Když jsme u těch britek, tak posílám Berta od rodičů a jako bonus lov prasete🙈
Příspěvky uživatele
Dublinbarzoj
Je prostě tak sladký, že to až možný není😍😍😍 , moc se vám povedl👍
Bělouš je chytrej klučík, neškubala bych, oškube si ji sám a bude sranda.
Přesně👍👍👍
Úkol pro Zrzavcovou, ta je bublinový expert. Ikdyž ten poslední mi na první dobrou naskočil: pozooor, letí vlkodlááák. Hezký Bambule, pohladila po duši
Zkuste Alegro nebo jak se to tržiště jmenuje.
Už dva dny googlim a asi se bude muset až do USA, to je mrzuté. Ještě také existuje plemeno Dlouhosrstý whipet, ten je taky super, ale my potřebujeme minibarzoje.
Dva velký máme, tak aspoň jednoho toho malýho😉, to přece uznáte, to je životně důležité
Nechci zakládat nové vlákno, a tak přilípnu sem. Asi s klukama nutně potřebujeme venčit toto😍https://en.m.wikipedia.org/wiki/Silken_Windhound
Dárky chlupáčům dáváme tak nějak pořád, takže na vánoce, narozeniny…. mají smůlu. Ale zas na druhou stranu vanilkových rohlíčků a vánoček musí být 3x tolik,milují je hafíci, kočičáci i ostatní zvířectvo.
Milujeme sníh , teda oprava: kluci milují sníh
Mám kamarádku, co ji znám, tvrdívala, že v žádném případě nechce děti, nemá je ráda…. Před dvěma lety jí tragicky zemřel manžel a teď z ní vylezlo, že vlastně to byla póza, děti nesnášel její chlap a ona o něho nechtěla přijít, trápí se, je takřka sama, další, taky bez dětí, přizná málokomu, že tento stav je vlastně nedobrovolně, většina jejího okolí si myslí, jak si to krásně užívá. Další zas v půl roce syna zdrhla raději za prací, opravdu jí je na obtíž a jen díky jejím rodičům , snad bude mít malý celkem normální život.
Prostě ne vždy je všechno černobílé . Není špatné nechtít být mámou, ani chtít porodit školku. Špatně je ubližovat těm, co se nemůžou bránit. Strašně snadno se soudí.
Hezký Buggyra 🤣🤣, opravdu jste pobavila. Dája se vznáší jak drak a její manžel ji má na špagátku, aby neuletěla . Ježíš, ta fantazie je šílená 🙈.
Nene, krátkolebci se neurazí, oni si ho předělají🤣, stejně jak barzojíci udělali z našeho kanárskýho dogáče taky kočku- stejně jak sou oni. Je to gang.
Je krásný,😍 NO jsou božani.
Jsem se chtěla taky vnutit, ale prý mám málo nohou🤣, ty masáže umí úúúžasný.
My používáme All system"s , a kočičí srsti svědčí.
A jak se vám a holčičce líbí u Filípka? Kluci si to vždycky užijí a to jsem se že začátku bála, že Kejn nebude chtít spolupracovat, nemá rád intimní kontakty od cizích. Ale místní fyzioterapeutky jsou super, empatické a umí. No,teď mají chvíli útlum, teď budu chodit chvíli já, tu zimu oni milují, ale já potřebuji někde nabít.
No, v černém humoru vedu, když v neděli můj 90ti letý, vážně nemocný táta nechtěl jíst a nechat se polohovat, tak ze mne vylétlo, nedělej nebo skončíš za chvili na chatě pod břízkama jako křečci. Ale uzemnil mě, řekl : nějaká chytrá safra, běž do prd…🤣 a konečně se upřímně zasmál 🥰
A vánočky u nás milují i hafíci a kočičky, tak jich je velká spotřeba 🤣 a pak že rozinky jsou pro ně jedovatý, asi jim to nikdo neřekl.