nýbrž klimatickou, akorát tam na chvilku pozvala několik Palestinek a žen z Afghánistánu. Pán řekl, že přišel na klima akci, nikoli politickou, a to je tak asi celé. Jakápak propalestinská demonstrace? Asi to tak podala televize? Nevím. Ale je to takové celé zoufalé (ne komentář fikovnice, ale situace v médiích, co na nás hrnou za kraviny, to tu ještě nebylo). I ten titulek Novinek je velmi zlý.
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-projev-grety-thunbergove-narusil-ucastnik-klimaticke-demonstrace-vycetl-ji-pozvani-palestinky-40450545
A Vy si skočte na kurz sebeovládání a slušného chování.
Vím, že to opět nechápete. Ukazuji, jak se vše hází do jednoho pytle. Už?
Jinak teda jsem pro omezit křesťanské skupinky. Zavřít kostely, přestat slavit Velkou noc, Vánoce a tak dále.
Hinduisty a buddhisty atp. taky konec, vyhnat, zavřít, utopit, protože tam proběhlo a probíhá tolik incidentů s dětmi, že na to dokonce museli založit organizaci, která se zabývá pouze a výhradně řešením těchto deliktů.
A pejskaři, myslivci, politici, … co? 🙂
A proto je potřeba nevěřit jen jednomu, který Vám pověděl, že je super a ostatní spí.
Někteří zradikalizují i těsto na kynuté buchty. Ale to je jejich problém, ne můj. 🙂
https://www.spd.cz/tomio-okamura-ne-islamu-ne-teroristum/
A tak třeba je to tak, že bordel dělají náplavy.
Ale ze slov zde plyne, že úřady doopravdy pisatel nezkusil. Bude to takové to stěžování si u piva, ale nic se mi dělat nechce.
Když uštěkance vypustím do polí a zavolám odchyt, dostane to majitel k úhradě. Nevěřím, že to zacvaká víc jak jednou, spíše ani jednou.
Dál k řešení nic.
A kohout náš kokrhal zavřený. Má jen jedny hodinky.
Anonymní:Není zač. Sladké sny
Tak já bych nevlezla do žádné čtvrti, kde je taková koncentrace jakékoli menšiny většiny. Protože z toho nikdy nic dobrého nekoukalo, jak se utvoří něco takto, jakýsi ekosystém, má to svou vlastní vládu a všici zvenčí jsou na ně krátcí. Je to stejné jako slavný Bronx (americký i ty české), tenisky na drátě vysokého napětí, bílé podkolenky,…
S tím, jak se chovají k ženám, souhlasím; též to pro mě není přijatelné, ale zas, znám jich dost, kteří to mají už úplně jinak, dtto vztah ke psům.
Vždy tak nějak vyletím jak čert z krabičky, protože mi to připomene plakát Okamury, kde bylo “NE islámu, ne teroristům”, nechápu, jak si tohle může někdo dovolit říct, natož vylepit na nástěnky.