My nevenčíme, my jsme na horách lyžovat o psa se starají tchýňoví, tak Malina brázdí zase Prahou. Tyhle fotky nám dneska poslali.
Příspěvky uživatele
Trickyvoo
Aha. Tak jsem si naivně myslela, že podestýlkové slepice jsou menší zlo než klece a ono ne. Budu kupovat už jen od farmářů.
Kilian:…..on to dělá velmi hbitě a hlavně to nikdo nečeká…
Takže stačí obrážet hospody, ani do práce nemusíte, a Keliš vám vydělá 🤣. Živě vidím ty titulky “Po českých hospodách řádí fantom”
Sarah01:Takovej krásnej pes, vždyť ho ta ženská mohla někomu dát, když ho nechtěla.
Mně prostě tohle trhá srdce. Já vždycky, když vidím, svého psa, jak čeká ode mě něco fajn a někdo tomu psovi udělá tohle. Nechápu.
Já venčila o víkednu opět v okolí Prahy. V sobotu jsme šli z Vonoklas na Karlík a zpátky. Zajeli se kouknout na Ameriku. V neděli jsem pak prošla zase Modřanskou roklí.
Malina na procházce vlítla do křoví a na ta chlupy na zádech se jí nabalily bodláky a než jsem stačila zareagovat, rozhodla se to orvat tlamičkou a nabalili se jí na chlupy na na tlamičce 😂. No ale jsem houby akční fotograf, místo toho, abych to nejdřív vyfotila, tak jsem jí to pomohla sundat.
Asi bígl provokoval 😀.
A copak ten černej, že vyfásl košík?
Zrzavci:No a dyk to řikám!! Voni ty chovatelé je to učej! A voni ale nechtěj, nechtěhm dyk je to vidět přímo na tom nebožákovi v popředí, jak je neščastnej, že musí bejt největčí prase v rodině!!
Myslíte, že se štěňata namáčí do kaluže a hrozně se jásá, jací jsou šikovní? 😂
Vzhledem k tomu, že všichni mí psi se kaluži vyhli obloukem, tak si taky moc nedovedu představit psa, co tam skáče placáky. 😄
Fikovnice:Zkus to ještě jednou…😉😉🙂
Automatická oprava na tabletu, to je radost. Na mobilu jsem to už vypla, na tabletu jsem to zatím nenašla
Já Teda krmím jen v zimě, al e zrovna od české ornitologické společnosti jsem dostala email, že na ptáčky nemám zapomínat ani v létě.
Trickyvoo:Úplně mě hanba fackuje, že dneska, když Malina prošla louží, jsem jí řekla, “ ty budeš teda vypadat”. Holčika moje čistotná…jedno je jisté, Malina retrívra v genech nemá a jestli, tak to hodně přebylo něco jiného 😂.
Přebilo. Já to vedu.
Nicméně z diskuze vyplynulo, že správný retrívr je od hlavy až k pacķám od bahna 🤣
Zírám:Koukejte jak to chodí ve Francii!!!! Klece do kterých bych neuzavřela ani pár slepic. Myslíte že takové zvěrstvo je k vidění i u nás? A to je legální? Žádný zákon nestanoví minimální prostor pro plemena?
Jak píšou ostatní, bude to útulek a když se podíváte na ty psy, tak nevypadají zuboženě.
Anonymní:Buďte rádi že vás nepotkal Citroen, tomu byste neříkali beruška ale veš, fakt hrozný auta.
My uvažovali o C5, ale nakonec nebyl žádný tou dobou k mání a koupili jsme Ford Focus. Nicméně znám pár lidí s C3 a nestěžují si.
Věřím, že bude Framík v pohodě ❤️.
Dneska bylo fakt nádherně. Ještě teda je celkem dost bláto, ale cítila jsem se tak jarně. Jasný, jedno z mnoha jar letos, zima ještě určitě neřekla poslední slovo.
Jen se mi nepodařilo vyrobit hezkou fotku Maliny.
