Aktuálně: 3 744 inzerátů213 262 diskuzních příspěvků18 298 uživatelů

Příspěvky uživatele

Trickyvoo

Trickyvoo
Trickyvoo 24.06.2024, 22:28:57 xxx.xxx.62.63

Ano, tak nějak tuším, že toller je sice krásný pes, ale nejspíš nic pro mě. Jinak ta cena, to jsem si vycucala z prstu, aby tu nevznikl dojem, že tolik ten pes stojí. Já vůbec netuším, kolik stojí. Ono jich není moc, je na ně čekačka a prověřovačka, takže věřím, že na 5 štěŇátek se najde 30 lepších budoucích majitelů než jsem já.

Trickyvoo
Trickyvoo 24.06.2024, 00:39:33 xxx.xxx.62.63

Dnešní venčení jsem si užila. Šla jsem po obědě s tím, že je pod mrakem, tak se nám půjde hezky. Nejdřív i šlo, ale pak teda vylezlo slunko a nebyly potůčky, Malině jsem dávala napít své vody, ale neměla si kde zchladit packy. Ve třičtvrtě cesty mi začala koukat po autech, jetsli nás náhodou nejede někdo zachránit.  Po cestě jsem viděla spoustu krásných kytiček, motýlků…

Pak v místě, kde jsem nešla poprvé, jsem si poprvé všimla, že je tam krásně vidět Říp a za ním, si myslím, je vidět Milešovka. 

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Trickyvoo
Trickyvoo 24.06.2024, 00:29:35 xxx.xxx.62.63

Tak já když to vezmu ze svého úhlu pohledu. Líbí se mi třeba kanadský retrívr, ale vůbec nemám tušení, co to plemeno může stát. Tak uvidím inzerát, že někde budou štěňata. Vzhledem k tomu, že stejně uvětšiny zkratek bych musela studovat, co vlastně znamená a po zhruba hodině studování toho všeho, bych teda napsala chovateli a přišlo by mi hodně blbý se hned ptát na cenu. Upřimně bych uvítala, to vědět dřív než začnu vůbec psát chovateli, protože vyptávat se na kde co, abych ve finále zjistila, že na to vlastně vůbec nemám, protože třeba 100 tisíc je fakt moc a chovatel by se ještě urazil, co jsem si jako myslela, že to je naprosto běžná cená, ale jak bych asi já jako laik, který nekupuje kanadského retrvíra každou chvíli, vědět že?

Jinak k povaze štěněte, když jsem si vyhlédla Malinu, tak jen z fotek a z nich jsem vydedukovala, že to bude chytrá hlavinka. Paní dočasářka mi řekla, že je to hrozně hodná fenečka, jedeno z nejhodnějších štěňat, co kdy měla…Narovninu, byl to převlečený démon, potřebovala jen pár dní na rozkoukání a pak teda jsme si užili. No a teda mohla jsem si za to dost sama, protože vybrat si chytrého psa s tím, že s ním nebude nuda a všechno se rychle naučí…tak to ona se všechno rychle naučí, ale musím jí vysvětlit, proč by to měla umět a když se to naučila, tak prý “to už jsme dělali, to je nuda, co tam máš dalšího”.  

Trickyvoo
Trickyvoo 20.06.2024, 13:13:56 xxx.xxx.62.63
Zrzavci:

Fór by teprvá byl, kdyby se na to někdo přichytil doopravdy 😀 😀 😀 . pak už bych asi zaplakala 😀

Konečně chápeme,jak težkou práci ta Megí má 🤣.  

Trickyvoo
Trickyvoo 17.06.2024, 18:38:09 xxx.xxx.62.63
»
Odpověď na příspěvek uživatele orionka-2 z 17.06.2024, 12:06:50

Ze všech těch psů mi přijde,  že nejhorší je nezvladatelný bull. Když pak člověk vidí ta videa,jak bull je zakousnutý do jiného psa a paní majitelka v podstatě jen přihlíží, protože nemá sílu s tím cokoliv udělat…

Trickyvoo
Trickyvoo 17.06.2024, 18:33:50 xxx.xxx.62.63
Chingis:

Ted na mě na Facebooku vykoukla tahle fenečka.

Obrázek

Ta je moc pěkná,pro pána ideální.     

