Yolopet a Lyopet je stejná značka, něco to má s Platinum. Si myslím já. Lidé tam figurují stejní. Chybí mi tam povinný údaj - vlhkost.
Nemůžu koupit granule, když nevím, jestli jsou měkké, nebo klasické. Firmy v mlze ignoruji, to nemá smysl.
Pes nezhubne přes málo bílkovin a tuku - hubnul by svaly, to nechcete.
Hubne přes snížený obsah sacharidů - v granulích jich je vždy víc jak polovina pytle. Trochu ubrat tuk ano, bílkoviny ne. Kdyby to teda byla kombinace toho masa, co pak píšete dál + granule, tak jo, ale samotné takové granule ne… light a senior granule jsou postavené podle mě špatně. Dají tam hodně vlákniny, aby vlastně potrava nebyla náležitě využita. Pes zhubne, ale ta kila ubydou tam, kde nechci.
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 24.01.2024, 14:25:14
V létě jsem kupovala barevné, protože krásné, že jo. No, úplně blbé. Pardon. Jsou úplně jiné než hnědé. Hnědé jsou krotké u lidí, psa, koček, ale když jde nebezpečí, okamžitě spustí alarm a zdrhají. A co bílé a kropenaté atp.? Ani nepípnou a neví, kam se zdrhá.
Jako fakt jsem sama sobě nechtěla věřit, ale musím, hnědé jsou jiné a jiné už nechci.
A je tu něco, na co bych to mohla svést - moje původní hnědé jsou Lohman, barevné a bílé Dominant. Ok… jenže ta hnědá Dominant je normální. Teda až na velikost vajec, Lohmnanky jsou nepřekonatelné. A všichni teda jedou nonstop.
Docela mě to mrzí, že nemám modré kropenaté hejno, že jo, aby mi to ladilo všecko doma… ale nedá se nic dělat, hnědý Lohman se chová jinak. Ještě bych měla zkusit L. bílou, ale tuším, že ji něco sežere, tak nic.
Je mi líto Vašich slepiček.
Nepřemýšlíte o síti? Esi by měly dost místa, esi by se nemuselo přikrýt moc metrů.
Přímo v inz. nic není.
W10 64bit, Chrome 120.0.6099.225
dtto dtto Firefox 121.0.1
rozdíl - na Chrome, protože ho používám pořád, mám zvětšení na 125 % a nevidím to, co na Firefox, kde je 100 % - na F. vidím nahoře vpravo a vlevo dole “topovat, editovat, smazat”
sdílet vidím v obou
nahlásit ani v jednom
edit.: v Chrome nevidím ani dole ani nahoře topovat atd., ani když dám obraz bez zvětšení (nahlásit taky nemám)
Edge 120.0.2210.144 vidím topovat atd., nahlásit ne
Zbláznila. Tak.
Mě teda ale hodně zajímá recenze od Orionky. Jako hodně. Počkám. (Na pláč času dost, že jo. 😀)
Může mi někdo říct, na co tady je Ústavní soud, když vládě vše odkýve?
My jsme se ocitli v nějaké anarchii nebo co?
Teď jsem viděla dva pohovory online… (jeden dokonce ve stejném městě)…dost zajímavý… HR kameru vypnutou, ale zájemce o práci musí mít zapnutou. Fakt zajímavý chování.
Odpověď na příspěvek uživatele Lily z 24.01.2024, 11:15:48
Myslím, že řidičák na psa by tady fakt vůbec nevadil.
A pak to, co provozují za oceánem - dva problémy a potřetí pes pryč.
Když to lidé nebudou hlásit na policii, tak pak jediná možnost bude ten zákaz.
A já bez toho psa nemůžu žít.
To bez legrace.
Jo, můžu se odstěhovat. Si tady sobecky takhle píšu… je mi líto každého psa a člověka, co tohle zažil, je.
Taky venku na takové nezodpovědné lidi řvu. Snažím se vysvětlovat, že kvůli nim budeme všichni bez psa.
Nemyslím si, že by zakázali jen jedno dvě plemena, vezmou i velké psy anebo bude stačit hranatá hlava. Vždyť Rathovy dva návrhy zákona byly o kohoutkové výšce!
Vím, že to půjde k přestupkové komisi a bude jen pokuta.
Chápu, když jsou to sousedé, tak to nechci, to je pak válka.
Chudák pes Jany4x, je mi to líto. Musí to hrozně bolet. A paničku taky.
Vezme si dovolenou, aby na něj dohlédla, je z toho na nervy… majitel útočníka by to měl vše zaplatit! Vždyť ten pes i panička se budou jak dlouho bát chodit po venku!
prosimvás, jaká výchova, to zdědily, ne? A teď jsou mezi námi a tají to!
Já nemůžu pracovat, mám nové slépky, jsem velkofarmář!
Tak já na ty garančky chodit nebudu! 😀 Přijdu o tu záruku, že jo. Ale si tak říkám, když ta Kia/Hy si troufne na 7 let, tak to možná něco, něco málo značí? Nevím co, protože ani jedno blízce neznám.