Úplně mě hanba fackuje, že dneska, když Malina prošla louží, jsem jí řekla, “ ty budeš teda vypadat”. Holčika moje čistotná…jedno je jisté, Malina retrívra v genech nemá a jestli, tak to hodně přebylo něco jiného 😂.
Letos stejně jako loni je to, co s týče rozmanitosti a množství u nás slabota. Loni jsem jim začala přilepšovat poměrně pozdě. Myslela jsem, že je to tím, ale asi není. Letos jsem začala brzy a celkem se snažím i rozmanitost a stejně jsou tu hlavně jen sýkorky, občas agent (brhlík), kosi, hrdličky, zahlédla jsem zvonka, stehlíka i čížka, občas byli vrabci, ale to každodenní množství druhů, mi prostě na krmítko nelítá.
JanaJanaJanaJana:Nejsme na sebe pyšní, to se Vám přiznám, mně je toho psa strašně líto, obecně ale především. Ale myslím, že to tak horký nebude, jelikož chtěl přebít naše zranění jejich zraněním, ale u veta nebyl.
No jasný, spíš se mu nechce platit škody.
My si teda auta moc nepojenváváme, ale první naše auto warburg měl přezdívku od lidí “modrobílý šíp”, druhé auto byl peugot 305 a te měl šedý slon. Pak mužovu peugotu 406 jsme říkali gauč a Hondě jazz říkáme “mrňousek” nebo “prcek”, ale Renault byl prostě Renault a Ford je Ford… No a tchán měl škodovku a té tchýně říkala něžně Beruška, ale byla to neskutečná mrcha, houby Beruška. Měli jsme jí pár let, když brácha zničil toho Peugota a ta mrcha Beruška mě třeba zamkla v autě, nebo naopak mě nechtěla pustit dovnitř. Nebo muž ráno jí nastartoval, aby si jí nahřál a začala škrabat auto a ona se mu zamkla, tak musel domů pro náčiní, aby jí odmekl a když jí odemkl, tak zhasl motor a nešla nastartovat. Zřejmě to nebylo něžné jméno Beruška, ale šlo o tu potvoru z Ferdy Mravence. Nás dusila teda slušně 😂.
JanaJanaJanaJana:Díky za optání 🙂
Má antibiotika, ránu proplachujeme a v pondělí sestřihnou starou kůži.
Pak se uvidí.
Dnes jsme byli na místě činu, příjemný to fakt nebylo, vyslechli jsme si hrozný věci a celý to otočili proti nám (ten jejich pes jich prostě taky pár schytal a nese náseldky, je mi ho líto, ale prostě co jsme měli dělat?), ale nakonec nám první část nákladů dali. Chtěli jsme vidět i očkovák, chlap měl malou díru v ruce, tak pro jistotu…ten neměli, ale prej ho dovalí.
Tak koukám jaký pán takový pes. Jestli mě by napadlo, kdyby můj pes zaútočil na jiného, ošlivě ho potrhal, nadávat ještě těm jeho majitelům, že u toho, co můj pes visel jejich psovi na zadku, použili nějaké násilí, aby ho odehnali.
Jinak venčení u nás dneska neproběhlo. Malina od rána odmítala jít ven, takže když přišel můj muž v šest večer domů, oblíkla jsem jí do postroje a oba je poslala, ať s ní projde aspoň ulici, ať nepraskne. Tak prý šli, muž jí musel dost přemlouvat, aby opustila aspoň naši předzahrádku. Tak se prý konečně vyčůrala a upustila bobíka a zase šli domů. No a já si tak stojím u linky a něco tam uklízím a najendou koukám, jak dole stojí právě navrátivší Malina, celkem dost mokrá, a zírá na mě, no zírá, hele ten pohled bych si za rámeček nedala “Tak jsem byla venku, spokojená? Podívej se jak vypadám”…. to byla ještě tak půlhodiny chodící ublíženost 😂.