U nás byla ve hře i kolie, kraťanda neprošla u manžela, objížděla a obvolávala jsem stanice, v jedné mi řekli, že k dětem v žádném případě, pak jsem narazila i na množku s PP, někdo neseděl mě, pak jsem narazila na chovatelku a bylo jasno, i kdyby chovala nevím co, věděla jsem, že od ní psa chci, navíc jsem se zamilovala do otce štěňat, kterého jsem měla tu čest poznat osobně
Příspěvky uživatele
Rezzzy
Soudím podle toho, že má jen granule Whiskas a Purina
Já si nejsem jistá, co maso s tou kočkou udělá, když je v podstatě vegan.
Ale ano, pro kočku je nejlepší maso, ať už je březí, kotě, kastrát nebo senior
Ty mi tolik nevadí, stejně jako kachny, jak je tam ta blána,ale ještě je čas, nejdřív příští jaro, musím to nastudovat
Moje kočky mají maso každý den, vepřové, hovězí, vnitřnosti,kuřecí křídla, krky, kupuju podle toho, co mají, semelu, nabalíčkuju a jen vyndavam
To je zrovna sousedka, od které bych vejce nechtěla ani zadarmo, já se holkám nedivím, že k nám prchají aspoň na trávu, co doma dostávají, ale když chci jít na zahradu, tak to s nima nedávám, když na zahradu nepotřebuju, tak je tam nechám.
Taky jsem přemýšlela o indických běžících, ale musím si o nich něco načíst, o jejich potřebách a tak, tii se mi moc líbí.
Takže pokud někdo o nich něco napíše, budu moc ráda
Na kachny možná taky dojde, ty nemají ty pařáty, křepelek se taky bojím, ale není to tak hrozný jako slepice
Buggyra s tím počítám, náklady tak hrozný nebudou, počkám až povyrostou děti 😁 a manžel je chce taky, tak se bude muset taky zapojit. Starší dcera nám je vyhání ze zahrady, když k nám od sousedů vlezou, psa vůbec nezajímají, ten je mi ke slepicím v prdu
Já bych taky ráda vlastní vajíčka, ale já mám že slepic hrůzu, tak kupuju od sousedů
Muži vědět o jaká plemena se jedná?
Nutrií je všude mraky, ty naše jsou pěkné voprsklé, lezou k nám na zahradu a nebojí se, ale se bojím, mají velké zuby a já praštěné štěně a malé deti, k nám teda lezou i sousedovic slepice a kachny z rybníka. Želvu jsem venku zatím nepotkala, u nás jsou jen ještěrky a veverky různých barev
Udělala jsem screenshot z videa, ale musela jsem, vzpomněla jsem si na Xerxovou, jak psala, že velký pes všude dosáhne, tady to na videu vypadá, že pije že dřezu 😀
Jo, to mi štěník dělal taky, na procházce neměl čas, chvíli mi trvalo, tak jsem se po procházce začala víc plácat kolem domu a najednou to šlo,
No, mám taky jednu expertku, raději granule než maso
Proč se to zrušilo, to nevím, ale co jsem slyšela, tak to byla prý celkem fraška.Na výstavy jezdím, baví mě to, ale když člověk vidí, že vyhrávají stále stejní lidé a je jedno, jaké zvíře mají, je to smutný
Ano, pes a kočka, praštěné štěně a naše carevna se tuli na gauči
Zkusila jste to ovonět játry? Mě stačí játra 1:10 a kočky z toho šílí, pes, strašná popelnice zase játra vůbec. Taky jsme měli kočku, ta jedla jen hovězí srdce, nic jiného nechtěla, teda krom granulí.
Bohužel už nemusí a to je kámen úrazu, kolikrát když vidím na čem lidí chovají, je mi smutno a ještě větší smutno mi je, když chovatel prodá takové kotě do chovu.
Jaké chcete plemeno? Víte, kde budete brát samce? Jake jsou rizikove choroby a vašeho plemene? I když testy nebývají povinné, je lepší mít protestováno a ty testy chtít i po krycím kocourovi, chtějí to i majitelé kocourů vidět testy. Dobrý chovatel by vám měl vše vysvětlit i s riziky, co chov obnáší, od nepříjemného mrouskani, které vysiluje kočku i majitele, některé kočky u toho i značkují, březost, porod, různé komplikace, ….
Takové hezké téma to tu bylo.
Děkuji za krásné rozebrání, jedna věc mi opravdu nedošla, návštěvy dětí. Když vidím děti lufťáků, co sem jezdí, vůbec neví jak se ke provi chovat a jsou strašně hrr.
No, mám ještě spoustu času na rozmýšlení, třeba už pak do psa nepůjdu, ale kdo ví. Jen tam namátkou jsem projížděla útulky, našla js tam dogu kříženců s fouskem, naprosto mě ten pes okouzlil, tak ošklivý až je krásný, chtěla jsem ho sem dát, ale už nemůžu dohledat, asi někdo neodolal.
Uvidíme co bude. Vím, že to není o síle, už jsem o nich psala. V okolí máme starší pár, už v důchodovém věku, chovají Kavkaze, chodí s nima na cvičák, když maji štěňata, berou je do města. Jejich nejstarší a taky největší je teda fakt mamut, 90kg, venku mazel a dobrák, na veterinu si nechá taky vše líbit, ale jak je na svým, hlídač tělem i duší
Já taky nepíšu bez chyb, ale co mám za manžela cizince, který se naučil česky sám, tak už to u ostatních nějak moc neřeším, jen u dcery se mi ježí chlupy