Prý zemřel, ten rýdžbek. Ale nemohl se zaběhnout? Že by ho majitel vyhodil i s tak zvláštním obojkem? V době soc. sítí? Někdo ho pozná.
Příspěvky uživatele
megi-the-pes
NASA uvolnila 😂 to je dobrý 😀 bude to nejspíš obyčejné aditivum, víčko do nádrže, ne?
😀
Já si šetřím na hilux… na korbu dám slépky, psy, kočky a kozu a pojedeme na výlet. Budu na to šetřit tři životy, no. 🙂 a jako kurník chcu viz obr., jenom karos. a kola, budou tam bydlet slépky.
Tak vzhled… první klik Mits. space star 360 tisíc, aut., zcela nové. Kia Picanto dokonce 320 a 7letá záruka.
Asi bych našla i lepší ceny, ale řekla jsem to jako názor, že nevím, proč do bazaru, když nové se dá pořád koupit za docela hezké peníze. Jestli si mám půjčit 150 200 na staré, o jehož historii nevím naprosto nic (přes počítač jsem se úpravy naučila za měsíc), nebo 300 na nové. Ale je to jen moje nastavení, no.
Ten C3 v černočervený je moc pěkný, sladili mu i kola. Jsou to docela zajímavá malá autí, uvnitř je prostoru, že nevím, jak to tam dostali. Do města dobrý. Pro mě malý. Můj pes musí mít celé zadní sedačky pro sebe. Je to rozmazlené. V kufru máme 4 roční období a obří nákup.
🙂 Jo, Verun, já fandím tomu, kdo ze zákazníka nedělá blbechka.
Máte malou postel a svádíte to na zvířátka.
Ano. Ale kde ten pes žil? Labrouš. Buldok. Vzniknout nějaké plemeno u nás na zahradě, tak jo, zrovna ČR je taková univerzální, všecko tu máme, až na banány, v uvozovkách. Odkud je basenji, saluki? A tyhle kecy mám i u lidí, jsem ocaď, jím brambory a zelí.
U těch psů, zvlášť u těch, co nemají podsadu, se ještě dost podepisuje živ. prostředí - oni jdou nízko u země - výfuk auta, jiná teplota…
Si dělám legraci u Megýnka, je to cca pes, kterého si vzali Irové, Angličani,… s sebou na lodě, aby jim chytal krysy, a jeli do Států. Proč? První vlna utíkala před bramborovým hladomorem.
No a Megy na brambory fakt neni. Taková blbost, že? 🙂
Jen tak pro zajímavost, teda já su hrozně zvědavá, pardon, která to je konzerva přesně a co tak cca bylo v té večerní dávce BARF? Je to anglický buldok, když mluvíte o vráskách, jo?
Bych chtěla říct, že poslední odvolání (stažení z oběhu) granulí jsou zrovna veterinární granule - hodně přestřelili vit. D. A stává se, že jim tam upadne i jiný protein, než deklaruje obal, tak hodně štěstí, alergici.
A ono to s tématem souvisí.
Co jedl pes před 100 150 lety, když ta plemena vznikala?
A co jim strkáme do misky dnes a říkáme tomu BARF?
Psi jsou stavěni na monodietu. Nikdy neměli přístup k padesáti odstínům mas, olejů, bylinek, tabletek.
„Před volbami jsem volební tým Petra Fialy upozornil, že Podnikatelská družstevní záložna je problematická firma a není dobře, aby tam měl peníze. Bylo mi řečeno, že to vyřeší,“ popisuje Pavel Wurst.
PF: "Důvod založení účtu byl jednoduchý: celý život jsem měl peníze v jedné bance, všichni experti ale radí „diverzifikovat“. Proto jsem tam část úspor uložil. Ptal jsem se tehdy několika známých, co doporučují, sám moc banky a finanční produkty nesleduji. Tuto záložnu mi doporučil její dlouholetý klient Miloš Růžička, kterého znám ještě z doby působení na univerzitě. Účet jsem zrušil na podzim 2020 v souvislosti s rozhodnutím naší rodiny koupit byt v Brně. Až do návštěvy Janka Kroupy jsem si bohužel neuvědomil, že účet v družstevní záložně znamená nějaký podíl, i když jen v symbolické hodnotě."
Tj. ta instituce, kde se ztratilo 14,5 milionu eur pro UA.
Tučná písmenka mě rozesmála.
Ve světle toho, co říká o Bobšovi, že ten neví, jak žijí obyčejní lidé.
Co to je, nějakých 950 tisíc korun. Symbolická hodnota. Drobné.
Rakušan má lepší poradce… každý den maká na tom, aby byl sám za sebe a stím zlým Fialou neměl nic společného. Akorát mu to teda v té K. nesežrali… Ale odvahu ukázal, na to lid slyší. Amen s náma.
