My dneska venčili jen málo. Kolem poledne bylo na Malinu vedro a nechtělo se jí moc chodit. Zítra musím vyrazit někam do lesa nebo počkat na večer.
Byly jsme dceři u školy naproti a Malina tam nějak nebyla ráda, bylo vidět, že se jí tam moc nelíbí, ale zas když vyšla dcera, tak už byla v pohodě, ale překvapilo mě to. Bylo to poprvé, kdy jsem jí v přítomnosti dětí viděla nejistou...no vlastně někdy loni na jaře se to taky jednou stalo. To jsme zas potkali děti ze školky celý ten špalír...což vlastně teď šel taky špalír dětí..že by jí rozhazovalo, když jdou děti organizovaně? Přece jen děti jsou chaos a to ona miluje.
Dneska jsme byli s dítětem na kroužcích, Malina byla s mužem na zahradě a když přijdu, zjistím, že je zahrada samá jáma a že už není daleko tomu, aby exhumovala kosti mého prvního psa.
megi-the-pes: Já mám tři nové kočky, heč!
Megy se to nelíbí.
Mně se to vlastně taky nelíbí.
Neobjednala jsem si je.
Už jsou tu 14 dní, a jak tradice velí, jména nikde.
Megy se taky týdny jmenovala Pes.
My nejsme normální.
Jo takhle tchánovi vymýšleli jméno kočce, až u veteřináře uvedli, že je to Ćíča. Tak je to koucourek, co se jmenuje Číča.
acher: Nevím,jestli budou dobře vidět,ale to vše jsou kopretiny.
- ');" onmouseout="UnTip();" height="60">
No nádhera. Já dneska pátrala, jestli ty bílé krásky někde po cestě nezahlédnu, ale nikde nic, ale je možné, že u nás ještě nekvetou. Přece jen jsem dneska procházkovala na Suchém vrchu v Orlických horách a po cestě z auta jsem viděla, že lidem teprve kvetou rododendrony.
Procházka byla sice kratší, šla jsme s dcerou, ale bylo tak nádherně a lidí jsme potkali jen pár, protože přišly pozdě.
acher: Na fauně někdo psal o lučním kvítí,tak na zkoušku foto luční kvítí a krásně kvetoucí hlohy
To jsem byla já a krásná louka. Zvlášť z kopretin bych měla velkou radost natrefit na ně v přírodě. Ty milovala moje máma a já jí je vždy trhávala.
Nemel a koukej se přesunout..
Tak to mi dneska na Fauně napsala Sardullah. Já tam píši srdceryvný příspěvek a ona na mě takhle 😄
Nooo, sice jste mě nezvali, ale tak já jsem holt stíhačka 😄