Dřív jsem sociální sítě doporučovala jako dobrý způsob jak se učit cizí jazyky. Blbej nápad.
By jste/by jsme už je pevně zakořeněné, zvyklí podle vzoru jarní už je taky ohrané. Je na čase zatočit se skloňováním a dlouhými a krátkými samohláskami. Vždyť kdo to potřebuje?
Pokud nejste cizinec, imigrační se o vás zajímat nebude a pes je nebude zajímat už vůbec. Je to zkušenost deset let stará, ale my s imigračním a cizineckou policií neměli vůbec problém, jednání velice vstřícné, rychlé, žádné fronty.
Psa jsem vezla z Mexika. Ve Frankfurtu je jim to evidentně úplně u zadele, co kdo přiveze. Psa jsem pokaždé vyzvedla u nadměrných zavazadel a šla ven hledat, kde by se mohl vyvenčit. Papíry nechtěli vidět ani když jsem ve své naivitě šla veterinární kontrole zaklepat na dveře. V Praze u východu požádali o papíry, jen to zběžně prohlédli a šli jsme ven, zdržení ne víc jak půl minuty. Co potřebujete k dovozu psa máte v odkazu od Bodlinky.
Chce to vyzkoušet. Moje kočky třeba vůbec nechtěly používat záchod s otvorem nahoře. Nakonec mají krytý záchod v rohu a vchod je proti zdi tak aby se tam kočky vešly ale pes ne.