Aktuálně: 3 237 inzerátů220 826 diskuzních příspěvků18 365 uživatelů

Příspěvky uživatele

Trickyvoo

Trickyvoo
Trickyvoo 26.01.2024, 22:02:36 xxx.xxx.62.63

Zrovna včera jsem přemýšlela nad tím, že první pes byl několikrát napaden jiným psem a tak nějak se u nás ve městě chodilo prostě se psy na volno. Pak vyšla vyhláškla, že musí být pes na vodítku a dokonce všichni větší měli mít náhubek. Na volno tu opravdu skoro žádní psi nechodí, náhubek tu má pse jen vyjímečně. Možná tu vyhlášku změnili, protože policajti tu celkem dbají na to, aby se někde něco neporušlovalo. Tím pádem občas nějaký malý pes na Malinu agresivně štěká, ale tady ve městě ona ani Timík před ní, tu žádné napadení jiným psem nezažili. Malina v Praze od toho NO. Toho zřejmě můj muž potkal znova, už měl náhubek a chtěl si s Malinou zase prý hrát, ale Malina prý pištěla a zdrhala. Tak buď se nám teď začně bát větších psů a nebo to byl opravdu jeden a ten samý a Malina ho poznala. Můj muž ho poznat nemohl, protože u toho napadení jsem byla já s dcerou, on ne.

Trickyvoo
Trickyvoo 25.01.2024, 01:25:38 xxx.xxx.62.63
Leithian:

Holky přiznám se že celá léta auta řešit nemusím ani nákup ani servis neb jeden otec automechanik, druhý automechanik a autoklempíř (umí i perfektně lakovat a stříkat) takže mi vždy sehnali auto za nula nula prd a za stejný prd ho dali dokupy tak že se na něj x let krom běžných kravin nemuselo hrábnout. Takze to co tu řešíte že se běžně pohybuje 150-200 jsme mívali doma za čtvrtinu nebo třetinu a za pár kaček do matroše to bylo ve stejném stavu jako toto. Teď mám teda c5tku po partnerovi ale až to doslouží nechám si taťkou sehnat buď pěknýho ssangyonga nebo nějaký sympatický mpv. Combi mi je chvílema dost malej🤣

To je fajn mít v rodině automechaniky a neříkátnic o kovářovic kobyle. 😏

Trickyvoo
Trickyvoo 25.01.2024, 01:14:29 xxx.xxx.62.63
Buggyra:

Já mám v zimě rukavice. Jsem se učila na autě, co mělo volant v podobě do kruhu ohnuté železné tyče, tak si nestěžuji.

Ale máti má auto, které netopí, a teď se chystá na delší cestu, tak jsem jí v penáči koupila posledně takový ten topící potah na sedadlo, jsem zvědavá, jak to bude fungovat. Jestli jo, třeba bych pořídila ještě jeden pro spolujezdce (páč s ní občas musím jet…).

Topící přídavný potah mám. Je to fajn. Lehce se náhledu a zas to vypnu,ale nemít to, jsem schopná klepat kosu v přetopeném autě. V zimě jezdím v rukavicích, příští auto bude ten vyhřívaný volant mít. 

Trickyvoo
Trickyvoo 23.01.2024, 11:05:00 xxx.xxx.62.63
Verun:

Konečně někdo fandí francouzům( renaut 5,11,21, citroën xantia, C5 )+ jedna fordka siera z áček 😂votsud měl auto snad každý, embéčko 1000, fiat 500 se šíbrem!)

Já tež. Peugot 305, renault 19 chamade, peugot 406. Poslední zmiňovaný by nám nejspíš ještě sloužil, kdyby ho brácha neotočil na střechu. 

Trickyvoo
Trickyvoo 22.01.2024, 23:02:22 xxx.xxx.62.63
balu:

My máme úplně prvního psa, který nechce piškoty. A to nedáváme od Mondelez (Opavia) ale lídlovské 😀. Všichni předchozí psi se po piškotech mohli utlouct a byl to top pamlsek. 

No a u nás frčeli jen u prvního psa. Druhý je jedl jen málo, to je už spíš vyloudil, aby je zanesl sousedovic feně a Malina si vezme, ale že by se to tom musela nějak utlouct? Nechutnají jí sušenky pro psy. Jak tam není maso, tak si to můžu strčit prý někam.

