Aktuálně: 3 744 inzerátů213 262 diskuzních příspěvků18 298 uživatelů

Příspěvky uživatele

Trickyvoo

Trickyvoo
Trickyvoo 04.10.2024, 00:04:11 xxx.xxx.62.63
assil:

Jako tím úplně každej myslíte i ty lidi,, co si koupili štěně a vyrostl jim medvěd nebo liška? 😀

Aha, no jo, na ty jsem zapomněla, ale nakonec taky žádného člověka neznám osobně, abych mohla s jistotou říct, že opravdu nevěděli, že si domů donesli medvěda. 

Trickyvoo
Trickyvoo 04.10.2024, 00:00:48 xxx.xxx.62.63
Fatia:

Přitom když je Boubina s letní úpravou, je to normální pes, včetně hlavy, 4 nohou a ocasu 😂

Obrázek Obrázek

To se mi nějak nechce věřit, že tenhle pejsan je ta hromada kudrnatých chlupů předtím 🤣.

Trickyvoo
Trickyvoo 03.10.2024, 23:57:43 xxx.xxx.62.63

No a ještě fotky ze soboty, z nové stezky a klasický výhled na Orlické hory, Suchý vrch, Buková hora ..

Obrázek Obrázek
Trickyvoo
Trickyvoo 03.10.2024, 23:54:33 xxx.xxx.62.63
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 03.10.2024, 07:47:39

Tak tam hrálo roli, že jsem nešla, ale běžela, takže jsem neměla obě nohy pevně na zemi a nestabilní těžiště. Tím pádem stačilo jen škubnout a už jsem letěla. Sice se obě hned zastavily a zpytovaly svědomí, ale koleno mi to už nezachránilo, musela jsem si ho zamašličkovat. 

Trickyvoo
Trickyvoo 03.10.2024, 01:16:24 xxx.xxx.62.63
Fatia:

Fíkovníce, mám v databázi i více matoucí fotografie…

Obrázek

Tak jestli u té předešlé Fíkovnice váhala, kde to má hlavu a nebo zadek, tak tady já váhám, jestli ty dvě trčící věci jsou nožky nebo jedna nožka a ocásek…Hlava? Hlavu to ani nemá. Vlastně se ani s určitostí nedá říct, že je to pes a pokud teda popustím uzdu fantazii a dojdu k závěru, že to pes je, tak je nemožné  určit, zdá ten pes je zdravý a má všechny nohy, hlavu… 🤣

Trickyvoo
Trickyvoo 03.10.2024, 01:07:36 xxx.xxx.62.63
Doron:

A když tam nejsou návštěvníci, určite mají kontakt i s člověkem. Vždyť je musí krmit, česat, přibarvovat..Asi mají kupírované ocasy aby nevrtěli?

Jen nevíme, co s nimi bude, když se to provalilo ☹️.

Kdepak, žádný kupírovaný ocas, teda aspoň v tom videu, co jsem rozklikla já. Normálně vrtěli ocasem, takže si myslím, že celý článek je výmysl a tipla bych, že u popisu zvířete je napsáno “čau čau ala panda”. Toho psa musí poznat úplně každej. 

Trickyvoo
Trickyvoo 03.10.2024, 01:01:51 xxx.xxx.62.63
balu:

Přečtěte si moje příspěvky ještě jednou, ju?

Jo a jo, my se vlastně shodnem 🤭. Já tu nebyla, tak sem procházela celkem dost příspěvků a nečetla jsem úplně podrobně všechno, tak už jsem to napravila. 

Trickyvoo
Trickyvoo 03.10.2024, 00:55:13 xxx.xxx.62.63

Jinak v sobotu bylo venčení celkem vtipné. Moje dítě šlo na oslavu narozenin a prý, že by jela na kole a já že půjdu s Malinou pěšky. Tak jí říkám, že ale musí jet vedle mě, protože když nám začne ujíždět, to Malina zatím ještě moc nedává a má tendenci tahat. Dítě tedy slíbilo, že pojede vedle mě. Vyrazily jsme, o ulici vedle jsem si vzpomněla, že jsme nechaly v chodbě dárek, tak jsme se vracely a já teda indiánským běhěm a dítě vedle mě a najednou se v ní probudil soutěžní duch a povídá “vy závodíte?” a vyrazí na tom kole před nás, jenže Malina má neméně soutěžního ducha a vyrazila stejně rychle taky kupředu, takže dítě vystřelilo jako šipka, pes vyběhl jako šipka a já skočila šipku za nima a natáhla se jak široká tak dlouhá. Nádherně jsem si rozsekla koleno 😂.

