Aktuálně: 3 711 inzerátů210 564 diskuzních příspěvků18 254 uživatelů

Příspěvky uživatele

megi-the-pes

megi-the-pes
megi-the-pes 23.09.2024, 17:09:11 xxx.xxx.124.104
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 23.09.2024, 16:18:09

A kdo je tam dostane, když silnice jsou propadlé? 

Zkusila bych vrtulník, ale zrovna žádnej v kůlně nemám.

megi-the-pes
megi-the-pes 23.09.2024, 17:01:18 xxx.xxx.124.104
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 23.09.2024, 16:48:38

Vám ne, že jo, Vy budete na vlastním ostrově.

To jenom nám vrátí, nám všem, co jsme tohle a EU nevolili.

Ale Vy byste tohle nemoh blít na Novinkách a iDnes, protože už Vás dávno blokli,

tak co jiného, než jít na chov a říkat všem, co tohle nevolili, že za to mohou.

Máš dost.

megi-the-pes
megi-the-pes 23.09.2024, 15:08:39 xxx.xxx.124.104

a dálniční známka od ledna znovu zdraží

eště že se po těch polňačkách nedá jezdit, ušetřim

megi-the-pes
megi-the-pes 23.09.2024, 15:06:59 xxx.xxx.124.104

Koupím si pole s cukrovou třtinou, kafem, bramborama, prasata, krávy, ovce

a otroky.

Můžete pak ke mně chodit na výměnný obchod.

Ale zlato si nechte doma. V budoucnosti (zítra, to si říkám každý večer) je bezcenné.

Prasátka nakrmím komunistama a pětiodeskou. Drvodělka ode mě dostane 5 kg uzenýho. To se eště musim naučit.

Hehe, to bude legrace s těma titulama, co neuměj vzít kladívko do ruky.
Jako já (akorát nemám titul ani titulky), neměla jsem to brát do ruky bez oběda, teď nemohu pracovat, pán říkal v telefonu - kdy to bude (mám dělat fotoknihu, chudák neví, jak jsem domršila kalendář), já že do večera, nevěděl, že myslím Hola, ty Štědrý večere!
😀

megi-the-pes
megi-the-pes 23.09.2024, 09:18:06 xxx.xxx.124.104
»
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 23.09.2024, 08:34:43

Proklikla jsem narychlo dva díly, takže eště nevím, o co jim jde. Ale s tím Remkem jsem se zasmála, on přesně odhadl, s kým má tu čest, vyvalil pojem a vysvětli - no a klučík samozřejmě kromě naučeného (a ukradeného) nazpaměť nevěděl. Neznal skoro základní pojmy. 
Líbí se mi ta teorie s ledovou zdí za Antarktidou.
Ale slabota. Čekala jsem, že řeknou, že je tam Atlantida.
Jsem zklamaná a budu čekat na video, kde k tomu dojdou.
Já už tam došla. 

megi-the-pes
megi-the-pes 22.09.2024, 20:18:49 xxx.xxx.124.104

No tam kolem Jakušic jsou cyklisté, ale hrozně ukáznění, mají tam nové biatlon mega ultra centrum, kolem Poreby jdou turisti pěškobusem nebo minivláčkem k vodopádům, pak tam my praštěný hledáme houby… a jsme skoro jediní, koho potkáte mimo vyznačenou stezku. Na stejné místo jezdíme dva roky a furt jsem skoro nic neviděla… kdyby tam nebyly ty houby, že jo. 
Stačí, aby pes běžel opačným směrem než na město… neuloví nic a je to. Ale potůčků je tam hodně. 
Nebo se vydal na Čechy… a auta… řeka přímo u silnice, pod ní, dlouhý předlouhý úsek… 
Jako stává se, že po roce se pes najde… 
Nevím.

Je mi to líto, ale že by se tento pejsek uživil venku…
Snad se pletu a dopadne to dobře.

megi-the-pes
megi-the-pes 22.09.2024, 19:01:42 xxx.xxx.124.104
»
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 22.09.2024, 14:02:13

Hledali ho i u nás, zastavilo auto a paní povídá, esi ho někdo neviděl, no
a nějaká babka řekla, jo, ten pobíhá támhle za kolejema.

Nepobíhá, to je Baron a je to špringer, náš kamarád.
Nikdo ho vlastně vidět nemusel, protože viz Baronek. Velikost ani barva neodpovídají, ale ta babka nebyla jediná, co to takto řekla.

Myslím, že je zastřelenej, nebo se ztratil v NP, tam se hledat moc nedá, prasata, skály, vodopády, vlci, už je to hrozně dlouho. 