Trickyvoo
Trickyvoo 22.01.2024, 21:26:55 xxx.xxx.62.63
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 22.01.2024, 13:07:28

Tak z AAA jsme s mužem měli dost stejný pocit. My se tam pokoušeli koupit Hondu Jazz. Přivezli ji z Chomutova a pak začala ta jejich masáž. My se šprajcli, že nyní to nechceme hned koupit a že se chceme rozmyselet a podívat se i jinde. V podstatě nás nechtěli pustit, protože dostali nějakou zálohu na to, aby to auto z toho Chomutova přivezli, která byla vratná, pokud se rozhodneme, že ne. Tak na nás naběhl ředitel pobočky a ten teda říkal, že on má Hondu v garáži a je to super auto a blabla…no my s mužem jsme zkonstatovali, že na nás ty panáci v oblecích, co si hrajou na to, že jsou něco víc než jen prodavači aut, nepůsobí dobře, i když se o to dost snažili. Nakonec jsme koupili auto v bazaru jinde, kde prodavač, byl zároveň automechanik, autům rozumněl a nesnažil se nám vnutit myšlenku, že právě stojíme před nejlepším autem, co jsme kdy viděli a musíme ho určitě koupit. Stálo míň než u AAAček a taky jsem si s mužem řekli, že to zkoušet už nebudeme, leda pro pobavení.

Trickyvoo
Trickyvoo 22.01.2024, 10:32:33 xxx.xxx.62.63

Tak mobil umřel. Zatím jsem nevybrala náhradníka. Mam mobil po mém muži Sony a dost trpím. Nemá to klávesnici a zrovna teď mi píše první písmeno dost často zdvojené. Tak píši, přepisují a trpím.

Ještě jedna věc je nová. Malina nechce jezdit autem. Včera jsme jí do auta málem nacpali násilím a pomalu celou cestu se třásla. Auta máme dvě. Do Hondy Jazz nasedne vždy ochotně a ráda. Do Fordu jsme jí museli vždy trochu přemlouvat, bylo i oobdobí, kdy naskakovala bez kkeců. PPoslední ttři cesty protřásla a vůbec nevím, co je jinak.

Trickyvoo
Trickyvoo 21.01.2024, 12:34:47 xxx:xxx.f085:b095

Včera jsme měli oslavu narozenin. Tak jsem se snažila Malinu unavit, aby byla na oslavě hodná, což se mi povedlo. Včera bylo opravdu nádherně.  

Obrázek Obrázek
Trickyvoo
Trickyvoo 20.01.2024, 01:40:43 xxx:xxx.f085:b095
Verun:

člověk jen pomyslel…nebudu tam dávat kryt, mám to jen na malý výkon a stojím u toho, ohlídám to,💣💩… zbyla přesně půlka, druhá je po mikrovlně(30letá 🤭) takže zbytek rozpuštěn na v klidu sporáku…je to máslem, asi více zákysu(vody)

To musí být máslem. Přece nás nemůže být tolik levejch 🤣. Už ty másla nejsou, co bejvala. Mé babičce se takhle po mikrovlnce nikdy nerozprsklo 😄.  Mně zrovna nedávno 🤭. 

Trickyvoo
Trickyvoo 20.01.2024, 01:33:38 xxx:xxx.f085:b095
Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 19.01.2024, 16:05:52

No to jste mi úplně připomněla, když jsem čekala dnes, vlastně včera osmiletého andílka. To jsem si říkala, že tam má asi trampolínu. Můj Muž pak jednou sledoval,jak mi ve spánku neskutečně skáče břicho a chtě nechtě myslel na určitou scénu z Vetřelce a přemýšlel, jestli na něj taky něco nevyskočí 🤣.

Trickyvoo
Trickyvoo 17.01.2024, 23:23:30 xxx.xxx.62.63
Fikovnice:

Prosím, o jakém vtipu tu diskutujete? Já vlastně asi ani žádný nenašla.😕Ale neprocházela jsem vlákno nějak extra pečlivě.

No N napsal, že si nenašel ženu, protože nevěří něčemu, co týden krvácí a neumře to. Když jsem ten vtip slyšela v tom South parku, tak jsem se mu smála celkem dlouho a Doron má pravdu. Vlastně to ani není urážlivé. V podstatě by nám to mělo lichotit, jak jsme silné. Nezapomenu, jak kamarád popisoval, že měl hrozný zánět močových cest a co ho bolelo a jaká to byla hrůza a jestli si to s kamarádkou dokážeme představit a ta kámoška se na něj tak podívala s takovým despektem a jen řekla “dovedeme, my to máme každý měsíc”.  Na mužskou “rýmičku” je taky spousta vtipů a drtivá většina mužů si z toho dělá srandu sami.