Celkem nechápu, co jsem vyváděla, že jsem nepustila vodítko. Vždycky mi přijde divný, že se někdo takhle natáhne. Každopádně tohle vidět, tak se směju ještě večer, docela dobrá groteska. Takže domů, vzít dárek, převléknout kalhoty, zalepit roseklý koleno, doprovodila jsem dítě na oslavu a šla na procházku. Ta už pak byla super, Malina vzorňas největší, netahala ani když nám přes cestu prošla kočka, taky to by už ani nebyla taková zábava, když jsem byla ve střehu 😄.

To tahání za zvířaty se už hodně zlepšilo, tam udělala velké pokroky. Zírá, to zatím jo, ale už nezkouší, mě někam odtáhnout. 

Trickyvoo
Trickyvoo 03.10.2024, 00:36:43 xxx.xxx.62.63
balu:

Jak - nechce? Snad následuje pána, ne? I když prší, sněží, je horko,… Fakt neznám, aby se pes zastavil a řekl “dál nejdu”.  Ani u našich kavkazanek, chodek, samojeda, středního knírače, ruského černého teriéra, křížence velikosti a typu NO, a tři bišončích holek od syna.

Asi je něco špatně, když to někomu psi dělají. 

Já teda Malinu nenutím chodit v dešti. Když se jí nechce, tak se jí nechce, vždyť mně se taky nechce a jsem ráda, že na to pršení máme stejný názor. Tudle dost pršelo, já vrazila psa muži, ať jí dotáhne aspoň nakonec ulice, protože jí to na zahradu kadit moc nejde. No tak prý šli a už na chodníku se Malina zastavila a dívala se na něj stylem “to jako fakt?” a mužskej “vždyť jsi to slyšela, prostě musíme”, tak došli nakonec ulice a pak tryskem domů a já si tak stojím u sporáku a najednou ten pocit, že se mám podívat dolů, teda ten výraz, totálně mokrý pes a zírala na mě “tak jsem byla venku, podívej se jak vydadám, jsi spokojená?!”

Takže ano, bude mě následovat kamkoliv, ale prostě nadšená nebude. Asi mám špatný názor a nějak mě nebaví jít a vidět, že toho psa to vůbec nebaví a těší se, až bude konec. 

Trickyvoo
Trickyvoo 26.09.2024, 22:52:33 xxx.xxx.62.63
impact:

To tenkrát nebožka thajka. 🤣 Pršelo jako prase a já přijela z nákupu. Otevřela jsem barák a říkám psům táhnite se vychcat. Tak otráveně šli. Já v kuchyni vybaluju nákup a s plnou náručí chlazených věcí jdu do chodby do ledničky. Vejdu do chodby a tam dřepí thajka, zamyšleně čumí z otevřených dveří ven na ten déšť a chčije na koberec. 😂

Zatím se teda vždy přemohla a nakonec v nejvyšší nouzi to ven s útrpným výrazem vynesla 😄.

Trickyvoo
Trickyvoo 26.09.2024, 00:44:15 xxx.xxx.62.63
Varaxi:

Nezačínejte Barvou kouzel, ta je divná. Jako je dobrá, ale musíte už být s autorem na stejné vlně. Je lepší začít až dalšími jeho tituly.

Pokud Vám nevadí pohádkový nádech, doporučuji titul Úžasný Mauric a jeho vzdělaní hlodavci. Pokud se chcete zasmát, zkusila bych Soudné sestry. Dobré jsou i tituly se Smrťem, začala bych Mortem. Nebo je taky pro začátečníka, který neví, jestli ho to bude bavit, vhodný Erik.

Šmrnclé sci-fi jsou tyto knížky:

https://m.youtube.com/playlist?list=PLYq-0SnnzQ8uul_xGCZXgCLVIdiofTiKh

Nejsou sice ze Zeměplochy, ale poznáte na nich, jestli je sir Terry Vaše krevní skupina. 

Vidíte a já zrovna začala Barvou kouzel a dost mě to chytlo. Přitom to byl spíš omyl, knížku po mě jenom někdo posílal a tak jsem nahlédla, co je to zač a nakonec přečetla celou a dost jsem se u ní smála. Ještě jsem nepřečetla všechny, ale už jich mám dost přečtených. Osobně mám ráda Zlopočasnou, pro mě je to nejlepší postava, NacMacFígly…v těch knížkách občas bylo něco čemu jsem se smála až jsem slzela 

Trickyvoo
Trickyvoo 26.09.2024, 00:38:45 xxx.xxx.62.63
Tenurri:

Když už se tu řeší boty…

Já nejen, že jsem neměla žádné funkční boty, ale nemám ani žádné funkční oblečení do chladného počasí na ven 😀 (ve městě to bez psa nebylo úplně třeba)…

koukám po 4 dox zimních kalhotách a nějaké vestě. Není to úplně nejlevnější…vím (myslím?) že si tu někdo 4dox oblečení chválil. Tak jestli to někdo používáte a velikostně to podle tabulky taky sedí?

