Nebo mu to nevadilo, když dostal žihadlo. První pes taky nevyváděl jako Malina, když dostal žihadlo. Jen se prostě divně tvářil a já viděla, že vyplivl něco pruhatého, včelu. POřád pomlaskával, tak jsem mu nakonec koukla do tlamy a vytáhla z jazyku žihadlo.
Příspěvky uživatele
Trickyvoo
Anonymní:Může vzniknout úchylka. Přes bolest musí zlikvidovat každou tu svini. Jako kdyby ze vzteku, že je tohle kdysi štíplo.
Tak úchylka nevznikla. Včera nám sršeň šel naspadané jablko a Malina mu to jablko nechtěla dát, tak se rozčilovala, ale do tlamy si ho vzít neodvážila. Zapamatovala si, tyhle pruhovaní štípou jako mrcha. Docela byla vtipná, jak nás k tomu vodila “hele on žere NAŠE jablka, vyžeň ho. Byla roztomile načuřená, ale jen naznačovala, že by do něj šťouchla packou…
Tak snad si někde v kurníku mezi tím nestaví letadlo 😂
Edůza:Mám pár malých plemen, která bych jednou chtěla, ale přiznám se, že mám strach. Upřímně obdivuji každého kdo do těch prcků jde. Když vidím jak jsou lidi se psy bezohlední, tak bych asi měla nehty okousaný do krve a tik v oku po každém výletu s drobkem. Nehledě na to, že jsem od přírody “nekoukač pod nohy” takže bych se bála i toho, že si ho zašlápnu sama. 😅 A vím čím o čem mluvím, kocour už byl párkrát v místě dopadu mé ctěné nožky.
Já mám středního psa a zatím na Malinu utočí jen malí psi a většinou to ti páníčci ani moc neřeší. Buď chlap s kamenou tváří přihlíží, jak se jeho pes pokouší kousnout Malinu ze zadu do nohy, nebo prostě nechají Malině řvát psa do obličeje bez snahy to korigovat a ta moje jen chvíli zírá, pak hodí hrdě hlavou “Tak si trhni, když si takovej”. Stejně velcí a větší psi většinou reaguji přátelsky či velmi velmi přátelsky.
Super dárek. Děkuji za vřelé přijetí.
Tak to je teda drsný.
Jinak ty napadení jsou asi psem. Můj první pes byl milován fenami. I za ním jedna přišla až k nám domů, ale stejně tak byl psy nenáviděn a skoro vždy jsem se dozvěděla, že to ten pes nikdy neudělal. Napaden byl tak šestkrát minimálně, kdy to vypadalo vážně. Dvakrát mu zachránilo život, že dobře kličkoval, 2x obojek, jednou jsem tam figurovala já a jednou a to se ho pokoušel zabít právě bull, ho zachránila sousedovic obří fena. Náš Stypík to odnesl roztrženým bokem. Timíkovi se to za 9 let jeho života nestalo ani jednou, ani náznakem. U Maliny si jsem celkem jistá, že se to jednou stane. Psi jí většinou milují , ale dost často na ní nějaký začne zničehonic vrčet.
Taky jsme nalítli. “Dneska by to šlo", řekli jsme si s mužem a vyšli jsme si s dcerou a psem na pěknou sedmikilometrovou procházku. Hned na začátku se udělal pěkný hic a nebylo to 7 km, ale 10 a ještě nás muž protáhnul kopřivama a nějakým mlázím, asi chtěl, aby to bylo dobrodružné 😄.
Taky jsem ráda, že Malina není můj první pes.
Těch překvapivých věcí dělala celkem dost. Nejen to kousání.
Dneska jsme měli velkou rodinnou sešlost. Docela kradla věci a když zrovna běžela s víčkem od dětské láhve a naháněli jí dva lidi, tak jsem na ní od stolu zavolala “Mali, stůj” ona zastavila “ pusť “ položila víčko ”pojď ke mně" a ona příběhla. Upřímně jsem to mezi tolika lidma ani nečekala 🤭
Rozhodně by to chtělo fotku.
