Smajlíky otevřete tak, že vlevo dole vedle mezerníku najdete klávesu se 4 kostičkami, co tvoří jako že okno - klávesa win. A k ní zmáčknete tečku. Okýnkovou podržíte a k tomu máčknete tečku. Zkuste. Měla by vyskočit tabulka s hafo smajly.
Radím telefon a tablet nedávat do továrního nastavení a nedávat nový systém, pokud toto je jediný problém. Protože Dája pak třeba nic nenajde a kdo ví, co se tam poto… když to funguje, tak do toho nevrtej. Teoreticky bych zkusila ukončit všecky aplikace na pozadí… ale zase je hloupost, že to dělá tel. i tablet.
Tady může být problém v prohlížeči, přes který sem D. chodí. V obou může být používaný ten systémový, to jsou většinou ubožáci. Chce to zkusit jiný… bohužel už si nepamatuji, které všecky D. zkoušela…
Příspěvky uživatele
megi-the-pes
Barking Heads Chop Lickin" Lamb - sice jehněčí tuk, ale zas trocha lososového oleje.
A to je všude, vždy nějaký tuk hovězí, vepřový, kuřecí.
Ani vet granule nejsou z jehněčího a rýže. Akorát Trovet, ale ten se se specifikací tuku neobtěžoval. :-/
Neměl by. Tuk nemá obsahovat protein. Ale já tomu nevěřím, je to prostě jen přefiltrované, moje představa je, že tam nějaké zbytky zůstat mohou.
Jenže. Alergie může být na jiné složky těch granulí. Hrách má taky protein a vlastně málo co protein nemá.
A taky může jít o kontaminaci při výrobě, kdy se do jehněčího dostalo kuře např. To se stává i u veterinárních řad. Což je celé na houby.
Healthy paws grass fed britské jehně
Marp Variety Grass Field
Marp natural a Best breeder, ale v obou je k rýži ještě oves atp.
Wolfsblut range lamb adult
Jako třeba …akorát že se tam mluví o buldočcích atp., ale co jsem pochopila, jsou to jakési srůsty, prostě zavřená cesta a bere to proto tu zpátečku nahoru.
“zjistili při té gastroskopii, že tam něco nedovírá”
Toto by mi jako diagnóza teda fakt nestačilo. Ale kam jít, netuším.
To už snad není možný. :-/
A neexistuje nějaká operace? Když tam asi někde něco chybí?
Teď už je přece jasné, že za to nemůžete. Prostě to není tím, že by člověk špatně krmil.
Když se dnes vezme kus trubky uvnitř psa a přešije se jinam (ekto. ureter myslím, akorát to neumím popsat, že), složí se třeba i nové srdce, tak tohle by nešlo nějak takto spravit?
Vystopovat to místo nějakou kontrastní látkou? Si to představuju takhle jednoduše, no. :-/
Jedná se o dva koliáčky?
Terven, koukejte… po sto padesáti letech jsem to našla! 😀 Myši. 😀
https://www.rodentpro.com/informationcenter/resources/nutrient-composition-of-whole-vertebrate-prey
Víte někdo, co je to za kočku na videu od rapotacka?
Byli to majitelé iF. Buďte v klidu. Nevěřícně hleděli, co se to tady děje, že oni mají čísla od robotů, tak co to tady jako je.
😀
Čeština je poklad, rozhodně souhlasím. Za rok až dva dost lituju toho pána, co je uvaděčem v Carnegie Hall. “Ladies and gentlemen, this is… Řeřichy žlutolícé!” 🙂
Jste docela ukázkový příklad, jak si psa nekupovat. Pardon.
I nene, to je článek od MVDr. Jahody z roku 1999. Pořád je výsledek ten, že nemůžu určitý gen (zvlášť, když za to nemůže jeden) otestovat, takže - když vyloučím podvod - je tu možnost, že i z nul bude u děcek pak průšvih. Ale ne pouze na jedné noze. Si myslim.
Pokud nemám diag. přesnou, nemám nic. Prodejce by klidně moh říct, že se to stalo úrazem u nového majitele. A ničím by se neprovinil. Pokud tedy jako podle zákona nabídne tři možnosti řešení reklamace. Na řešení byly dva roky, možná jste s tím - pro budoucí další majitele - mohli něco udělat.
Jo, jo, tak jsem to myslela, že do střeva, které je rozflákané; “děravé”, nepřijde nic “ostrého”.
Nemáte zač. Já jiný totiž neznám. 🙂
Něco od Protexinu jsme dávali předchozímu psoj, možná pastu… a jednou jsme to u vet vykoumali pro želvu. To byl prášek. A Fortifloru samozřejmě všici doporučují, protože ProPlan. 🙂 Ale ono to vážně funguje a zlo z toho žádný.
Ale mi to přišlo teda děsně zajímavý, jak to popisujete, jak to pomohlo takto… rychle? A když to přeženu, tak to pomohlo třeba stejně jak “léky”.
Možná bych šla teď po stopě tudy - které potraviny ještě jdou a pomoct střevu (nemyslim pejskovou) dát se dokupy. Ono se tam porůznu dost zmiňuje ta poškozená výstelka.
A teď si teda vymyslim úplně kravinu, ale představa… jede papání hrubé… a dělá to ještě horší. A to by mohl být důvod, proč hladká kaše funguje. No a taky to není tolik práce trávit. Ale fakt jsem si to teď totálně vymyslela. Co já vim, co ten vlak do střeva veze.
Díky. Mně to postižení jen na jedné noze přišlo prostě divné, že by dědičnost.
Hodila bych jméno chs do gůgla… a zas bych to okno zavřela.
Tu je 2020 dole
Jo, no, to se tak ptám jako lidí okolo, co s tím mají víc zkušeností.
Co bylo v kupní smlouvě, je jedno, protože ona nemůže být nad zákon
a v tom se píše, že kupující si vybírá ze třech možností. A oni dali jednu a čau. Peníze by Vám psa neuzdravily, ale… Ono když se všici nechaj, jede se dál, no.
Já teda když vidím tři vrhy naráz, utíkala bych pryč.
To je dost zajímavé, že na zastávku stačila jedna bakterie.
(Hodně jí tam je, ale stejně.) Fortiflora byla taky taková. Ona je to ta psí nejhlavnější bakterie, myslím. Je ve fermentovném jídle. Není to ta v kysaném zelí?
Kdybyste si chtěla počíst, od poloviny stránky jsou užitečné věci, nějaké další bakterie a bylinky, čemu se vyhnout,
…mraky čtení.
Tady hlavně nebyl správný postup reklamace, totiž to, jaké bude “odškodnění”, si vybírá kupující. Takže jste se nechali odbýt… a firmu podpořili.
Že je to genetické, nemůže říct nikdo.
Totiž se to desetiletí zkoumá, přesto stále není jistota. Jen pravděpodobnost, a to ovlivněná prostředím, výživou, úrazy…
Mít na jedné noze třetí stupeň, ale na druhé nic,
mi připadá jako nesmysl.
Čekala bych, když to mám hodit na dědičnost a třeba i to prostředí,
že na druhé noze nebude nula.
To se stává často, že má štěně na jedné straně toto a na druhé nic? Nebo aj dospělý pes, takové rozdíly, bez úrazu?