A vánočky u nás milují i hafíci a kočičky, tak jich je velká spotřeba 🤣 a pak že rozinky jsou pro ně jedovatý, asi jim to nikdo neřekl.
Příspěvky uživatele
Dublinbarzoj
Bude určitě klid, chlapeček si už problémy vybral👍. Je to strašný, je to jak včera, co tady ještě s námi byl váš Night a pak Yoda ještě snadno “chovný” miminko a už máme doma “důstojné pány”, teda někteří, naši kluci se trochu vymykají 🙈. Miluji ty jejich blbosti, prostě tryskající štěstí a Yoda umí taky tryskat🥰
Dájo, přeji co nejbrzičkovatější uzdravení 🍀🌹. Stačí, že jsem katastrofista já.
Pamatuji si vaši barzojí vílu, jednou jste posílala foto, byla hodně opravdu podobná hlavně Kejnýmu. Na těch našich zvířecích pokladech si strašně uvědomuji, jak ten čas strašně letí a že ho proto nemá smysl utrácet žabomyšíma válkama.
Rozdíl 4 roky, doprčic toto letí, přeji všem hlavně zdravíčko.
Nám se venčilo vesele, kluci dělali ksichty a byli rádi za konečně vhodnou provozní teplotu.
Strom buď někdo úmyslně otrávit nebo zasáhl kůrovec, je to ha..l zákeřná a v Ol kraji řádí jak černá ruka. A na první fotce je náš Matýsek😻
Moc všichni šikovní, moc vám fandím
Určitě šla, pečeme sobě jablečno-mrkvové sušenky s ovesnýma vločkama a mají je rádi i konící, hafíci a tak
Já si myslím, že vyloženě zánět spojivek jen z prachu není,vždycky mi říkali, že na to jsou potřeba nějaké bakterie nebo víry, plísně a tak, ale opravdu nejsem odborník. Třeba budu vyvedena z omylu🙈
S kupírovanými psy se může na výstavy na Slovensku a je teda pravda, že naposledy v Bratislavě byli dobrmani vedle v kruhu a jediný komplet kupírovaný vyhrál vše. Byl impozantní, ale nejen tou úpravou, perfektní rámec, krásně úhlené končetiny, ušlechtilá hlava, nádherný pohyb.
Ušiska dobrmanům sluší i plandavý, ale polovina má prasečí ocásky a to je teda zoufalý.Ale chápu, proč někoho předělávat kvůli módě.
Když už jsme u těch vlasů tak jen pro ilustraci- domácí péče a profesionál, sice 2tisíce rozdíl, ale je rok klid. Pokud je kadeř fakt dobrý, tak je to nebe a dudy🙈. Udělá to tak, aby se snadno udržovaly a vypadaly, že vlastně je tak máme odjakživa.
Chrti jsou na toto bezva, žerou úplně jakoukoliv zeleninu i ovoce. Milují brokolici, Vždycky koupím 2, my máme to střapatý nahoře zapečené se sýrem a oni košťály, květák žerou i s lupením, kedlubny, řepu, papriku, okurky, mrkev, celer, vařenou kukuřici, polníček, rukolu, švestky, jablka, meloun, meruňky, prostě opravdu cokoliv, většinu dostávají v celku, syrové a jako svačinu mezi krmením. Na výstavě minule jsme byli za exoty, když jsem obědvala a dělila se se Satánětem - já kyselý okurek, on taky, já hranolku, on taky, já rukolu, on taky a tak, pak jsme slyšeli, to není pes ale králík. A dorazil to tím, že to zapil kávou, bylo to latté to mají rádi 🙈
Je moooc krásná
Ježíš, co mluvit s dětmi, to je tak nějak samozřejmé, ale já si povídám i s chlupatcema🤣. No to je velikej bobík a tak krásně do křoví vykakanej, to se to bude uklízet nebo kocourovi: tebe bolí bříško, takhle poblinkaná sedačka, no teda……..
Z normálního pohodového tématu jste udělaly úplně něco jiného, myslím si, že ani vůči Bobče, Žínce a Cance to není fér. Fakt se to tady zvrhává někam jinam. Vahine to krásně shrnula, nechte ostatním jejich názor, ne vše je černobílý.
Kamarádka má o zábavu postaráno, vypadají neunavitelně.😍
Běloušovi to moc přeji a vám taky. Teď jen ať účinek je co nejdelší.
Dnes jsme se venčili přes poledne s částí smečky naší paní chovatelky. 5 barzojích kluků, trikolor je tatínek kluků a ten červený je vlastně ještě mimino. Jako doprovod měli 4 lidský holky. Bylo krásně, kluci nás obíhali v obrovských kruzíc a zvládli i koupačku. Prý, že je 6 stupňů nevadí. Pořád říkám, že nejšťastnější barzoj je jen ve smečce.
Neplete, oni mají stejnou barvu ale jiný styl a jiný materiál. Taky velikostně jsou rozdílní. Ikdyž občas se to asi přehodí a kluci to přežijí.