Trickyvoo
Trickyvoo 17.01.2024, 20:55:03 xxx.xxx.62.63
Anonymní:

Asi ne, není. Čtu si tu tady delší dobu poté, co není diskuze na IF. Mám něco odskákané, od středního věku typicky mužské prostředí (vojenské gymnázium a …).  Něco málo misí (ZO) mám od IFOR přes další na Balkáně, AF, Sinaj a Mali.  Chápu ho a i ne. Tyto vtipy jsme dělali x let zpátky. Je to tady typicky ženské prostředí. Doby je, co se týče vnímaní je jinde. Však si z vás stejně dělá prdel.

Jo taky si ten vtip pamatuji tak 20 a víc let zpět. Je to ze South parku a tam padlo drsných vtipů nepočítatelně a i jsme se tomu smáli. Tehdy. Dnes mi není náct a mám raději laskavější humor.

Trickyvoo
Trickyvoo 15.01.2024, 22:07:19 xxx.xxx.62.63
lupus4:

oslovil mne (nevím proč) ten Bobík na 7 . fotce, nemít Lůďu, tak do něj jdu 😀

Jo ten je dokonalej, taky jsem se mi líbí asi nejvíc.

Trickyvoo
Trickyvoo 15.01.2024, 21:40:21 xxx.xxx.62.63
impact:

Blbouni na nedělním výletě. 🥰

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Hele, vy máte nějakýho příbuzného mého Timíka. Ta šestá fotka, zrzavý pes. Copak je to?

Jinak krásná smečka.  Prej blbouni, i vy jedna 😄.

Trickyvoo
Trickyvoo 14.01.2024, 21:39:45 xxx.xxx.62.63
lupus4:

Zítra půjdeme i s dcerou a budeme kešovat, ale trasa bude muset být kratší.

Kolik je jí?

na fotce Junior  (8O) a 9ti letá holčina,  oba po 94 km dogtrekku, rozdíl pouhých 71 let,  Junior byl rychlejší 😀

Obrázek

Tak to má ještě dva roky čas. Je jí teď sedm.  5 km dneska dala bez reptání, ale s tím kešováním nám to zabralo asi 3 hodiny 😄.

Trickyvoo
Trickyvoo 14.01.2024, 00:06:22 xxx.xxx.62.63

Malina není štěně, ale sem se ty její lumpárny budou hodit asi nejlíp. Včera mi někdo ukradl modrou gelovou barvu (potravinářskou). Muž jí našel na gauči, krásně obarvený potah, Malina koukala, že teda neví, kdo to byl. Jen nevíme, jak došlo k tomu, že měla modré packy 🤗.

Obrázek
Trickyvoo
Trickyvoo 14.01.2024, 00:02:31 xxx.xxx.62.63

Dnešní venčení super. Za celou cestu jsme nikoho nepotkaly. Šly jsme asi 13 km. Muž  měl práci doma, na dceru by to bylo dlouhé, tak jsme šly sami. Zítra půjdeme i s dcerou a budeme kešovat, ale trasa bude muset být kratší. 

Obrázek Obrázek
Trickyvoo
Trickyvoo 13.01.2024, 23:54:18 xxx.xxx.62.63
Sarah01:

Je mně to líto. Nám se bohužel kdysi dávno stalo něco podobného, jeli jsme z veteriny a pod auto nám vběhnul pejsek, na tu veterinu jsme se s ním vrátili, ale bohužel už mu nešlo pomoct. Je to těžký, jako řidič nestačíte tak rychle zareagovat. Proto bych já v obci nikdy nešla bez vodítka, člověk nikdy neví, čeho se pes lekne nebo za čím vyběhne, i kdyby chodil ukázkově u nohy.

Přesně to se nam stalo s tím prvním psem. Lekl se auta, který si hrál ve vesnici na závodníka, mladík slečnám předváděl jak rychle se umí rozjet a pes se leknul a vlítl mu do cesty. Pes to přežil, ale pár dnů dost trpěl. Přitom právě chodil krásně bez vodítka, poslušný.