Anonymní:Já sem koukám každý den, jen jsem zatím neměla potřebu něco komentovat :-)
Neříkejte, že zatím Mireček nic nevyhrál. Chybí tu fotky malého šampióna 😉.
Anonymní:Já sem koukám každý den, jen jsem zatím neměla potřebu něco komentovat :-)
Neříkejte, že zatím Mireček nic nevyhrál. Chybí tu fotky malého šampióna 😉.
A pak ještě Timík v útulku. Ten kukuč mně učaroval a bylo jasno
Vzpomínková Stypík a Timíka a taky jednu Malinu k tomu
chvd:Je to spatny sexisticky utok a ne vtip. Takhle si delat srandu z zen, ze nejsou schopny ani poradne specifikovat cloveku nakup o dvou polozkach. Jsem poobouren.
Ano, jasně špatné zadání, ale třeba můj muž by u takhle nejasně řečeného zadání už pokládal doplňující otázky.
Jak jsme si tohle s mužem doma uvědomili, tedy že jsem schopná mu říct půl zadání a myslet si, že zbytek si domyslí a já, že na to nezle spoléhat, že si to domyslí. Musím říct, že nám to výrazně usnadnilo život 😄.
biaca:Brala jsem jako standart, že zvířata, která nejsou na chov se kastrují. Samozřejmě bych jako záčatečník si nechala poradit, tahle otázka proč nekastrovat mě nenapadla.
Psa jsem neměla kastrovaného ani jednoho a zklidnili se oba. Fenku mám kastrovanou a nemyslím, že by jí to nějak zklidnilo. Kastruje se nejdřív v jednom roce a ano musí mít za sebou první hárání.
U toho psa teda důvod ke staraci nevídím žádný. U té feny, tak ta moje strašně krvácela. To bylo jako by u nás někdo něco pořezal. Krvavé čmouhy běhěm chvilky po celé podlaze. A když jsme si prošli těma jatkama, tak se mi pak dva měsíce povalovala nešťastně na zahradě, protože měla falešnou březost. Já jí trochu cvičila na agility a v té době totálně ztratila o to zájem. Když jsem po ní něco chtěla, tak na mě jen zírala a pak sebou švihla o zem a zavřela oči. Třeba by další hárání bylo pak v pohodě, ale kdyby ne, přijde mi celkem děs mít půl roku fenu mimo.
Doron:Ještě fotku jsem zapomněla :)
On má tak srandovní chlupy. Jakoby ho něco požvějkalo vyplivlo. Hroznej roztomilouš 🥰.
Nebo víc dáte za dovolenou u moře a za týden jste doma a za rok si to pomalu ani nepamatujete. 20 tisíc za psa, kámoše na 10 let, není zas tak moc.
Předešlý příspěvek jsem psala já. Nevšimla jsem si, že nejsem přihlášená. Ještě edit, koukala jsem na jejich stránky a asi to platí jen v létě. Během roku vodítko a náhubek.
PumaCZ:Nakonec jsem oboje boty vratila a zkusim najit nejake, ktere budou sedet lepe :)
To jo, to je naprd, když v tom lítá noha a jak se dotýkají prsty, tak to po pár km začne být krajně nepříjemné.
mastnacekk:Mozna to byl pytlak z polsky strany, interpol na nej. Chudaci potkani, lidi to travi, pastickujou, strili prakama a vzduchovkama a nikdo pro ne neplace. Maj tu smulu ze jich je moc, ale trpi uplne stejne. To lidsky pokrytectvi nezna hranic.
Potkanů bude výrazněji víc než vlků. Srovnáváte nesrovnatelné a pokud je někdo hubí, tak taky rychle. Nikdo normální nenechá kvičet potkana.
Pokud nastane situace, že se vlci přemnoží a začnou být pro nás nebezpeční, tak se určitě situace bude řešit.
K posteli župan nebo na sebe úbor, ve kterém můžete vyběhnout ven.
A ten obojek? Proč je nutné mu ho dát? Jinak bych mu ho buď nesundávala nebo vykoumala něco, co má ve vteřině navlečený. Třeba něco na očko a karabinku. Prostě nějaký rychlý jakože obojek.
Rezzzy:Děkuji, z malé koblihy je velká piraňka. Teď se krásně venčil venku a vytuhl.
Jo, tak to se Malina taky takhle přetvařovala. Já furt připravená, co spolu podnikeneme a ona spala a spala, ale pak....
Třeba, minulou neděli si u nás tchán nechal neposlušné tenisky. Pořád pochodují po chodbě, někdy vyjdou i na zahradu a někdy zacpou Malině tlamu, aby je nepráskla, že někde chodí.
