Aktuálně: 3 523 inzerátů216 843 diskuzních příspěvků18 331 uživatelů

Příspěvky uživatele

megi-the-pes

megi-the-pes
megi-the-pes 18.12.2024, 12:16:42 xxx.xxx.124.128
»
Odpověď na příspěvek uživatele trojAAAcko z 18.12.2024, 11:05:00

S odemykáním zařízení, kde je jakýkoli účet výrobce jakékoli značky, no, hehe, tak jsem se zasmála…

Navíc existuje klonování telefonu, karet, to je hned, 
nemáme šanci, nikdo. 

Nejlepší je nemít žádné peníze. 😀
Tak to dělám já. 😀 + nemám banku v tel. a na pc ověření přes telefon, účet gůgl taky přes sms. Jenže to nikoho nebaví, že jo, to není moderní a pohodlné. 

Vždy jsem říkala - co by mi asi tak ukradli, dyž nic nemám. 

Utraťte všecko za zvířátka jako já a máte po starostech. 

Se tak zdražily granule aj maso, tyjo úplně fuj. 

Kdyžtak povolím řetěz. Řetězec. Potravní. Slépky…

megi-the-pes
megi-the-pes 18.12.2024, 08:57:08 xxx.xxx.124.128
»
Odpověď na příspěvek uživatele trojAAAcko z 18.12.2024, 08:44:29

Tak, ano, nemám notebook, jsem chudá totiž hrozně. V tom telefonu se dělá všecka práce, to je ten vtip + micro hdmi, má to celých 120 x 65 x 10 mm, ta cihla. 
Nene, klid, všici výrobci už dávno omezili, jakou verzi os můžete kam; omezuje to hlavně hw. 
Musíte si prostě koupit nový telefon i pro blbou lidl apku. 
A na to já víteco. 
Na archivy z disku existuje jednoduché řešení…  teď jsem to řešila kvůli mrtvému tel. a majitel dostal data rychle a nepomíchaná, tak nevim, možná to změnili. 
Téma pro mě nudné, jdu za pejskama.

megi-the-pes
megi-the-pes 18.12.2024, 07:55:33 xxx.xxx.124.128
»
Odpověď na příspěvek uživatele trojAAAcko z 18.12.2024, 06:49:01

Se vždycky směju, jak se začnou lidi bavit jabko x zbytek, přitom na telefonu tak max otevřou fb (obr. řečeno). Samozřejmě že unix-like bude vždy plynulejší než win, android, ale má pro mě moc omezení.
Už někdo někdy slyšel říkat - mrkni se do uefi. ? Hehehe, to mu dejte moje číslo, to potřebuju slyšet. 
Hdmi potřebujeme na prezentace třeba, když se tam objeví projektor, kam nelze jinak, víc záhad v tom není, prostě je to nejvybavenější telefon, co kdy vyrobili.  Deset let bez poruchy, nic bezpečnějšího nikdo nevynalezl, bez krycího skla a obalu, až teda letos jsem mu ten displej rozbila.
1) dvojím klikem cokoli odešlu na diskgůgl a nic mu platit nemusím
2) účet mají xiaomi, samsung, blackberry etc. svůj vlastní, nejedná se o účet gůgl,  i ten gůgl to má jednoduše rozdělené, úplně teda nechápu, kdo se v tom nevyzná, je tam jednoduchá tabulka s fotkami, tabulkami, dokumenty,…

Tyhlety politiky výrobců, omezení instalace aplikací, cena dílů, je to neekologické a trapné, aby mi někdo, kdo si nechá za 10dolarový telefon zaplatit 1000x tolik, obr. řečeno, diktoval, kdy si mám koupit nový tel., ale v tom už si všici mohou fakt podat ruce a ve sběru dat taky,
kdo ví, že zapnutím těch přístrojů, vč. počítače, souhlasíte s tím, že váš hlas může skoro kdokoli využívat prej k učení se, prostě vás odposlouchává.

Kdyby vrátili budky, telefon zahodím. 
Jak je svět v zajetí technologií, mi hodně vadí. 
Někdo volá a říká - a máte wocap, nemáte, tak to ste asi jediná.
Hm. 
Vlastně tyhle věci nenávidím. Šla bych do lesa a zahodila to vše, jenže pěstování cibule v bažině nás asi neuživí. 
Je to dosti smutné téma. 

