Aktuálně: 3 237 inzerátů220 815 diskuzních příspěvků18 365 uživatelů

Příspěvky uživatele

Trickyvoo

Trickyvoo
Trickyvoo 24.02.2024, 09:16:30 xxx.xxx.62.63
efe:

Posíláme pár tanních úsměvů 😃

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Ta je neodolatelná 😍

Trickyvoo
Trickyvoo 23.02.2024, 22:17:49 xxx.xxx.62.63
efe:

A teď už zas můžu přispívat… aneb když na mě na fotce koukly ty její oči, tak už nebylo cesty zpět…❤️

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Je boží. Fakt se mi moc líbí a nedivím se, že jste těm očím neodolala.❤️

Trickyvoo
Trickyvoo 23.02.2024, 20:58:12 xxx.xxx.62.63
efe:

Dnes kolem Hradčanského letiště ❤️

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Fousatá tlamička, zakroucený ocásek, bílá naprsenka, bílé špičky nožiček. Odkud ten pejsek je? Vždyť je to béžová verze mé Maliny.

Trickyvoo
Trickyvoo 23.02.2024, 01:09:09 xxx.xxx.62.63
lupus4:

moje mladší dcera (32) s přítelem mají zadané štěndo AK s PP, samozřejmě byla instruována jak postupovat, jaká vyšetření mají rodiče mít atd. .. a byla chovatelkou pochválena, že je vůbec první ze zájemců , kdo se o to zajímá (chs. jsem samozřejmě prolustroval a mimo krmení (grancle) neshledal závad) 😉

Předpokládám, že se jedná o australskou kelpii a to je  nějaká zkratka, kterou každý zná? Já že anglický a americký kokršpaněl by mohli mít stejnou zkratkou.

Trickyvoo
Trickyvoo 23.02.2024, 01:05:34 xxx.xxx.62.63

Dneska měla dcera puštěnou ČTD a tam moderátor pravil, že v Austrálii sazejí stromy, kde se pak daří koalům. Přemýšlím, podle jakého vzoru to asi skloňuje. 

Trickyvoo
Trickyvoo 23.02.2024, 01:01:08 xxx.xxx.62.63
kometa:

jinak taky ze života, musela jsem kdysi jednou, jedinkrát na stk s autem já, mechanik chtěl, abych zajela do dílny rovnou nad díru, no tak to ani náhodou a podala mu klíče, že já po něm taky nechci upéct štrůdl nebo bábovku. 

A proto mám mechanika, který tyto věci řeší za mě. A když si pro auto dojdu, je vždycky zaparkované čumákem dopředu. Ví proč.🙂

Na to byla super ta covidová opatření. Předtím jsem asistovala na STK a dost mě to prudilo, koukat, jak mi přetáčí motor a podobně, i když tam pracovali samí fešácí. No a pak covid a měli jsme dát u okénka paní klíče,  tam nám sdělila, kdy se zhruba máme stavit, kousek nakupák, tak jsem šla obejít obchůdky a vrátila se, vzala si klíče, technickou a odjela a pokračuji v tom dál, i když už žádná opatření nejsou. Tudle jsem to prozradila muži, který s nechutí na tu technickou jel, protože se objednal na termín, kdy jsem já nemohla. Tak to zkusil, jak to dělám já a byl nadšený. Ještěže mě má, on by dál čuměl na chlapa, jak nám obchází a leze pod autem 😄.

Trickyvoo
Trickyvoo 21.02.2024, 22:28:01 xxx.xxx.62.63
Doron:

Místama to jde a místama ne.

Dneska jsem v lese vyzkoušela koloběžku, byla to fraška páč jsem naposledy jela před padesáti lety, ale zase se za mnou ohlíželi chlapi, to se mi dlouho nestalo. 🤣

Je zajímavý, jak se psům ten rychlej organizovanej přesun líbí .

Malina to má taky ráda. Asi 3x jsem zkoušela běhat a úplně mě překvapilo, jak se přeorientovala z módu “ňufám si, čumím co kde lítá” na mód “nevím sice, co děláš, ale vypadá to dobře a jdu s tebou do toho” a fakt se na mě napojila a blaženě běžela se mnou a to zklamání, když jsem po pár metrech odpadla. Myslím, že koloběžka by se jí taky líbila. 

Trickyvoo
Trickyvoo 21.02.2024, 01:20:21 xxx.xxx.62.63

Jo tak to se s vámi shodnu, já jen zírala asi i s otevřenou pusou, když mi to ta kolegyně říkala. V podstatě se rozhodly nevědět, že tu nemoc mají, aby mohli mít děti.  Přitom viděli, jak ta nemoc vypadá a že nikoho s ní dlouhý kvalitní život nečeká. Fakt děsivý. Jo a taky mi to přišlo tehdy velmi sobecké a teď, když mám vlastní dítě, ještě sobečtější.

