Aktuálně: 3 744 inzerátů213 262 diskuzních příspěvků18 298 uživatelů

Příspěvky uživatele

Trickyvoo

Trickyvoo
Trickyvoo 04.09.2024, 14:45:13 xxx.xxx.62.63

Malina teda yoggies má docela ráda. Jsou to asi jediná značka granulí, které sní bez keců “a kde mám dneska maso a tos upadla na hlavu, tenhle hnus jíst nebudu”. Zatím co jiné značky jsem mohla nechat pytel granulí otevřený a vůbec si jich nevšimla, tyhle musím zavírat, jinak se samoobsluhuje. 

Trickyvoo
Trickyvoo 02.09.2024, 23:56:55 xxx.xxx.62.63
Sardullah:

Dámy, jestli to u nás není třeba generační problém 😂

Mám ho, ten generační problém. Tuhle jsem nadtím přemýšlela, když se někdo vytahoval, že má doma dvě porshe. Tak si říkám, no a co? Mě zajímá kolik tam narvu věcí a spotřeba a dobrej výkon ocením při předjíždění. Nicméně musím jezdit plynule, aby se mi dcera nepoblila v autě, takže nějaké rychlé zrychlení z nuly na sto mě taky nebere a kolik to vytáhne? Já jezdím podle předpisů 🤣.

Trickyvoo
Trickyvoo 02.09.2024, 23:50:50 xxx.xxx.62.63

Tak ta Šumava teda. Musím říct, že turistů tam bylo dost, ale podařilo se nám najít i místa, kde jsme nikoho nepotkali. Celkem mě zaujalo, když jsme šli na Helfenburt u Bavorova, že les byl plný obřích mraveništ. Našla jsem i dvě, které museli mít víc jak 170 cm na výšku. Já se s takovým mraveništěm nikdy předtím nesetkala.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Trickyvoo
Trickyvoo 02.09.2024, 23:47:43 xxx.xxx.62.63
impact:

Oni musej mít aspoň krásný oči, aby vykompenzovali tu povahu. 😂

To je fakt. Ty oči to vykompenzujou. A když kámošce zdrhl v lese a ona odjela domů, ty vyčítavý oči “vždyť jsi věděla, že se vrátím zpátky k autu, tak jaktože jsi tam nebyla?” Nenechal se od ní ani pohladit a dělal, že jí nezná, když si pro něj druhý den jela. Kdyby s sebou neměla svou sestru, ke které se měl, tak by si ti hodní lidé, co ho našli, mysleli, že je nějaká tyranka nebo ten pes není ani její 😄.

Trickyvoo
Trickyvoo 02.09.2024, 23:39:07 xxx.xxx.62.63
acher:

Nepsala jsem,že by  žádný pes třeba nekńučel,ale když kńučel,škrábal dveře,tak byl okřiknut,poslán na místo.Nedovolovala jsem jim to.Ano někdy to napomínání,korekce trvalo i dlouho,ale každopádně jsem si důsledně trvala na tom,že bude klid.Dřív,či později to pochopili všichni,že to prostě dělat nebudou A to jsme zase u té výchovy a důlednosti.Jsem člověk,co nemá rád,že něco nejde a vždy zkouším všechno možné aby to šlo.Jak se říká:" Neříkej,že něco nejde nebo se najde jiný blbec který to udělá."

Asi milionkrát byl poslán do patřičných míst a stejně pokračoval v kňučení. To snad byla jediná věc, kterou si nedal vymluvit. Jak se něco háralo, tak neviděl, neslyšel a všechno zapomněl. Nicméně netvrdím, že vy byste situaci nevyřešila, nám se to nějak nepovedlo. Vyřešilo to až stáří.

Trickyvoo
Trickyvoo 01.09.2024, 00:06:50 xxx.xxx.62.63

Jinak já venčila s rodinu na Šumavě. Byli jsme tam od soboty do včera, v kempu pod stanem. No my s mužem dva dny mimo provoz, průjem a zrvracení. Myslím, že se z toho vzpamatováváme ještě dnes. Ten den, kdy jsme jen leželi ve stanu, tak teda metál zasloužila jak dcera, ktekrá si kreslila, hrála si s koníky a trpělivě čekala, zda rodiče přežijí, ale i Malina, která zas ležela ve stínu před stanem a taky teda čekala, zda přežijem. Pár procházek jsme přece jen stihli, pak dodám fotky.