Zde odchytnuta jedna na zahradě poté, co tam vyhloubila pár děr.
keriton:Fotili jsme máky. Myslím, že s tím, že ráda fotím hezký věci, jsme zatím oba spokojeni :D
- ');" onmouseout="UnTip();" height="60">
Safra, krásně ta černá ladí s máky. Mám v plánu také takovou fotku s Malinou, ale zatím máky u nás teprve začínají. Máte rozeného modela. Co sakra takový úžasňák dělal v útulku...
asi vím, čekal na vás 😉.
No právě, o dotyčných se nevědělo nic. O Fíkovnici snad bylo jasno, že jí trápí kupa zdravotních problémů a proto bych si větu, že něco odkládala, nevykládala jako "sedím si tu u stolu a piju kafe". Nebo že odkládala nějaký alarmující stav.
Jestli jste Megí, tak proč se prostě nepříhlasíte? Opravdu to vypadá, že nechcete, abyste s těmi příspěvky byla hned spojovaná.
Tak nevím, nemám si začít o Malinu dělat taky starosti? Ona taky někdy víc pije, někdy doma nepije prakticky vůbec a jen měním odstátou vodu za čistou. Možná pije na zahradě, má tam taky misku, dost často s dešťovou vodou.
A určitě pije dost na procházkách. Ráda by z hodně hnusných kaluží, ale to jí nenechám a táhnu jí k nějakému potoku.
Zrzavci:Když se ta psí asistence vymkne kontrole
Pěkně jste ho zmátla, nejdřív otevřený, pak to chcete zavřený. Taky jsem takhle zblba psa. Chtěla jsem po něm pravou packu a on mi podával pravou packu, ale já samozřejmě myslelala, že je to levá. Tak mi nakonec podal tu levou místo pravé a tím jsem ho definitivně zblbla. Zatím co zbytku rodiny packy podával správně, tak u mě velmi váhavě s výrazem "jako tahle je pravá, já to vím, ale co ty dneska, víš to taky? " 😄
No nádhernej. Nejvíc se mi líbí fotka dvě, jak si je vědom, že i on musí svědomitě hlídat. Pan důležitej 😄
Veruu:Ptám se na rady a zkušenosti. Tyhle dohady a výčitky mi jsou naprosto k ničemu. Ale moje chyba, úplně jsem zapomněla jak je komunita pejskařů toxická ;)
Jo a kdo vám co kde vyčítá?
Těch tipů, tu pár padlo. Buď spát se psem v kotci a učit ho ticho, což nebyla podle mě ironicky míněná rada a nebo brát na noc domů, ale většině přijde zbytečná klec, protože si nedovedem představit, že máte tak velkou místnost, kde může být dostatečně velká klec a proto i padla otázka, zda je klec nutná.
No a zkušenost tu má většina takovou, že pes venku v kotci štěká.
Zodpovězeno ve všech bodech.
Chodila jsem taky občas s Malinou na volno s tím, že když vycítím nebezpečí, dám jí na vodítko. Tak leda tak prd. Měla jsem cestu, která od pole byla oddělená plotem, občas v něm bylo přerušení. Chodili jsme tam chvílemi na volno a ona byla vzorná. Ten plot byl dvojitý a mezi nimi jsou keře. Malina jednou šla tím pásem a vypadalo to, že jí to baví. Ta mrcha ale mezi tím malovala plán, kde všude jsou průniky na otevřené pole. Jednou jsme takhle šly, prošla v klidu bez zvýšeného zájmu kolem průniku, já si chystala mega pozornost na další průnik a ta potvora to nejednou otočila, propálila kolem mě a tradá na to pole a lítala mi tam jako magor a až pomalu za obzor. Nic teda neprohnala, páč to, za čím se hnala, stálo kousek od mě a taky to koukalo, co tam dělá ten malej černej magor. Když přiběhla, zkusila, ještě kolem mě proběhnout, ale stůj jí zastavilo, připla jsem jí a v tom kousek ode mně vyšly vysmáty srnky, chvíli na nás čuměly a pak poklidným krokem šly ke vsi, kde asi bydlí nebo co.
Vždyť řeší ne? Odběry jsou a povídá si tu, když čeká. Nemusí kocoura nonstop držet za packu. Chápu, že si čekání krátí zde. Žije sama. S kým jiným by si o tom měla povídat než tady s námi a já i když sama nežiju, si taky o psech nejraději povídám tady a nebo ještě k tomu povídání s lidma v reálu.