Já si plánovala, jak budu trénovat samotu pěkně postupně, v tu dobu jsem byla ještě s dvojčaty doma a starší vozil do školy muž, jenže hned druhý den musel do práce na 5, tak jsem holku vezla já a tak skoro až do prázdnin. Jedna vorvaná tapeta, dvoje pantofle, ale dobrý. Teď dělám z domova, děti vozím i vyzvedavam, občas je potřeba odjet na celý den, někdy odpoledne někdy dopoledne, kamery nemám a pes to zvládá řekla bych bez problémů.
U nás ani prašivka. Jinak na víkend přijel manzeluv kamarád se ženou, já se chystala jen k nám do lesa, s dětmi i psem. Paní se k na přidala, ten náš okruh je na cca 10km, pani nevěřila, že to dvojčata (už 4 roky) dají a pak se divila, že mají i se psem plno energie.
Co se divit, les znají, když je chci všechny unavit,ta jezdíme, kde to neznáme, stačí popojet pár km do cizího lesa
Na cuchance je super dětský pudr. Vetřit do srsti do dredu a pak klidně až druhý den vyčesat.Loni jsem po zimě vytrimovala kocoura, libilo se mu to, do zimy byl bez dredů, letos jsem poctivě vycesavala při výměně srsti
Když se taky mluví o změně pohlaví, pamatujete na Michel Sudku? Tam díky hormonům a špatnému úsudku psychologů udělali ze sadistické ženy vraždící něco mezi.
Jinak já OH nesleduju, ale co jsem se zde dočetla, je celkem síla.
Jinak já ten ten cirkus okolo trans a homosexuálů nechápu, lidé se mění, homo páry už většina lidí bere jako věc normální, trans lidi už taky nejsou brání jako dřív, ale ten humbuk kolem, nechápu. Kdo za tím stojí? Ti normální jistě ne.
Ty zprávy psal v neděli, hned v pondělí se to řešilo vr škole, slečna se hned svěřila kamarádkám a ty ji dotahly k učitelce , kluk dostal bububu od ředitele,že mohlo být podáno TO, hodně se s ním ve škole mluvilo, tady dostal dutku. Je to na delsi psaní. Mě blbne telefonicky to tubsmolim už od rana
Nám se teď stala taková příhoda, žák 5 třídy psal návrhy zakyni 4 třídy, výrazy jako pojď šu…, Mr…, vylížu ti tvojí….., bylo to dost děsivé, ještě od paťáka, na škole se to dost řešilo,padaly návrhy podat TO, dát to na socialku. S jeho rodiči není řeč, Já si stále nejsem jistá, jak to brát v tomto věku
Pokud chlap ví, kolik holce je, je to hovado, i kdyby to ta holka nakrasno chtěla, on je dospělý a má mít rozum, zase na druhou stranu, ty holky kolikrát vypadají opravdu na víc, a pokud je to někde na zábavě, festaku,koncertu a já nevím, prostě někde večer, kde chlap nečeká mladou holku, nebude ji kontrolovat OP.
Jinak u nás prší od 15h, furt a stále, o 20 km dál spadlo pár kapek. No, u nás teď okruhu 5km prší skoro každý den, dál je sucho.
Odpověď na příspěvek uživatele Tenurri z 24.06.2024, 13:54:44
Já jsem koupila rostoucí od 4dox, za slušný peníze, jsem moc spokojená, s tím, že pak koupím nějaký echt, ale zatím vyhovuje. Navíc je to český výrobek
Odpověď na příspěvek uživatele Plaka z 10.06.2024, 22:00:50
Já to tady nějak poslední dobou nestíhám, práce, dvojčata, starší dcera, kočky, pes, zahrada, dům, po večerech většinou ještě chvíli pracuj a pak padnu do postele s knihou
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 10.06.2024, 21:55:41
Už je mu rok, má skoro 30 kg, jeho máma vedle něj vypadá jak štěně. Sílu má jak býk, tak začínám běhat, že ho zapřáhnu na canicross,ale kondičku mám mizernou, zajímají ho ženský, řekla bych až moc a je mu jedno, jeslí je kastrovaná nebo ne, tak snad se to nějak časem uklidní
Odpověď na příspěvek uživatele biaca z 05.06.2024, 19:47:03
Mám 2 kočky, jednu nádhernou a druhou výstavní. Krásná úžasná dokonalá Něva, doma s úžasnou povahou nesnáší cestování, nemá žádný titul, nikam ji nevozim, druhá není tak krásná, ale máme interchampiona,na další titul už prdim, kočka má cestování na háku a pozornost si užívá, ale já už nechci, navíc už je tam pak 2x a víc cizina
Tak, nechat je u matky do 12 týdnu , matku kastrovat a jim najít nové domovy. Kdyby kočka byla kastrovaná včas, takový problém co s koťaty není. Cokoliv jiného je týrání zvířat. Co jste si navařila, to si taky snězte
Volby se blíží a já vůbec netuším koho, válka zda se být nekonečná a jak to dopadne, se bojím domýšlet. Nejsem rozhodně na straně Ruska ale vměšování USA do všeho mě vytáčí do vrtule. 68 jsem nezažila, ale četla, slyšela. To samé 39 slyšela, četla, ale neslyšela, že by všichni nadávali na Německo.
Já myslím, že Tenurri to napsala skvěle, jen dodám, že koťata můžou od matky až ve 12 týdnech. Koťata jsou super, ne že ne, ale je to taky pěkná řehole, teď mám doma 6 kousků,kolik toho sežerou, je až neskutečné, nestíhám krmit a měnit záchod a jaká je to demoliční četa.Snad se rozhodnete správně
Těsně před tím, než válka vypukla, jsem hledala v útrobách internetu článku o konfliktu na Donbase, našla jsme jeden z roku 2014 nebo 2015, bylo to buď od Radiožurnálu nebo Frekvence, už si nepamatuju, reportér sám psal, co za hnus se tam děje a že se diví, že tam Rusko ještě nevletělo. Já nevím, politice a i válce nerozumím, s vpádem na Ukrajinu nesouhlasím, Rusko nemám ráda, ale nemyslím si, že za to, co se teď děje může jen a jen Rusko.
Věřím, že s tou práci a vzděláním v některých místech USA to nebude slavné, třeba v Argentině ten problém je taky, málo práce, špatná práce, žádná práce, blbě placená, v některých oblastech problém se vzděláním. Je Mnoho lidí, co se prostě nikam mimo svůj domov nedostanou, žijou jak se dá. Kolik lidí třeba se základním vzdělání si zvali batůžek a bez známých, znalosti sednou na autobus a jedou 400 km do neznáma za lepší práci a vzděláním. My jsme malá země, v tomto to máme jednodušší, ale když tam někdo žije někde v pustině,těžko se odtamtud vyhrabe