Trickyvoo
Trickyvoo 31.08.2024, 23:56:07 xxx.xxx.62.63
acher:

Musím říci,že jsem tedy s žádným psem  kvůli hárání fen žádné velké problémy neměla.Ano,že 1-2 dny nechtěli žrát když se hárala fena doma,to ano,ale to zase nijak neřeším.Chceš,necheš,hubený žádný z nich nebyl,ale že by otěžovali ostatní to ne.Bylo jedno jestli to byl krycí pes,co kryl nebo pes,co nikdy nekryl.Ale já asi v tomhle psy dost cepuju.Nenechávám olizovat čůránky,vyžaduju poslušnost,ale zase se nevyhýbám kontaktu s háravou fenou,kde psa učím se ovládat.Zrovna před asi 14 dny jsme byli s Alanem na procházce a přiřítila se k nám nejmladší fena bordery sousedky.Koukala jsem,kde je panička s ostatními.Byla hodně vzadu,jednu fenu na vodítku a volala,že se ji hárá.Volám,mě to nevadí.Psa jsem nechala s fenou pozdravit a odvolala jsem ho a už mu víc nedovolila fenu nějak otravovat.Zpočátku to byl opruz,neustálé povelování,ale  ke konci procházky už si hrál se zbývajíci fenami a háravku neřešil.Doma naprosto vklidu,nekńučel,žral normálně.Druhý den jsme šli okolo,běžel feny k plotu pozdravit a ikdyž se tam háravka u plotu nastavovala,pes nijak nevyšiloval.Zavolala jsem na něj a šel dál.

Tak to jste měla kliku. Timík, pes, co jsem měla před Malinou, ten byl jen lehce neklidný. Nalepený na dveře, chvíli třeba kňoural, ale v noci spal pěkně, ale co dělal můj první pes. No to bylo něco. On vydržel několik hodin kňučet, třeba i v noci a trvalo to týden minimálně, stalo se, že i 14 dní. Docela jsem u něj uvažovala o kastraci.

Trickyvoo
Trickyvoo 23.08.2024, 01:08:38 xxx.xxx.62.63
balu:

To si přečtěte…žena - 23 let - má u sebe ještě dalšího psa, co jí nemůže být podle našich skvělých zákonů odebrán. Ti dva psi, mimochodem kříženec NO a fena, byli v klecích zavření víc jak měsíc bez vody a žrádla. A ta žena tam do toho bytu chodila!! 

Lhostejní byli i sousedé, přece museli slyšet, že psi štěkají nebo se snaží z kleci vyprostit. 

A ano, jistě to bude jen podmínka.

To máte těžký. Já si taky moc sousedů nevšímám. Třeba paní nevypadala zas tak, že by vás napadlo, že tam má psy, na které kašle. Psi třeba nevydávali hluk. Já si třeba myslím, že naše Malina by ani neštěkla. Vůbec by jí podle mě nenapadlo se takhle domáhat pomoci. 

Za tohle by měly padat tresty natvrdo, ale bohužel.

Trickyvoo
Trickyvoo 22.08.2024, 22:58:52 xxx.xxx.62.63
Chingis:

Mě jednou na fakultě ulít samec strašilky, přeletěl celou halu a přistál nějaký prvačce na rameni. A tam teda ječela ona, strašilák se tvářil, že jeho se to netýká. 

Bývalý spolužák to taky doma měl a vyprávěl mi veselou historku, jak se mu ztratila a nemohl jí najít. Pak k nim přišla nějaká paní na návštěvu a najednou kouká, že jí leze po noze, tak přemýšlel, jestli jí má odchytit a nebo doufat, že si nevšimne a nechat to tak 😄.

Trickyvoo
Trickyvoo 22.08.2024, 22:55:08 xxx.xxx.62.63
impact:

U nás se taky bonzuje na ostatní. Pamatuju dědka Máfa s původní smečkou ještě, jak kdysi přišel ze dvora, sedl si naproti mě, kouknul a pomyslel si: hele být  tebou, tak se jdu podívat na dvůr. 😂 

Trvalo mi to vteřinu, než mi seplo, proč na mě tak čumí. Vyletím z gauče, zdrhám na dvůr a tam otevřená branka a psi běhali po ulici a honili sousedy, co se snažili dostat k brance a zabouchat na ni. 😂

Bonzuje se, aj když mi někdo něco ukradne. Třeba kus snídaně ze stolku. Ostatní si stoupnou bokem, viníka nechají stát na hanbě uprostřed a to my ne, to si vyřiď s ním. 😂

Jojo, jak na mě začne pes se dívat určitým způsobem, tak prostě mi dojde, že mám něco zkontrolovat 😄.

Trickyvoo
Trickyvoo 22.08.2024, 22:50:23 xxx.xxx.62.63

Dneska jsem si na vás Sardlullah vzpomněla. Po námku u nás chodila slečna s obrovským bílým pastevcem a upřímně jsem nevěděla, kdo koho vodí. Pastevec šel rozvážně, vše očuchával, okukoval a slečna poslušně čekala, až dočuhá a zas kousek popojde 😄. Asi to takhle u vás nevypadá, ale hned jsem si vzpomněla na Ginu a její ležérní přístup k procházkám. 