No určitě bych nakonec taky zkusila toho veterináře
Narovinu? Nikdy jsem se s tím nesetkala, ale pokud si nechá sáhnout do tlamy, tak ho vyndejte. Jen klíště se nevytáčí, ale vyviklává.
Nejspíš ho to přejde. Dva ze tří mých psů to přešlo zcela. Nynější fenku jsem učila taky pusť a dost věcí pustí, ale dost často si pak kousla znova. Je jí přes rok a nikdo si s ní nechce hrát. Tak něco zahazovat hodně daleko, to jo, to se s ní dá hrát. Mám fenku, co se dostane snadno do tranzu, tak si holt dáváme pozor, aby se to nedělo. To vy ale řešit nemusíte, máte normálního pejska, který se chová úměrně svému věku. Učte ho pusť.
Doron:Dneska jsme s Framem byli poprvé plavat, Dorouš mu byl vzorem 🙂. Uplaval tak dvacet metrů a měl toho dost, je přeci jenom ještě dítě…
Na zahradě jsem mu napustila bazének, vleze tam snad padesátkrát denně, střídá hrabání díry vedle bazénku a koupání, takže musím pořád měnit vodu.
Taky bysme potřebovali potůček jako má Rezzy 😊!
Já se té foky nemůžu nabažit. Je táák kouzelnej 😍
Nechci se dotknout zadavatelky, ale asi jste na to kápla. Nějak jsem vycházela z toho, že úvodní příspěvek sem dala žena. Ale ono to bude asi spíš dítě, proto to zvláštní zadání.
Jinak dítěti na zahradu s přístupem do určité části domu pořídili známí border kolii. Docela jsem nad tím kroutila hlavou, ale kluk se psovi maximálně věnuje. Předtím seděl pořád u počítače a hrál hry a teď prý i vstává brzy ráno, aby se psovi před odchodem do školy věnoval a ani víc jak po roce ho nadšení neopustilo.
Tak chrousty jsem neviděla fatk spoustu let. Myslela jsem, že už asi ani nejsou.
My minulý týden nevenčili. Byli jsme na Dunaji v Maďarsku a protože jezdíme na nafukovacích lodích, tak jsme si Malinu sebou nevzali, aby třeba neprodrápla loď, ale jeden z party si to lajsl a vzla sebou psa, border kolii. Úžasňák, mazlík a pohodář. Až jsem si začala říkat, že příští pes bude bocka. Rozhodně by se páníček měl věnovat canisterapii, ten pes měl talent.
Malinu nám hlídal brácha a ten je ranní ptáče, tak chodili spolu ráno a prý to zvládala dobře.
Já ranní ptáče nejsem, tak jsem s ní šla dneska večer do lesa. Šlo to, ale čekala jsem lepší osvěžení, Malina ale vypadala, že ona je v pohodě.
Stejně jsem to moc nepochopila ani na podruhé. Chcete malého psa k boudě? Proč má být pes u boudy malý? Já myslela, že malý psi si lidi pořizují hlavně proto, že je skladný do bytu.
Když už pes venkovní, tak určitě něco většího.
Třeba chodský pes?
Taky pan Xerx nefotí na mobil, ale má nějaký dělo s ix objektivama 😉.
Ze začátku veterinu snášela dobře. Už trochu bojovala, když tam šla na kastraci a tak si to spojila, že se jí tam dějou hrozné věci. Nicméně oba předešlí psi byli bojacnější, ale takové rodeo tam nepředvedl ani jeden
Ježíš, to jsou oči. Hned bych jí brala, ale dva psy by mi asi nikdo nehlídal.
Hlavně k dítěti alergikovi mi přijde trochu moc pořizovat další alergen a to moje dítě tu alergii na psa fakt má 😊.
Myslím, že je dobře, že jsi to sem napsala. Aspoň si může vzít někdo inspiraci na co si má dát pozor.