Premiér neví, jak se vyplňuje DP, nemá litr na účetní, fin. negramotnost… a to nám šéfuje?
No já nevím… víte, že nové auto se dá koupit pod 300 tisíc? A má asi tak 150x lepší výbavu než škodofka. Jo, ta nemá vlastně žádnou… 320 stojí např. C3 a pětiletá záruka. Předváděcí jsou tu samozřejmě ještě.
Když jsem viděla, co si dovezl náš pan architektonix za 315 tisíc, mám chuť naše hodit ze skály; nedělat na tom nic a jít koupit nové.
Má tam procenta. Plus seno a voda, co hrdlo ráčí. Mě zaujalo, co říká o té době - připravte králici jaro. Pestrost, obilovin o pětinu víc.
Nemám králíky, jenom mi to, co píše tady zadavatel, přišlo jako hodně redukční dieta, ne jídlo na zimu a reprodukci, tak jestli to třeba nechce ještě trochu pročíst.
Mně se granule jako odměna nelíbí aj proto, že se nafukují. Myslím, že pes by měl mít po spořádání granul klid.
Protože holubice.
V Anglii mohou psi do kostela, ale nevím, esi to je jen pro přitažení lidí, nebo si vzali příklad z historie - ale zas jen anglikánská církev. Taky mají u nás kousek, ale s tou velkou, o které se asi nejvíc bavíme, se moc nebaví (teda opačným směrem).
Moje chyba, měla jsem říct katolíci, ne křesťané. Evangelíci jsou u nás takoví jako anglikáni. Platí pro ně dost rozdílná pravidla oproti katolickým.
Czendlik je výjimka, on dělá vše jinak, známe se od jeho příchodu do ČR.
Myslím, že taková dieta se dělá, když jsou před tímto obdobím tlustí. Jinak je to jen menší úprava.
Koukněte sem, esi vám to dává smysl.
Knížka z 2011, to máme skoro 13 let. No a to jste ještě neobjevila tu třetí…
Na jednu stranu je to fakt - psy jsme tak krmili vždy.
Ale neříkali jsme tomu BARF.
A na té moderní vlně té cizokrajné zkratky se veze pěkná řádka barfshopů, která mi kuře prodá za dvojnásobek oproti kuřeti z běžného krámu.
A všecky ty barfshopy žijí, takže tam páníčci nakupují.
Dřív se tak krmilo (syrové a čerstvé), protože to jinak nešlo… dnes, protože je to moderní. 🙂
Zkuste říct farářovi, esi pokřtí psa. Nebo ho pohřbí. Odslouží za něj mši.
Domnívám se, že vlk a beránek v ráji; nebi nejsou zvířátka. Budou to cca Pelištejci a Izraelité a tak podobně.
Ale dost mě štve, že kdejaké barabizně, autu, chlastu,… církev požehná, ale pes nemůže mít pohřeb a nejde do nebe.
Copak barák má duši?
Hřeší pes? Krade, aby se těšil z množství nakradených věcí, nebo aby se nažral?
Zmínky o psech v Bibli jsou… Lazara olizovali psi, jenže ten na tom byl blbě, že jo… ale jinak je pes něco podřadného, toulajícího se, špinavého, zrádce, sobec a hřích.
Těžko může jít do nebe - na to místo, ve které věří křesťané, že když budou žít podle Bible, podle přikázání, že se tam dostanou.
To je další věc, která je v Bibli blbě. Když si křesťané mohli předělat jiné věci, aby zapadaly do dnešní doby a zákonů,
tak proč zvířata, která na rozdíl od lidí nedělají takové hnusy, nemohou do nebe?
(Takže jdu do pekla, chápu.)
To je zajímavý, jak já z matiky nevím už vůbec, ale vůbec nic. Ale problém si nějak vyřeším. Třeba - mám 1890 Kč a chci deset slepic, jedna stojí 195 Kč. Pošlu Megy do práce. A tím mi odpadá, nad čím přemýšlím dva měsíce - koupit kohouta?
Ten minulý byl zlý.
Buggyro, máte kohouta? Na prodej. Teda spíš na dluh. Ale chcu kohouta normálního, ne takového, co mi napadá bojového psa.
No to právě ty výpočty, co vypadají víc do školy, jsem viděla… ale asi u jiného testu. Jo, ty maturitní mají postupy pořádné online.
https://www.onlinestudia.cz/_files/ugd/23cbfa_fdea6a821dba48dfba26457cc0e7f9ab.pdf
je to odsud https://www.onlinestudia.cz/testy-na-procviceni
jsou tam i videa, zadání, řešení
ještě někde jsou postupy jinak, jenže jsem je ztratila
Ono to asi nebude pravda nepravda, možná se to říkalo jen někde.