To pamatuji. Byla nemocná a starat se měl příbuzný. Na to se pak vymlouvala. Jenže psi byli v takovém stavu, někteří už v žádném stavu, že se to nemohlo stát za týden.
Myslela jsem, že zvířata byla zabavena, ona osoba dostane podmínku (my nic jiného neumíme), pokutu a doživotní zákaz držení zvířat.
A ono nic? No to se asi zebleju.
Příspěvky uživatele
megi-the-pes
😂
Kdo dal paní Černochové kreditku?
Která banka dává kreditky s limitem 150 miliard? Taky chcu. 😀
Jo, odkazy if jsou mrtvé, ale hned první odkaz na jméno Beata Pavlátová
je tohle
https://www.facebook.com/1378002612493052/posts/1839089453051030/
To není možný. Je toho plnej internet, i o jejích příbuzných, roky, desetiletí,
ale furt jim někdo dává vydělávat? Na utrpení psů. Nevěřim.
Hehehe, jazyk taky nepapám. Ani srdce třeba. Nelíbí struktura, ani mi to nechutná. Taky nejím rozpatlané věci, jako je třeba vločková kaše. Ani Megy to nepapá. Nebo morek… no už radši zas jdu. 😀
https://cs.healthy-food-near-me.com/how-long-to-cook-a-beaver-tail/
Dřevorubci si s vlky poradili motorovou pilou, ale prý to jako nebylo úplně hned. Loni psali o napadení paní…
Skončí to tak, že se zavřou do nějaké obory.
No nevím, bobří ocas a medv. tlapy, středověké postní jídlo, bobr byl prý ryba a v receptech se píše o sladké omáčce, ble, dík, nechcu. Z čeho ten ocas je? A tlapa? Něco jako prasečí ucho, nožka? Na žvýkání pro psa by to šlo, myslim.
A tohle byl němovčák. Roztrhali pletivo a vytáhli si ho na pole.
V Polsku, i blízko, pl strana Krkonoš, nejsou útoky na psy nijak výjimečné. Koně, krávy, často a hodně. Ale PL je veliká zem, no.
Hmm, říct někomu “chcípni, k.rvo”, to je výborný. A že jich tam takových je.
Odsoudili ho za znásilnění.
A v rozsudku je: není násilník.
A když jednou souhlasíte, tak všichni ex teď mohou přijít a musíte se nechat.
Výborný.
Nevím, který anonym mi něco posílal, odkaz, tak tady jsou screeny rozsudku, odůvodnění, zkráceně: jsme v hajzlu.
A kdyby si za to peníze nevzal?
Chudák Ježíšek. 🙂 Jenže oni ho na ten kříž strkaj proto, abychom každý den byli si vědomi, že jsme hříšníci a že za nás trpěl. Minulý čas. Trpěl… a pak jsme ho pohodili na ten kříž, vedle zlodějů a podobných… kočku pohodili…
Umění nemá být ničím užitečné, někomu nedává smysl to a tamto a není to o IQ. Může to člověka zastavit, donutit zamyslet se. Však i nad slupkou od banánu se pár milionů lidí zamyslelo. Vycpané zvíře v kabinetu neslouží jako umění. Má nám ukázat, jak velké nožičky má lasička. Někdo chodí do muzea a čumí na obrazy, co jsou zelené, protože ho to uklidňuje. A ta mrtvá kočka tady zajistila 3 strany příspěvků. Všici se zarazili, že.
Škoda, že nemám čas, chtěla bych vědět, co je v té Ukolébavce.
No počkej, ty a já vytváříme umění!
Teda já nic, já tady klikám… Ale srovnávat to s počůráním Ježíška? Tss.
Je to mrtvá kočka.
Smrt existuje.
Jediné, proč bych to skryla z ulice - kvůli dětem. Jinak nemám proč.
Já taky nevím, proč je vycpaná kočka špatně. Není ve výloze Coopu,
je ve Window Gallery - pro umělce to pořídili.
Co je umění, to fakt neřeknu, každého názor, za jeho názor mu nadávat nebudu…
Nevím, jak zní ta ukolébavka, co tam napsala, ale počítám něco o pokrytectví a smrti.
Víte, kolik lidí má doma svého vycpaného psa?
No tak to vidíte!