Trickyvoo
Trickyvoo 16.06.2024, 21:50:30 xxx.xxx.62.63

Já dneska šla s Malinou a kamarádkou hřebenovku z Čenkovic, Buková hora, Červenovodské sedlo, cca 9 km. Co jsme teda nevychytaly, že byly závody nějakých “bajkerů” a když jsem si našla v mapě, abych šla pouze značených trasách pro turisty a ne po jejich stezkách, tak oni měli část závodů na úzké zeleně vyznačené turistické značce. Což o to, jejich problém, mohla jsem tam jít, ale kdo se chce nechat srazit, že. Takže nakonec jsme to šli cestou necestou. Narovinu, bylo tam sice krásně, ale tohle mě dost otrávilo. Jak mám pocit, že Dolní Moravu těmi turistickými lákaldy už totálně zkazili, tak taky dva kopce rozryli bajkeři a to jim ještě nestačí a rozryli pěknou zelenou stezku. V zimě tam člověk nemůže, protože tam lítají běžkaři a v létě kvůli bajkerům, asi jdu dělat plákáty, vraťte hory turistům.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Trickyvoo
Trickyvoo 13.06.2024, 23:43:57 xxx.xxx.62.63

Zase se tady pomlouvaj hodná roztomilá štěňátka? 😄

Mně teda Malina jako štěně se takzvaně přetáčela, co chvíli. Zkoušela jsem ty pešky, míň akce, víc akce a prostě jsem na to většinou nepřišla, proč se to stalo. Jedině, kdy jsem si byla jistá, tak u školy, když jsme čekali na dceru. Čekání plus děti, co chodily kolem a které milovala, byl na ní těžkej kalibr. Co mi nakonec zabírá a zabíralo, je mluvení. “Tak Mali, teď počkáme na autobus. No já vím, dneska je to dlouhý, ale neboj..Tak dneska půjdeme tak a tak.…” U té školy mi to právě nešlo, tam to moc nevysvětluji, aby se dceři ve škole děti nesmály, že má hráblou mamku.

Doma, když se nemohla zastavit a konečně si odpočinout, tak mi na ní zabírá hraní na zobcovou flétnu.Říkáme tomu “uspávání démonů”. I když už to většinou není třeba, jednou za čas na to dojde.

Trickyvoo
Trickyvoo 13.06.2024, 09:22:14 xxx:xxx.504:ae76
efe:

Vypadá pořád stejně 🥰

Taky jsem si to říkala, že z malého štěněte je prostě skoro stejné velké štěně. 

Trickyvoo
Trickyvoo 12.06.2024, 03:02:32 xxx.xxx.62.63

Jo, u nás se říká,  “myslím, že Malina něco vyvádí….ale vyvádí to určitě moc roztomile”

Nicméně si myslím, že je nyní výrazně hodnější. Kolikrát jí někdo naservíruje příležitost k lumpárně a ona jí nevyužije 😄.

Trickyvoo
Trickyvoo 11.06.2024, 00:25:31 xxx.xxx.62.63
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 11.06.2024, 00:17:57

Ze mě taky modelína nebude. Dneska jsem chtěla skočit ráno do goratexových bot, ale byly z neděle tak zašvihané, že to prostě nešlo. 

V neděli jsme šli kolem Palice asi 10 km okruh a dost často jsem měla na výběr, pěkná asfaltová nebo skoro asfaltová cesta, či pěkná romantická lesní cestička. Já samozřejmě volila tu romantickou a pak jsem hopkala mezi bahnem a kalužemi a brbrala, že ty lesáci taky musí každou cestu rozrejt 😂. No ale někde teda prostě voda stála a na první pohled to vidět nebylo…ale zase nechodili tam žádní jiní blázni jen já a Malina a to bylo super.

Obrázek Obrázek Obrázek
Trickyvoo
Trickyvoo 11.06.2024, 00:17:06 xxx.xxx.62.63
Sardullah:

Já se psy pi cyklostezce chodím v létě často. Psi jsou učeni, aby chodili u kraje a Gina teda to povýšila na to, že musí jít po kraji vpravo. Takže jdeme a u pravého okraje je zábradlí, ale vlevo je pěkný místo, že psi můžou jít po trávě vedle stezky… tak Gina furt štrapádí na pravo, takže buď s ní na tu pravou stranu přejdu a nebo jí mudím nalevo držet pomalu násilím..