Teď je to ještě dobrý, ale až bude zima, tak pořádné oblečení na ven bude asi nutnost. Zatím chodím ven v tom, co mám normálně i do práce, akorát když proběhne pes kolem blátem nebo na mě skočí, tak to taky není ideálka …

Já se vybavovala funkčním oblečením kvůli Malině. Teda něco jsem měla, ale ona mi ze začátku tak odhodlaně chodila v dešti, že jsem si kupovala goratexové boty na léto i na zimu a goratexovou slabou bundu. Zimní goratexovou bundu nemám, ale to co mám případný sníh vydrží..no a když jsem se takhle pěkně vybavila, přestala být Malina odhodlaným štěnětem a stala se z ní princezna, která si nejraději ani nožku nesmočí. Jako dneska byla na  zahradě jen lehce mokrá tráva. Milostpaní se posadila mezi dveře a oznámila mi, že se můžu vyčůrat za ní, že ona to ještě chvíli vydrží. Marně jsem jí lákala a když jsem teda šla domů a ona teda taky, tak jí povídám “ty jsi teda princezna” a ona vydala zvuk jako princezna takové jakoby “jo” hodně vysoko 😄.

Do práce jsem často chodila ve venčícím oblečení, protože jsem chodila v době, kdy jsem v šatně nikoho nepotkala. Teď ale chodím do kanclu a tudle jsem ráno automaticky vzala své goratexy od lesa…no říkala jsem si, že mi moc lidí na nohy nevidí, tak si nikdo nevšimne a hned v osm při vaření čaje, přišla kolegyně do kuchyňky a hned jsem viděla, že ty moje apartní venčící boty zaregistrovala 🤣.  Ostatní kolegyně krásné bílé boty, různé střevíčky a najednou jsem tam stála já v zaprášených goratexových salomonkách 🤭.

Trickyvoo
Trickyvoo 26.09.2024, 00:16:36 xxx.xxx.62.63

Ano prosím, chci další knihu, i když jsem tu první ještě nepřečetla. Dokonce jsem se asi po pár kapitolách vrátila na začátek a musím říct, že mě baví víc než na poprvé, protože to jsem ta písmenka moc hltala a málo vychutnávala. Četla jsem si a pochechtávala se a najednou koukám, jak na mě Malina zkoumavě hledí, zda mě nehráblo a takže jsem se pak chechtala ještě tomu. 

Můj ježíšek bude dost rád, když dostane tip, co mi má koupit. Takže já to vlastně ani nedělám pro sebe a vy, Zrzavci, pro mě, ale pro mého ježíška, který se každoročně trápí, co mi má dát a já mu většinou nic moc neporadím a tohle bych mu teda zase poradila 🤭.

Trickyvoo
Trickyvoo 10.09.2024, 23:30:54 xxx.xxx.62.63

Včera se nám jemně ochladilo, ale stejně jsme nevytáhli paty z domu páč pršelo a to dost a Malina říkala, že jí nevadí válet se na gauči a že čůrat vůbec nemusí…no nakonec musela a byla tak laskavá, že s tím nakonec šla ven. Dneska bylo příjemmě, tak jsme se prošli. Jen teda včera večer jsem objevila, že má zlomený dráp na přední noze. Chtěla jsem k veterináři, ale nedovolala jsem se a dnes odpoledne už byl dráp pryč, sama si to nějak ukousla. No ale celkem mě pobavilo, když jsem to objevila a hlásila muži..já vám nevím, ten pes se na mě kouknul pohledem jakože jsem jí zradila a vše vykecala “ty taky koukám musíš všechno vyžvanit co?”. Jen teda nevím, proč jsme to teda měli tajit. Jakože když se o tom začne mluvit, tak se to bude i řešit?

Je super, že tu už je podzim. V tom vedru jsme si ty procházky neužívala ani jedna. 

Trickyvoo
Trickyvoo 07.09.2024, 23:01:56 xxx.xxx.172.19
Bobca:

kdysi se selfíčka nedělala..Teda aspoň u nás-nikoho to nenapadlo,že by to nějak šlo..Fotilo se jen dítě..U narozeninového dortu sem tam rodinka,i když spíš jenom děti..Těch mám mraky..První foťák měl brách “Flexaretu”..Do toho se čučelo zhora..Já pak takový větší na film,ale jak mám digitální,tak sem tam s kámoškou,když někde jsme na wellnesu,tak když je pěkné pozadí třeba z rozhledny,tak to selfíčko udělám..foťák zajištěný na šňůrce na zápěstí--kdyby náhodou🤭

Jinak,toťka jsme se fotily s holkama u garáže..jsem se nemohla poznat..se teda nemaluju,ale kdybych začla,tak bych se asi styděla vylézt na ulici,aby se lidi nedivili,co že se to se mnou stalo??