megi-the-pes
megi-the-pes 17.12.2024, 23:47:50 xxx.xxx.124.128
»
Odpověď na příspěvek uživatele trojAAAcko z 17.12.2024, 23:26:07

to s androidem jenom neumíte; nejste zvyklý a já je musim umět všecky, no, to je celé, mám xiaomi (android, ale se skvělou nadstavbou), samsung (taky předražená mrcha), iphone, bb, několik, mám co porovnávat
přenos umí všecky, stačí položit oba vedle sebe nebo přes cloud, oni to mají všecky ty systémy a značky, účty své i gůglovské 
iphone prostě nemá základní věc - mobilní telefon je přenositelný telefon, bezdrátový telefon, obcházet nefunkci bt je nesmysl, je to jedna ze základních funkcí telefonů už přes 150 tisíc let, to samé nula slotů pro sd, to není výsměch, pro mě je to prostě k ničemu
ty telefony znám zevnitř, to se pak na to kouká jinak, když vidim ten dráteček, esi si jako někdo v tý číně dělá pr…
ve skutečnosti si všici mohou podat ruce
ale uznávám, že z bb jsem rozmazlená, to je prostě pracovní telefon, který mi čte gtin kódy, má hdmi, milion druhů bezdr. přenosů a necípá na vadnou sérii audio čipů, až z toho nepůjde telefonovat, tak začnu používat poštovní holubi nebo tak

konec OT, pardon, kdyžtak to smažte

megi-the-pes
megi-the-pes 17.12.2024, 23:27:25 xxx.xxx.124.128
»
Odpověď na příspěvek uživatele Verun z 17.12.2024, 23:14:02

A to udělaly myši, nebo psi? Tady ty louky jsou katastrofa, díra vedle díry, ale aspoň se megi nají, když teda doma ji nekrměj, no. 🙂
Taky máme z fondů, vedle baráku jsme chodili k potoku, no tak teď nemůžem, je tam okrasný parčík, který komplet celá ves úspěšně ignoruje, ale prostě tamtudy nelze projít, vykáceli aj stromečky nálety podél potoka, takže pařák nonstop, máme po koupání

pardon za OT, už jdu 😀

megi-the-pes
megi-the-pes 17.12.2024, 23:21:31 xxx.xxx.124.128

okrasy mohou být hořké
aj cuketa, to bude jedovaté, ochutnej 😀
patizon sežeru sama, už mám jen tři, je to hustá kytka, plodí jak sviňa… nechávám dlouho a slépky teda se k tomu ani nepřiblížily, radši očesaly hrášek a petrželový listí, ony jsou u mě líné, patizon není měkký a s tim vony se votravovat nebudou, bych musela opéct

megi-the-pes
megi-the-pes 17.12.2024, 23:00:52 xxx.xxx.124.128
»
Odpověď na příspěvek uživatele trojAAAcko z 17.12.2024, 22:52:50

ne, moje kl. má home/prtsc… se mnou se nemá cenu o tom bavit, fakt 🙂
jasně, děláte tam něco jiného, aha, ale ani jste celé menu neprocvakal, no, můžete to max ještě tak flashnout nebo si hrát s přetaktováním a to je celé

a už umí iphone bt k počítači? ne, počkat, on teprve letos objevil, že fotoaparát by mohl  mít tlačítko spouště na boku, stejně jako měl můj sony er. před 20 lety
sto let jedu v blackberry, to je podobné, ale iphone se tomu kvalitou hw ani vybaveností sw nemůže rovnat… problém je, že bb se toho zbavil, už mt nedělá, takže mi zbyly jen staré modely

megi-the-pes
megi-the-pes 17.12.2024, 22:52:39 xxx.xxx.124.128
»
Odpověď na příspěvek uživatele trojAAAcko z 17.12.2024, 22:42:11

v biosu je to úplně běžné nastavení, ne teda zcela pravěkých strojů - fn key switch, action keys, hotkeys a podobné popisky a aktivuje se to samozřejmě proto, aby se nemusela držet klávesa fn
tak jsem asi viděla o pár počítačů víc, no 🙂
ta hláška je specialita jabka pošahaného, nebo donedávna byla

no co, mi přišlo zajímavé to slovo, tich, znám odtama plno lidí a nikdo to neřiká, tak sem se zeptala, odkud to je

megi-the-pes
megi-the-pes 17.12.2024, 22:23:41 xxx.xxx.124.128

dyť řiká aplikace, ne win
je na telefonu asi, beztak iphone
apple je kok.t, nepůjde to bez jail… no nic

trojáčko: fn se používá, pokud je tak nastaven bios… zas nula windows 🙂 a některé klávesnice mají prtsc jako samostatnou kl. 
jak vyslovujete “tich”? a kde se takto mluví? zajímavý

to je dobrý téma, závody, kdo má nejhorší češtinu 😀 

megi-the-pes
megi-the-pes 17.12.2024, 22:09:17 xxx.xxx.124.128
»
Odpověď na příspěvek uživatele Verun z 17.12.2024, 20:43:18