V těch lesích kolem Harr. a na polské straně jsem měla Megi jen jednou, tam snad není centimetr, kde by nechytala ultra lovecký mód, zatmělé oči a mění se v tank, z toho psa šel strach, nenapadlo by mě pustit vodítko… a už ji tam nikdy nevezmu. A to není stopař. Ale je tam toho moc. 

megi-the-pes
megi-the-pes 22.09.2024, 17:31:18 xxx.xxx.124.104

nevim, esi se to eště říká, ale místo spolujezdce je… se říkalo

ani já tam nechcu bejt, natož tam dát dítě

když by se klec vzala menší, do kufru se s kostrou asi vejde?
když nad tím tak přemýšlím, horem spodem, vedle děcka vlastně nechci nic, ani za sebou, za sebou mám psa na postroji a furt tomu uchycení nevěřím, ale lepší neexistuje, leda mít psa v kufru
není to hlavní auto, do hlavního auta si teda dáte klec větší, bude asi na delší cesty než venčení každodenní

megi-the-pes
megi-the-pes 22.09.2024, 14:57:00 xxx.xxx.124.104

tak pes v kufru,  spodek kočárku na plocho složený v kufru a boudička na sedadle vedle dítka

megi-the-pes
megi-the-pes 22.09.2024, 11:59:45 xxx.xxx.124.104

Tak se běžte podívat do obchodu na autosedačku na kolečkách. Kolečka přední a zadní se scvaknou k sobě, jako když zavíráte knihu, je to lehké a dalo by se to hodit na podlahu nebo kolmo ke stěně. 
Je to jako nacvaknout autosedačku na kočárek, ale o dost menší a lehčí. Akorát nevím, kdo to dnes prodává.

Princip - do auta beru jen spodní konstrukci moderního lehkého kočárku + vajíčko. 

To nezabírá místo skoro žádné, pes má své obvyklé místo.

Obrázek
megi-the-pes
megi-the-pes 21.09.2024, 15:05:56 xxx.xxx.124.104

Nemám problém s tím, aby se vůdce smečky postavil k mikrofonu a řekl - je to vážné, nepodceňujte to, posíláme vám na pomoc tatry písku, elektrocentrály, čerpadla, deky, klece pro psy a kočky, desinfekci a 1000 vojáků.

Ale on nikdo takový nepřišel, že? 

Postavil se k mikrofonu, ale jenom lidi vystrašil.
Buď mohli úplně držet hubu, nebo rovnou posílat pomoc. 
Proletět se nad domy, co půjdou k zemi, je opravdu na vyznamenání. (A nezapomeňte hasičům a policistům nepřidat aspoň inflaci za poslední 3 roky, čímž jim snižujete plat.)

A jestli chcete důkaz, že se tato předpověď vyplnila… bohužel…
třeba tady https://www.facebook.com/reel/1034129004703643
https://www.facebook.com/reel/1169524584105147

megi-the-pes
megi-the-pes 21.09.2024, 00:05:41 xxx.xxx.124.104

No a teď se nevrent jmenuje Scott, nebo Brandon?

To už jsme v 90210, paráda. 😀

megi-the-pes
megi-the-pes 20.09.2024, 22:02:13 xxx.xxx.124.104

Klec jde uchytit pásem. Tím pro lidi. Buď má otvory na pás, nebo se na sedačky dá na šířku (dvířky k oknu) a pás se zapne jako u člověka. Bych ji teda jistila i v kufru (jestli není nějak zapřená teda), možná to dosáhne do úchytu u opěrky hlavy. Určitě bych chtěla klec pevnou.
Někdo tu psal, že dává klec s obřím psem (ph a caníci?) na zadní sedačku a je opřená o přední sedačku, takže se nehýbe. Ale stejně bych to chytila pásem.
A pevnou klecí se vyřeší i překážka mezi díťátkem a psem.

A na nehodu nesmí nikdo myslet, protože teda pak je jediná možnost - klec se psem v kufru. Ale kdyby vedle dítka seděl člověk, bude to taky blbé. Takže. 

megi-the-pes
megi-the-pes 20.09.2024, 17:29:05 xxx.xxx.124.104
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 20.09.2024, 17:09:09

Děkuju, děkuju,

to není ten problém, problém je to, že jeden z kalendářů měl na sobě napsané jméno, a ten neměl jezdit na žádný výlet. 😀

megi-the-pes
megi-the-pes 20.09.2024, 17:27:06 xxx.xxx.124.104
»
Odpověď na příspěvek uživatele M z 20.09.2024, 12:59:57

Oni to myslí vážně? Neslyšela jsem jediný argument. 
Ale pan Remek jim něco řekl - nesedí vzdálenost.

A že kdyby někdo šel přes hranu, nebude se při něm pomalu stmívat, ale udělá krok a bude tam tma “v pravé poledne”…

A jim to nevadí.

Pro případ, že je to legrace, recese, tak tleskám.

Jinak samozřejmě hehehe.

To fakt někdo neví, jak funguje dalekohled?

Tohle je vždy na pytel, když se na nějaký problém dívá odborník jen skrz svůj obor.

Vědátor.

Nikdy nevidí souvislosti.

No a tihle se eště navíc ztrapňují.

Myslím, že s takovými teoriemi souhlasí dav, který má méně než tu základku. 

Takže doufám, že je to legrace, neznám ten pořad, tak třeba jde jen o to napálit lidi.

megi-the-pes
megi-the-pes 20.09.2024, 15:36:53 xxx.xxx.124.104
»
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 20.09.2024, 15:15:14

Asi narážka na to, že volby teď se neodloží, i když lidé třeba ani nemají kde spát…