Já taky žádná selfíčka nedělám, ale vždycky se najde nějaký dobrák, který mě s tím dítětem vyfotí taky. 

Však malovat se člověk nemusí tak, aby nebyl k poznání, ale tak, aby si lidi řekli, dneska jí to nějak sluší, ale vlastně na to nepřišli, čím to 😉. 

Trickyvoo
Trickyvoo 05.09.2024, 23:53:38 xxx.xxx.62.63
megi-the-pes:

Tak tohle, až povím meginkovi, mě nechá zatknout a odvézt do blázince zároveň.

Malina ne že by měla objímání ráda, ale myslím, že má ráda jakýkoliv kontakt, asi by se nechala umazlit. Nemá ráda objímání od dcery. Nevím proč, buď to má ráda jen od “vyvolených” nebo to dcera nedělá dobře, každopádně jí napomínám, že nesmí dělat psu věci, o kterých ví, že je nemá rád. 

První pes už jako štěně neměl rád moc mazlení, drbání za oušky a tak podobně to jo, ale jak se to moc přehánělo, tak znechuceně odcházel a pokud ještě po té si někdo myslel, že je zvědavý na nějaké pohlazení, zalez pod gauč tak, aby na něj nikdo nemohl. Třeba chodil spát k našim do postele, táta ho nutil, aby si lehl k němu na polštář, ale to on nechěl, jedině k nohám a nevšímat si ho, maximálně jednou pohladit, jinak odcházel. Až když ho srazilo auto, já ho nosila na čůrání, dávála mu pít po lžičkách a starala jsem se o něj dokud se z toho nedostal, tak si přišel lehnout místo k našim ke mně a dal mi hlavu na polštář. Brala jsem to jako vyznamenání. Když ho naši chtěli pustit před dům, tak místo toho šel za mnou do pokoje a ležel mi nalepený na nohy. Ta nehoda ho změnila, měla jsem pocit, že jsme se na sebe napojili. Timík, druhý pes, byl v tomhle tak na půl cesty mezi Malinou a Stypíkem, tedy prvním psem a Malina je zas zvláštní v tom, že miluje mazlení snad na všechny způsoby, ale že by si někdy lehla a nalepila se na nás, třeba když jsme na gauči, to teda vůbec nedělá. Jen ve stanu to udělala, když jí asi byla zima. Myslím si, že je výhřevná a prostě nemá ráda to teplo z nás. Sama ráda a často leží na dlažbě, což mi přijde zvláštní, jelikož žádný extra mohutný kožich nemá.

Trickyvoo
Trickyvoo 05.09.2024, 18:02:32 xxx.xxx.62.63
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 05.09.2024, 14:13:38

Tudle se muž divil, že se maluju na procházku se psem, ale tak nějak platí, že čím hůř vypadám, tím víc lidí potkám a pak blekotaj, že mě málem nepoznali, protože dneska hůř vidí a ptají se mě málem soucitně, jak se mám 😂. Tak to mě naučilo hodit obličej na ten ksicht, i když jdu do lesa a kvůli dítěti se dost často maluji i na doma, protože ty momentky roztomilého dítěte s tou zdrchanou matkou v pozadí nevypadaly zrovna nejlíp 🤣.

Trickyvoo
Trickyvoo 04.09.2024, 23:53:22 xxx.xxx.62.63
Sardullah:

No tak Gina zase tyhle grancle nejedla vůbec. 

To bude tím, že máte pastevce a já psa kříženého z kamzíkem a ty granule mi přijdou, že voní spíš jako jídlo pro koně, v Malinině případě pro kamzíka 😄. Což nám plně došlo, že máme psa s kamzíkem. až loni v Českém Švýcarsku. V místě, kde pejskaři zůstali raději dole pod skálou se svými miláčky, jedni vzali psa do tašky, tak naší Malině zajiskřilo v očích a že do toho půjde a vypadá to tak báječně nebezpečně. Tak vylezla až nahoru a říkám si, že dolů jí snad nějak sneseme a ono teda koukla, řekla si, že to asi přípískla, ale že to teda zkusí a i se sama dostala dolů a ten krásně šílený výraz absolutního blaha dole pod skálou byl k nezaplacení.