Není pěkná, ta louka, to je furt ta jedna, co jsme se o ní už bavily. 🙂 Ale je to pravda, je potřeba, aby se lidé chovali jako lidé. Tahle je zamechovaná a komplet zrytá něčím, co nikdo nechce jíst a píská to. Tady je totiž, i přes to šílené sucho v létě, nadbytek vody, dnes tam tekla voda, kopce vpředu, co jsou nad Bůčkem, jsou Krkonoše, taje sníh, ale i bez něj je to furt podmáčené (a mně to spolu s bahnem teče na zahradu, mám psí bahenní lázně zdarma, už tu nechci být). Všude jsou krtince a díry, je dost nebezpečné tam běhat, vůbec chodit, ale jinam nemůžeme… co vykope, zakopu, rozbít hubu si nechci. ;-) S ní je to dobré, ona kope metro na jednom místě, pak dojdeme ke stromu a dáme vodítko. Ale nejsme jediní, co tam chodí, někdy narazím na tunel, eště jsme tam nebyli. Majitele znám, když tam kosili, mimochodem mají drony a nekosí mláďata, ptala jsem se, prý nevadí, jen ať psi svačí. 
Tady se musíte ptát všude, nejednou na mě řvali lidé, že co tam chci, co asi, du po cestě, tvl. 
Tam se dějí věci, na těch loukách… pražáci vypustí ccalabrouše, do srn, na dravce, děti na čtyřkolkách, nezájem, hlavně že jsou prej bio eko. Ale že je tam zvířat teď ani ne desetina, neva. 
My to máme rozdělené, ještě s jednou paní, co tam chodí odspoda z druhé strany, lovíme myši a pískací něco, trénujeme u zvěře, psi vždy po levé straně a zvěř je vpravo, na louce a poli. 
Můj pes tam prohnal srnečku, když mu byly 4 měsíce, hnal přes obzor, přes cesty, potok, pole … ale už je hodná, zastaví na čekej, ale musím pro ni teda dojít, klepe se to a piští. 
Ale myslím, že takové plnění povelu nám může každý závidět. Taky to byly měsíce dřiny, bez elektriky. A také je to jedno z mála míst v tomto státě, kde psa pustím. Hodně zvěře nebo nevychovaní cizí psi. Teď s tímhle malým je to těžké, lidé si své psy ani neudrží, natož aby vyřknuli jediný povel, budu je muset asi bít, což nechci, nakonec se budu muset fakt odstěhovat, je tu asi 10 15 bojových hovad, nějací i bully, bude velká legrace… no já megi parknu vodítkem a co se bude montovat do mých psů, poletí. Je to tady docela horor. Nemáme kam chodit. 
Teď eště aby se naučil Bůček u srneček. Podle prvního přivolání ale dobré, ne? Eště jsem ho nic neučila. 

megi-the-pes
megi-the-pes 17.12.2024, 11:57:08 xxx.xxx.124.128
»
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 17.12.2024, 10:33:31

dialekty nejvíc 😀 😀

megi-the-pes
megi-the-pes 16.12.2024, 14:37:17 xxx.xxx.124.128
»
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 16.12.2024, 14:31:15

Tak to my, my v tomto (místo řešení ID a výtahu) trhneme světový rekord.
Co světový, galaktický! Ne! Celovesmírný!

megi-the-pes
megi-the-pes 15.12.2024, 13:05:46 xxx.xxx.124.128

To tak v korporátech je. Převzato z AJ a je to dost trapné, ale tak ať si hrají na světové, co už.

Husy! Husy jsme spolu nepásli. 😀Jsem už dlouho neslyšela, to pravila matka a jednu ségře flákla, myslím, že po tom, co ségra dovalila zlitá jak ta, co pásla žížalu… jó, ségra chytla druhou o botník, výbornej rok tohleto!

megi-the-pes
megi-the-pes 15.12.2024, 12:52:18 xxx.xxx.124.128

ježiš, jedny schody nahoru a dolů a je tam výtah
a ikea má eshop, osobně jsem tam nebyla tak 150 let, na co, dovezou a ani nádobí nerozflákaj
akorát škoda, že lososovej salát nevozej, to mě štve hodně

megi-the-pes
megi-the-pes 14.12.2024, 23:04:25 xxx.xxx.124.128

Jasně. V AJ se totiž všem říká - nazdar, kámo.

To asi ne, co. 

megi-the-pes
megi-the-pes 14.12.2024, 19:38:25 xxx.xxx.124.128

No už tam utikám, když si můžu koupit 30% za 180 korun. 
Tyhle reklamy mám ráda. Hned člověk ví, koho na blacklist. Juhú. 

megi-the-pes
megi-the-pes 14.12.2024, 12:16:35 xxx.xxx.124.128
»
Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 14.12.2024, 11:08:55

Husy má v diáři, zatím pracuje na slepicích, kočkách a megi. 
Výborné také je, jak naslouchá starším. Megi se zastaví, protože srnečci, Bůček se zastaví taky a sleduje stejné místo. Úplně to slyším.
Dívej se, to jsou oni, jak jsem ti říkala. Jakmile odepne vodítka, jdeme.