Středoasiatka to samé, koukala proč by měla kousat do někoho, kdo jen šaškuje, moc dobře uměla rozlišit, kdy je potřeba zasáhnout, vždy bleskově, jak kobra,konala. Bez příčiny byla úplně otrávená, co zas chceme. 🤣🤣🤣
Příspěvky uživatele
Dublinbarzoj
Malinko odbočím, na podporu funkce ledvin Pronefru? Aminavast? Oboje? Budu to řešit s naší veterinářkou, ale chtěla bych i nějaký doplněk tak trochu jako prevenci.
Děkuji za tipy
😪, tento chudák potřeboval pomoc, byl zmatený, motal se, možná stažený autem, nevím. Obě záchrané stanice mi řekli, že jezevce nepřijímají, že jsou to potvory, že je nezajímá, když ho přivezu, i veterináře jsem chtěla zaplatit, byli hodně laxní. A jezevce na zahradě, kde pobíhají psi, taky nechcete. Je to cca 2roky a dodnes mně trápí, že jsem se o něho nepostarala víc a nechala se tak snadno odradit.
Mám chrty, psy na h…., ale jsou šťastní a to je nej. Framík je šťastnej a třeba příště posměváčkovi ukousne, pro radost všech zúčastněných, kus zadnice. Francouz nebude nikdy Belgičan ani Němec…, moc vám fandím.
Satan se vznešeně jmenuje Santána 🤣🤣🤣
Jedinkrát jsem volala záchranou stanici kvůli jezevci, byl zmatený u nás na zahradě, nabídla jim, že ho odchytime a dovezeme, poslali mne někam a řekli ať zavolám myslivce, a to jsem vyzkoušela dvě z okolí 🙈😬
A už vím, kam pojedeme příští rok na dovolenou. A to jsem si myslela, jak Rakousko neznám.
My dnes venčily Satana nejprve na výstavě v Salzburgu, a další šampionát je doma a potom nádherné jezero Mondsee.
Ale Yoda je prostě jednička, je úžasný 👍👍👍
Ty jsou kouzelný, na základě dnešní diskuse jsem právě doma básnila jak voní štěníci, jo a ještě pak u dospělých hafanů packy a prý jsem trhlá. Ale jsem na to hrdá .
Já vím, ale problém je čas, ten nemám, právě si myslím, že víc rozmazlování by si zasloužili. Ale zas nechci, aby je někdo honil jak nadmutý kozy. Taky jsou zvyklí na velikou volnost a stálý přísun potravy a vody. Jen toho lidského kontaktu mají fakt málo. Zdá se mi, že tím strádají a to mě štve.
Udělám průzkum v rodině a taky musím objednat, budou Vánoce a tak 😁
Taky mám velké dilema, mám 2 koně, kobylu a valacha, střední věk 16 a 13, bez zdravotních problémů, bez omezení jezditelní. A teď problém už 3 roky se jenom kopou do zadku, obrazně samozřejmě. Prostě jen žijí, můžou kdykoliv domů, kdykoliv se pást, mají adlibitum seno, a není na ně čas. Takže už rok řeším, jestli si je nechat a nechat je dál takto žít nebo prodat, případně i darovat, nejde o peníze, ale mám za ně zodpovědnost, nechci, aby dopadli zle. Najít někoho spolehlivého není jednoduché. Ale na druhou stranu se mi zdá, že nečinnost jim taky úplně nesvědčí. Celé dny jen žerou, nebo lehnout a chrní. Jo křivdím jim, dvakrát denně lehce zaklušou nebo zacválají a čistí si navzájem kožichy. Kobyla je arabka, snadno krmitelná, ale valach A1/1, ikdyž má příkrmy, jak nic nedělá, je prostě hubený. Dokud pracoval, vypadal pěkně, ale ta nečinnost je na dvě věci. Krmení, veterinární péče…. není problém, ale můžou být koně spokojení, ikdyž nic nedělají? Zdá se mi, že trochu práce by totiž uvítali. Je to zbytečná starost nebo mám začít hledat?
A bylo i kakao🙈
Krása, ale skromný dotaz, opadají?🤣🤣🤣
To úplně vidím před očima 😍, i teď, můj devadesatiletý táta, když mu oloupu třeba pomeranč, tak ho rozloupne a volá, na tady máš půlku.
Krásný téma, asi taky začnu hledat v archivu, všichni jste úplně super.
Měla jsem, díky mozkové příhodě slepého koně, kamarád že stáda mu automaticky začal dělat “slepeckého psa ”, když byl slepý v nouzi, zavolal a kámoš přišel a čumákem ho nanavigoval potřebným směrem. Ale zas, oslepl dospělý, ustálené stádo, znamé prostředí….., prostě úplně jiná situace. Já jen, že zvířata umí překvapit.
Není zač se omlouvat, velmi výstižné 👍
Prý elegantní barzoj🤣, ale na Yodu nemáme, ten je jednička 👍
Gratulace obrovská, kdyby jste cokoliv potřebovala, tak se ozvěte, rádi pomůžeme vám i smečce.