Malina se specializuje na levou stranu. Chodíme vlevo a jak po ní chci druhou stranu, tak trochu kouká, chvíli tak jde, ale pak prý když už tak, raději vlevo.

Trickyvoo
Trickyvoo 11.06.2024, 00:11:45 xxx.xxx.62.63
Doron:

Balu,asi nám holt ujel vlak 🤣🤣

Dobře, že nám ujel. Na tomhle je nejvíc vidět, že se žene svět do záhuby .

Trickyvoo
Trickyvoo 10.06.2024, 23:39:44 xxx.xxx.62.63
Anonymní:

Já se nepoto, ty seš naježená ješita. 

Droby v pytlíku nikdo nezakázal. Hlavní důvod proc nejsou v kuřeti jsou prachy. Lepší je prodat je zvlášť. Stejný je to s prodejem jednotlivých částí. Druhý důvod je, že zhruba třetina drobů se vyhodí jako nepoživatelné. Hlavně žaludky a játra…

Kuřecí játra se kupují celkem běžně, žaludky jsem už taky viděla. Mamka ty drůbky dávala do vývaru, ale pak u nás přestaly polívky frčet a drůbky se vyhazovali.

Trickyvoo
Trickyvoo 10.06.2024, 23:34:15 xxx.xxx.62.63
Aluška:

Tak bych řekla, že Íďa je zahojenej. Dám všechny fotky jak jsem fotila postup hojení. A aby toho neměl málo, příští pátek  musí ještě jednou do narkozy, tentokrát kastrace, kdy se mu kvůli zvětšený prostatě začíná dělat perineální kýla. Tak snad bude mít potom už pokoj .

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Přiznám se, že jsem si představovala, že mu tam zůstane v lepším případě velká lysina a těší mě, že jsem se zmýlila. Ještě mi přijde z fotky, že v místě, kde měl tu jizvu, má tu srst jinou, jakoby vlnitou? Něco jako lidi po rakovině, když jim znova narostou vlasy a jsou z nich chvíli “kudrnáči”?

Trickyvoo
Trickyvoo 09.06.2024, 23:19:03 xxx.xxx.62.63
Ph:

Vsimli jste si, ze na tom jidelaku neni jedine jidlo z kurete? 

Všimla jsem si a uvědomila si, že jsme doma jedli jen pečené kuře nebo slepičí vývar, ale nic jiného z drůbeže, to až po revoluci. 

Trickyvoo
Trickyvoo 09.06.2024, 23:16:51 xxx.xxx.62.63
»
Odpověď na příspěvek uživatele orionka-2 z 09.06.2024, 17:28:52

Trochu si pamatuji na Korunu, když jsme byli v Praze, občas jsme tam na nějaké jídlo šli, párky, já toho moc nejedla. Pamatuji si, když jsme tam byli naposledy, tak mi strejda bez ptaní koupil jahodový koktejl, pak koukal, že ho nepiju, tak jsem mu řekla, že ho nemám ráda, že se omlouvám a on ho vypil na ex brblaje, taková dobrota, co já bych za to dal, kdyby mě na něj někdo pozval 🤭.

Trickyvoo
Trickyvoo 09.06.2024, 23:09:30 xxx.xxx.62.63
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 09.06.2024, 11:48:39

Vždycky si vzpomenu na mýho manžela, když bylo Gině asi 4 nebo 5 měsíců a on mi říká “ hele, neměla by už alespoň slyšet na jméno?” a já mu na to říkala.. “ ona na jméno slyší, ona na to jen se.re”

🤣

Jo ale dneska jsem se tetelila blahem, kus dnešní procházky jsme šli po cyklostezce a po x procházkách, kdy jí pořád říkám, aby šla na kraj, tak dneska šlapala pořád nakraji a když šla na druhou stranu, tak já jen “no tak” a šla na správnou stranu. Celkem ani nevím, jak rozlišila trasu, tudy jezdí šílení cyklisti, musím být hodná a tady nejezdí, tady si to můžu šněrovat, jak mě napadne, ale rozlišila to správně. 

Muž tuhle sledoval video, jak naučit psa, aby netahal. Za což jsem ráda, když chodí Malina s ním, tak mi pak tahá jako kůň a já pak celou procházku prozastavuji, aby povolila.