Sluší mu, já pořád říkám, že červená je nejlepší a prý funguje proti uřknutí. Sice tomu nevěřím, ale kluci mají pro jistotu červené obojky🤣
Příspěvky uživatele
Dublinbarzoj
Krásně se usmívá 🥰
Máte krásný kluky. Žádnej hejkal, medvědí strašidlo 😉. A, že ten podzim je letos obzvláště barevný nebo mám konečně brýle, které fungují🙈
Co zase řešíte? Myslím si,že jak Dája, tak většina ostatních to nebrala jako chybu, ale veselé zpestření, které nám umí udělat technika.
Kelíšek je prostě Superman, ještě by to chtělo , k těm jeho krásným ušiskám Supermaní plášť 👍⚘️
Děsivý ani ne, byl jen na ukázku toho, že ostrý pes vyhodnocuje situaci podle svého a tak člověk musí být stále ve střehu. Vlastně každý pes. A pokud má ještě k tomu 70 a víc kg, jako pastevci, tak to je občas fičák. Zas na druhou stranu, rotvajler měl ke kousnutí vždy blíž, než pastevci, ti vždy nejdříve narušitele složili a když se necukal tak už jen hlídali a předali k dořešení nám.
Měli jsme SAO princeznu i anatola psa, oba velmi nekompromisní, přirozeně chytří, ač opačné pohlaví a jiná plemena, byli si velmi podobní. Dům jsme zamykali jen proto, aby náhodou někdo nevešel, když jsme pryč. Moc dobře věděli co i kdo je člen rodiny. Pastevec je prostě kouzelné stvoření. Ale velmi reaktivní byl i náš rotvajler, málem mi utrhl ruku když naše ¾ roční dcera, poprvé v životě začala brečet strachy a bolestí- sjela z postele a spadla na zem,- já přiskočila ji utěšit, stihla zvednout, a jen jsem zahlédla letící černou šmouhu- pes byl přes dva pokoje, a už byl zakouslý. Kdyby tam nebyl muž, skončilo by to asi hůř. Byl to jeho pes, seznámili jsme se, když už ho měl, poslechl ho na myšlenku. Takto jen několik děr a spousta krve. Vlastně tu situaci zas tak špatně nevyhodnotil, malá měla strach a já na ní sahala, tak ji šel bránit. Když jsem se ošetřovala a on se kál, tak jsem mu nadávala: debile, to je moje dítě, já ho chtěla zachránit 🙈.
To je vlastně stejný princip, akorát tady se nic neřeže, jen se vylepují, štěňátku to nevadí, řádilo jak tajfun
To se tak dělá štěňátkům co mají mít v dospělosti stojaté uši, aby se chrupavky zpevnily a ušiska pak hezky stály a nepřeklapovaly se. Vylepují se.
Ale já jsem lajk, psíka, u kterého se toto řeší jsem neměla, Tak snad jsem to vysvětlila správně
Jůů toto bude jeho kopie👍, jsou kouzelní, nechtít ještě jednoho, aspoň, barzoje, tak ho nutně potřebuji
Venčil se miminko naháč od mé milé známé. Poňuchňaný, olíbali jsme se navzájem, no prostě pan Úžasňák. S dovolením sdílím pro potěšení😍
Nějaká brněnská móda, já byla včera v nemocnici v Brně taky, potřebovala jsem info od doktorky a sestřička na to- “hned vám naši doktorečku zavolám ”. Přišla, byla drobná, moooc hodná a starostlivá, tak jsem myslela, že oblíbená u sester, ale asi prostě nová doba🙈
Jejda znám, starost o spolubydlící jsou někdy nervy. Dělali nám novou omítku, tak prvně se čekalo, jak odletí jiřičky, pak zedníci málem odpadli, když jsme běhali po lešení a já jim ukazovala, kde musí opatrně a ne až do kraje, protože, z jedné strany bydlí netopýři, ať mají volnou cestu. Z další chodí plši, těsně pod štítem zas poštolky a tak dále. Nemusíme to mít dokonalý, oni tam byli první.
👍🍾, Hmm, tak si teda vystačíme s vlastní havětí🤷
Bobr ještě není na cestě k nám na výměnný pobyt? To jsou nedostatky.😂🤣
Přesně, jsou to potvory vyčůraný. Chrti jsou spíš kočka než pes to je jiný příběh, hodně koukají a analyzují co je pro ně, v ten okamžik výhodné, ale třeba můj první pes dalmatin Daneček měl za pána jen mne. Vítal, ikdyž jsem se vrátila ze záchodu🤣. Blízké členy rodiny miloval a když já tam nebyla tak i poslouchal a zbytek známých využíval. Když ho chtěl můj tehdejší přítel odvést od obchodu, kde na mě čekal, tak mu málem ukousl ruku - měl povel “ hlídej se”, ( moc dobře věděl, že je to něco jiného než jen “hlídej”). Přítel tehdy utrpěl na egu - prý moji postel okupuje, dobroty mu podstrkuju, když tu nejsi jsem mu dobrej a teď t ak?
Vidle do označení hodil malý syn mé známé prohlášením : kluk je havran, holka vrána a dítě přece kos 😂
Beru raději “šikovný holky”😉, a připomínám háďátka a hadičky, kamarádí určitě s krabíčky a krabičkama a když a když mají náladu tak přiberou do party i agamátka a agamičky🤣
Jeli, tady je zubař s rentgenem nejbližší v Litovli a když problém vznikl, tak dr měla dovolenou, dlouho a toto bylo nejblíže s lidmi, co jsou prověření, taky jako bývalý brňák, jezdím často kolem za rodinou.
To je plán, to bude drahý, jeden bobr aspoň za tři lišky a nějakého zajíce k tomu