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 24.01.2024, 06:28:01
To si právě listopadovou bílou s černými detaily pořídil náš pan architektonix… dopodrobna jsem to prolezla, nechápu, co stvořili za ty peníze, ale že si i fakt dali záležet na každém detailu. Se podívám zpředu a říkám si - omg, to je vážně ten ubožák z Rumunska? (No není, uvnitř jsou díly Ren. a Nissan, Valeo atp., všecko jsme to u starého rozdělali.) Všici se té značce smějí, je to Renault, ale 4 - 4,5 l nafty, najeto 220 t. a akorát olej a náplň klimy - 10 let a není to ani zrezlé, pořizovací cena 185 t. Kvůli nájezdu právě máme vyměnit pár věci, proto přemýšlím… Viděla jsem to nové a říkám - strčim jim to protiúčtem, případně zahodím a jdu pro nové. Ale každý mechanik, kterému spravuji počítače, říká, ať si necháme to staré, protože režie a asi kvalitnější kovy nebo co. Naše klima je obyčejná náplň, nová auta mají pěkně hnusně drahou, dtto filtr p. č.
Jenže ono to nové fakt vypadá skvěle. A co je super, do starého ani nového se nemusím ohýbat, je to takové zvýšené… a toho místa uvnitř. I kufr, není jen o litrech, ale když porovnám s okt., co má známý, combi, tak tam má vražená kola z boku, to ubírá místo, u sandera to není ani v jednom.
No a teď mi přijde zajímavý plyn. Ale o tom si budu muset číst dva roky, než to vymyslím. 😀 Třeba zatím vyrobí nějakého normálního hybrida, ten současný se opravdu nepoved. Myslím toho, co vyrábí energii bržděním např.
Co mi připadá důležité - je to hrozně lehké (kvůli vozíku taky bacha), oproti té combi okt. to není přilepené k silnici. Pro některé (pro hodně) je to na houby.
Pro mě paráda. Aspoň jsme nespadli do řeky.
K vetovi běžte. Je tam protizub.
A vzala bych si účet a šla za majitelem. Ne kvůli korunám, ale aby věděl, že má nezabezpečeného psa a že si to lidé nenechají líbit. Kdyby se nenapravil, policie, nebo policie rovnou.
Jinak si furt bude dělat, co chce, ne?
Odpověď na příspěvek uživatele N z 23.01.2024, 19:55:36
Jdi s tim víš kam!
Do politiky.
protože ty maj půl roku staré leda tak po povodni, pardon, nebudu je pomlouvat, oni to zvládnou sami 🙂balu
vím, vím, je to v ceníku, ty garančky… 3 4 roky není staré - pro mě, to je fakt!
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 23.01.2024, 11:38:16
Ale tak když chci auto, jakože mít auto…
Půl roku staré auto není auto z áček ale. 🙂 Takové tam v životě neviděli. 🙂
A pokud chci saab, volvo, no tak to si nové fakt nekoupím, to je pravda a pláču. 🙂
Ale kolik nasypu do starého? Člověk, co je chudý, koupí něco starého… a pak nemá na to, aby to dal dohromady. Hlavně koukám na to, že si někdo půjčí 200 na staré, to moc nechápu, splácím a ještě do toho rvu, co se musí vyměnit…
Dyť si tu Hilux budu muset taky koupit starou! 😀
No, Sarah01, něco za něco. 🙂
Když mám králíka, dám králíka. Ale možná by stačilo i vyhodit vše, co už teď dostává, nechat jen jeden zdroj bílkovin. (Bílkovina je i v mrkvi.)
K poznámce, že ten pes má moc masa - čím menší pes, tím víc masa. Přílohu na nic nepotřebuje.
Nechala bych něco “neutrálního”. Rybu, vepře, králíka. Jedno z toho.
Konzervu vyhodit, do toho nevidíme, navíc je to fakt kuře… Občas mě napadá, že za to třeba ani nemůže kuře, ale to, v čem žilo, co jedlo a čím je kontaminované.
Někdy to lidé říkají - kuře v průmyslovém krmení pes nemůže, domácí ano.
Myslím, že to ani 8 týdnů trvat nemusí; mělo by, ale změna je vidět dřív.
Kvasinky se takto mohou přemnožit, ale někdy stačí i piškot, rohlík, sacharidy, ony se tím živí… měli jsme s tím trable, pak fena dospěla a trable fuč, samy, asi se srovnaly hormony, na jídle to závislé teda nebylo.
Prý zemřel, ten rýdžbek. Ale nemohl se zaběhnout? Že by ho majitel vyhodil i s tak zvláštním obojkem? V době soc. sítí? Někdo ho pozná.
Odpověď na příspěvek uživatele Verun z 23.01.2024, 11:10:33
NASA uvolnila 😂 to je dobrý 😀 bude to nejspíš obyčejné aditivum, víčko do nádrže, ne?