Tazatelka krmí granule jen ráno, večer maso. V tomto případě bych až tak neřešila procenta masa v granulích. Jak píše Xerxová, dívejte se na svého psa, jak vypadá, co kondice, co odpad, jak žere...., My krmíme ráno Markus Mühle a večer maso s kostí se zeleninou, mezi tím občas rychlé cukry - kluky milované sladkosti. Vypadají bezvadně, jsou rakety a to je pro nás důležité.
Příspěvky uživatele
Dublinbarzoj
Ale na veselejší notu, z nedělní výstavy: náš Santana - po domácku Satan a Bruno neteře.
Bohužel máme doma taky ještě i seniora - 17 let pitbul, do jara pouze pohybové problémy a senilita, teď začala růst nějaká nedobrota v mezinoží. Jeho veterinářka po konzultaci sama poradila, hlavně nešťourat a nechat ho užívat si. Máme léky, které mu usnadní co jde, dědek je v pohodě a moje nervy výplody jeho senility vydrží. Děkuji tam nahoru nejen za naše chlupatce, ale i za normální veterináře, kteří mi jsou ochotni oponovat a na tvrdo řeknou, že to, že je chci zachraňovat za každou cenu nedělám pro ně, ale protože jsem zbabělec a nechci být bez nich a jenom je tím trápím.
My věnčíme díky vedru velmi staticky. Kluci 10 minut lítají vzduchem a zbytek doby bedlivě sledují okolí v jakékoliv poloze, prý si mám chodit sama. Jediná doba, kdy jsou ochotni procházkovat je brzy ráno nebo v noci, ale to se blbě fotí 😉
Jeho kámoši pózují rádi🤗,
Když chci aby Mates ukázal svoje krásný oči a on opravdu nesouhlasí
Xerxová nádhera, všechny dogy jsou úžasňáci a krasavci i krasavice, ale harlekýn je moje srdcovka. Ikdyž Yoda ten nedostatek bílé vynahrazuje neuvěřitelným modelkovským talentem. 🥰
U nás každý kočičák něco jiného, papírové kuličky, myšky s peříčky, obyčejné kuličky, laserové ukazovátko, ale taky kamarád pes je super hračka, velkej ragdol potřebuje ne kuličku, ale kopačák nebo krade ponožky. Nebojte se, on si řekne sám.
Abych pravdu řekla nevím, musíte být prostě aktivní chovatel, poté můžete po zkouškách posuzovat to konkrétní plemeno/ skupinu, rozšiřuje se postupně .
Nestačí, musíte být aktivní chovatel - vlastnit chovku, odchovat určitý počet vrhů, účastnit se výstav..., Musí vás doporučit klub, potom jste čekatelem, musite mít aprobaci na plemena, co chcete posuzovat atd. Taky věk od snad 25. Je to zdlouhavý proces. Podrobnosti najdete na ČMKU