Trickyvoo
Trickyvoo 21.08.2024, 00:12:13 xxx.xxx.62.63
»
Odpověď na příspěvek uživatele tetrivek z 20.08.2024, 22:58:30

Čuvačka určitě podávala hlášení.  Já celkem často poznám na Malině, že mám zbystřit. 

Kámoščině babičce takhle vybílil kurník bígl s jezevčicí. Bígl nezabil ani jednu slepici, ale naháněl a jezevčice zakusovala.

Trickyvoo
Trickyvoo 18.08.2024, 22:04:17 xxx.xxx.62.63
efe:

A další záplava fialové 💜💜💜

A mám radost, Barča konečně pochopila netahání na vodítku. Nebo spíš já jsem konečně pochopila, jak jí to vysvětlit 👍🏻

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Vysmátej a nasranej 🤣.  Že vy jste potřebovala nějak vyvážit ten věčně vysmátý Barčin výraz 😂…

Trickyvoo
Trickyvoo 11.08.2024, 19:56:17 xxx.xxx.62.63

Fotka Impact s ostružinama mi připomněla, jak jsem letos neměla ani jednu borůvku z naší zahrady. Proč? Bylo mi dost dlouho jasné, že mi na ně chodí kosi, potvory černý…no a pak jsem zjistila, že to má na svědomí mnohem větší černá potvora…ano naše Malinka. Loni na dovolené muže napadlo, že je moc vtipné naučit psa jíst  borůvky..pochopila to velmi rychle, tak jsem jen poznamenala, že snad uvidí rozdíl mezi lesníma a našema borůvkama, možná rozdíl i vidí, každopáně ví, že obojí je jedlé. Tak příští rok tam budeme muset dát nějakou zábranu. 

Venčení jsme zase flákali, ale když se nám zdálo, že by to šlo, tak jsme šly. O víkendu jsem měla rýmu a nebylo mi dobře, tak jela s mužem a dítětem ke tchýňovým. 

Fotky ale mám, muž fotil, tak tady jednu s malinovým lízátkem. 

Obrázek
Trickyvoo
Trickyvoo 11.08.2024, 19:48:04 xxx.xxx.62.63
Sardullah:

Ta držtička mi trochu připomíná Predátora… a to jsem si myslela, že to neexistuje, že je to jen film.

Aspoň už víme, kde se tvůrci inspirovali 🤣.

Trickyvoo
Trickyvoo 05.08.2024, 23:09:03 xxx.xxx.62.63

Tak nám se poslední dobou nevenčí úplně dobře, neb já ani Malina nerady vedro. Takže se snažím chodit hodně lesem, ale posledně nebyla nadšená ani z toho, přišlo mi, že je ráda, že má tu procházku za sebou. Jak mám pocit, že se udělalo líp, tak vyrazíme na něco delšího. Samozřejmě se během cesty udělá vedro, takže Malina jen hledá potok, ve kterým by se schladila a já mám čůrky až kdo ví kde. 

Ale ve čtvrtek jsem byla na ní pyšná. Potkali jsme srnku, Malina na ní sice čučela, ale nezkoušela mi utrhnout ruku a běžet za ní. Dokonce po chvíli zírání se sebrala a pokračovala v cestě, jakože viděla dost. Chválila jsem jí až na půdu…jasně, pokud by nebyla na vodítku, zřejmě by to nedopadlo takhle pěkně, ale třeba jí jen křivdím. 

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Trickyvoo
Trickyvoo 01.08.2024, 23:41:56 xxx.xxx.62.63
Ivus:

Foxterieři byli na Malé Fatře. Škoda, že je tam tolik řetězů a schůdků, budu to s nima nějak muset vymyslet, aby se příště dostali až na rozsutec 🤔

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Před lety jsem tu cestu absolvovala taky a dost mě tehdy překvapilo, že se k nám připojil nějaký cizí pes a kus cesty zvládal naprosto bez potíží. Já lezla po řetězu a najednou koukám, že ten pes už je nademnou a kouká, jak nám to jde. My si o něj dělali starosti a on takhle v pohodě někudy oběhl..nevím. Každopádně po určité vzdálenosti už měl asi procházky dost a zmizel a když jsme se vrátili večer z výšlapu, tak byl přesně tam, kde s k nám ráno připojil.

Trickyvoo
Trickyvoo 27.07.2024, 15:27:56 xxx.xxx.62.63

Taky mám s mřížkou na zádech a zatím jsem teda s ním nic nedělala.  No ale muž má bez mřížky a většinou nosí batoh on a tak si zrovna říkám, že s tím by to teda něco udělat chtělo. 

Trickyvoo
Trickyvoo 27.07.2024, 13:32:34 xxx.xxx.62.63

Tak koukám T9 zas zapracovala Elišákovi negratuluji ke schopným kilům, ale ke shozeným 🤭