Edit.: hrozně se omlouvám za OT.. Já že tu někdo nemoc zmínil, tak mi to nedalo. Hodím vzpomínku na štěňátko.

Trickyvoo
Trickyvoo 21.02.2024, 01:12:58 xxx.xxx.62.63
Aluška:

Tak se mi je podařilo posadit všechny na jednu lavičku v lese 😀

Obrázek

napravo Mireček, vedle lidožravá bestie a dál ani nevím, jaké máte…

Trickyvoo
Trickyvoo 20.02.2024, 00:59:02 xxx.xxx.62.63
Zrzavci:

Taky ščénátko. Takový něžný. Milý, úplně ňuňu 😄

Obrázek

Nepoflakovala jste se minulý týden v Jeseníkách? Potkala jsem tam pána s dvěma prošedivělýma ohařema…ale já vlastně nevím, kolik jich teď aktuálně máte 😏.

Trickyvoo
Trickyvoo 20.02.2024, 00:54:14 xxx.xxx.62.63
Verun:

OT: Hm, tak zrovna Huntington se projeví v produktivním  věku a to už většinou děti máte(dědičnost 50na 50? nechce se mi to hledat) Měli jsme klientku s Hunt. , ta  měla 4 děti, 3 to zdědily…samozřejmě se nechaly testovat až po propuknutí příznaků onemocnění matky. Hrozné… 

Taky ot: Měla jsem kolegyni, jejíž muž to měl, stejně jako jeho bratr a jejich matka. Dětem té mé kolegyně bylo nabídnutou, že jim provedou testy, ale odmítly to s tím, že to raději nechtějí vědět. Oba si potom pořídili své děti. Takže vědomě to teda nešířily, ale ano doktoři té mé kolegyni řekli, že je to 50 na 50 a je tedy skoro jisté, že jedno z jejich dětí to má. 

Trickyvoo
Trickyvoo 20.02.2024, 00:25:08 xxx.xxx.62.63

Tak mopy, mám ráda parní mop a pak plochý. Ten s provázky mi přišel, že nezaberu správně u kraje. Nejhorší mop, jaký jsem kdy měla, byl takový, co se připevňoval suchými zipy hadr k násadě. Urvala jsem to už při druhém mytí podlahy.

A další téma moniliová spála…ta mi zničila už dvě třešně. Jedna z toho byl obr strom se skvělými třešněmi, na které můj muž neměl alergii. Tak jsem vydedukovala, co to mohlo být za odrůdu. Koupili jsme to a když teda byla první sklizeň asi pěti třešní, tak vím jistě, že to ta odrůda není a můj muž na tuhle novou tu alergii má. Pořád jí opečováváme, aby jí taky nezabila ta spála. Když už nic, tak my s dítětem ty třešně jíst budeme moct a navíc mi hezky kryje lavičku a není na mě pak vidět z ulice, když tam sedím.

Trickyvoo
Trickyvoo 20.02.2024, 00:09:59 xxx.xxx.62.63
impact:

Bohužel. Adopce od Vánoc úplně stojí. 

Snad jak se udělá hezky, tak se někdo poohlídne po novém pejskovi. Oba jsou to fešáci.

Trickyvoo
Trickyvoo 15.02.2024, 09:59:14 xxx.xxx.16.130
Sarah01:

Já bydlím tady kousek. Včera jsem si říkala při pohledu na sjezdovku v KS, že je ten sníh už dost mokrý, tak lyžování asi nic moc. V lese občas bahno, ale na nějakou túru už by to šlo, tak asi v sobotu taky vyrazíme.

Lyžování docela šlo. Zažila jsem i horší. Dneska zkusíme Ostružnou a zítra jdeme na Praděd, když už jsme tady. No a v sobotu domů a hlavně pro Malinu.  

Trickyvoo
Trickyvoo 15.02.2024, 00:19:07 xxx.xxx.16.130
Sarah01:

Dnes jsme se potkaly v Karlově Studánce  s fenečkou z našeho odchovu.

Obrázek

V Karlově Studánce? Tak to jsme se včera motaly ve stejné oblasti. My šli den před tím z Vidle ke Královskému vodopádů, dnes jsme byli ve Filipovicích lyžovat.

Obrázek
Trickyvoo
Trickyvoo 11.02.2024, 11:53:51 xxx.xxx.16.130
Vahine:

Se Vám musí stýskat po těch krásných očích😍…takhle zblízka v detailu tu Malí snad ještě nebyla. Je to fešanda👍

Takhle pěknou fotku z blízka jsem jí opravdu ještě nepořídila a stýská se mi teda dost. Zrovna máme jít na vycházku a bez ní to nebude ono.