Jo, už se těším, nový přírůstek 👍, škoda, že nejsme nafukovací, mohlo by pak být i několik přírůstků.
Příspěvky uživatele
Dublinbarzoj
Vždycky, když odejde nějaký náš zvířecí člen rodiny, tak s ním odchází i kousek našeho srdce, naštěstí ho máme velké, takže zbývá i pro další zvířecí zázraky, kteří nás poctí tím, že nám věnují zas to své. Hodně sil.
Tatarák je mňamka pro obě, ale se syrovými játry by mne poslala někam.
S tímto někdo nějaký zkušenosti má? Potřebuji železo pro dceru a po klasických doplňcích zvrací. Toto jsem googlila, že by mohlo být v pohodě, je to i v tabletách.
Ale vy jste to někdy loni hodně probíraly a nemůžu to najít.
On je tak sladkej jak spinká u agamy, zlatíčko dokonalý 😍😍😍😍😍
Nedávno jste tady někde rozebírali preparáty při nedostatku železa a únavě? Co se komu nakonec osvědčilo? Děkuji za zkušenosti.
Krása nesmírná, je to super pokoukání na šťastný psiska i kocouřiska👍. A k tomu černo bílá kombinace i když v druhém případě mezidruhová 🙈
Zelení zachránci týraných pejsků na výstavách by měli věnovat čas tomu, aby někde pohledali ztracený rozum a začali se věnovat něčemu důležitějšímu. Ale ono je to jak všude. Toto je jednoduchý a pro média to vypadá krásně. Takové - vlk se nažral, 🐐 zůstala celá.
Já teda výstavy ráda, potkáme se tam s známými chovateli, jindy nezbývá čas 🙈, pokoukám na spousty krásných psů, dobrý kafe - většinou, dobrý jídlo, prostě takový psí výlet. Ale honbu za tituli taky nepořádáme. Ikdyž, když máte kvalitního psa, tak potěší úspěch. Musí to hlavně bavit i toho psa. A je pravda, že hlavně u nás je strašně důležité, kdo je na druhém konci vodítka 🤣.Druhý brácha je o chlup lepší, ale výstavy nesnáší, tak prostě zůstává doma. Stresovat ho tím, že ho budu trápit v kruhu kvůli plastovým pohárům fakt nemá cenu.😁
Jj, byli ve stejné hale, krasavci. No Čechů tam bylo necelé 2 stovky, takže slušný
A děkujeme za gratulace.
Tak dnes stejně jako včera. CAC, CACIB a BOS. Byl kluk šikovnej.A já jsem úplně vyřízená, ještě, že jsme se nepřihlásili na všechny tři dny, to bych nedala🙈. BOB získala krásná, taky Česká fenka. Prostě princezna, zasloužila si to, přáli jsme jí to, alespoň jsme nemuseli čekat na závěrečky.
Jo a mají tam krásný výstaviště 👍, prostorné kruhy, kolem taky dost místa.
Tak, jsem z těch jejich pravidel měla obavy, ale vše na pohodu, alespoň včera, a k tomu, kluk šikovná ještě CAC, CACIB a BOS. Zas bude dělat frajera na bráchu🙈. Tak držte pěsti i dnes.
Vůbec ne něžně ale velmi řádně. Dokonce při příležitosti výstavy měly být i chovatelé a prý je teď doba mláďat, tak to taky zrušili, jen chovatelské potřeby a teda kočičí výstava taky zůstala.
Děkuji, štěstí není nikdy dost 🤗, hlavně držte pěsti, ať mne nesemele jazyková bariéra a šílení ochránci zvířat 🙈. Už i v Rakousku mají zelení dojem, že hafíky výstavama týráme a stresujeme a přitom Satánek tak miluje obdiv okolí, typický chlap😍
Tento víkend, tedy od pátku 7.6, (je to triocacib), je psí výstava v Tullnu, jedu tam s jedním bráchou a jinak máme v autě místo. Pokud by měl někdo zájem o psí výlet, tak jedu trasu Olomouc, Brno…., klidně přiberem a nic za to nechceme.🐕
Asi neporadím, dáváme Bravecto, pořád to beru jako menší zlo než možné nemoci co např klíšťata přenáší.
Já parůžky dávám pořád, k tomu fakt veliké hovězí klouby (cca 3kg) a zoubky mají bílé, krásné a bez kamene.
Jejda, to znám, u nás ještě dotažené, manžel má tendenci zachraňovat fyzické a hlavně psychické nešťastníky. (Miláčku podívej jak je roztomilej, on vůbec není zlej, jen malinko nepochopenej - a ukazuje fotku třeba 5 letého 80ti kilového Kavkazana 🙈). Prostě manžel zachraňuje a já vydělávám na veterináře, jsme sehraní 🤣
V následujícím vlákně je zkopírování Ifauna, Zbyněk je dobrej.
Škoda, že jste daleko, to by si kluci zavenčili😀🦮🐕🐕