Prcek má asi období strachu, nechce ven, jen na zahradu, jets že je velká a je na ní super velké lákadlo, tekoucí voda, tak aspoň trénuju reakci na jméno i u tak obrovské rušivky
Konečně jsem pochopila, proč jste proti tomu, aby si člověk pořídil psa když je sám. Na 3 dny mě skolil nějaký moribundus, mě se to normálně nestává, vždy dokážu tak nějak fungovat, ale tentokrát ne. Doma je teď sice bordel jak v tanku, ale o zvěř i děti postaráno. Moc se mi libilo, jak se k tomu zodpovědně postavila dcera, venčila, krmila, hrála si, něco i trénovala nosetouch i o kočky se postarala. Nehod sice bylo víc, než se mnou, ale vzala to zodpovědně .Manžel uklízel louže, zastal děti a jídlo. Jinak z Messiho se stala šílená piraně, doma a na zahradě, ještě že je velká, je v pohodě, asi období strachu, ale nechce nikam chodit, leda ho někam poponášet a směr domu už cupitá, tak to zatím nelamu přes koleno.
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 23.06.2023, 09:15:28
No jo, je to záhul, kór s dvojčaty, chtějí dělat vše se mnou, ale taky někdy spí a taky hlídá tatínek, tak to jde. Zase se cítím kompletní, i když s takovým prckem je to pro mě všechno nový.
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 22.06.2023, 16:04:54
Však ten Váš je roztomilost sama. Ta voda je tady k nezaplacení, ještě nedávno jsem bydlela v Praze v paneláku, to bylo děsný. Ty baráky se zahradou jsou prostě super.
Odpověď na příspěvek uživatele biaca z 21.06.2023, 16:37:06
Ja jsem 2x přitáhla psa ke kočce, jednou to byl útulkáč před 20 lety a dobrý, teď mám doma týden štěně a s kočkama taky dobrý, hlídám, nenechám ho kočky honit, teď po týdnu kolem sebe chodí bez poskakování a ježení, jsou schopni vedle sebe jíst, jen 8kg kocoura jsem mu zatím nepredstavila
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 21.06.2023, 21:43:33
To je slaďouš. U nás moc klidu není, štěně je živé, miluje vodu, na zahradě nám vyvěrá pramen a je sveden do koryta a následně do potoka,je to oblíbené místo děti, Messi je z toho taky nadšený. Nehlídá.Ted spí, a když spí, může se tady střílet z děla a nic s ním nehne. Hezky už reaguje na jméno, s kočkama tady dobrý.
A roste, roste před očima. Pro mě je takový mimino premiéra a moc si to užívám, děti nenechávají na zemi hračky, z toho jsem nadšená.
Doris je teda pěkný vyčůránek, to se jen tak nevidu
Odpověď na příspěvek uživatele keriton z 18.06.2023, 18:17:58
Jsem zvědavá jaký bude Messi, Marbulin jakmile jsem se sehnula k borůvkám, malinák, vyžíral mi to pod rukama . Bez je super, minule jsem dělala z něj řízky, chystám se na štávu, ale už 2 týdny kupuju cukr
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 18.06.2023, 12:40:14
No hrozný a ještě štěká a vrčí, skáče a škrábe, jiná cpe se na gauč. Tak aby pak nebyl moc dominantní a nesežral nás😂, a taky dělá výkopy na zahradě, stejně je tam děr od myši, krtků a dalších nájemníků, tak se to ztratí, je to prostě božan, v hlavě má budík na 5 ráno, na to nejsem zvyklá, ale zatím dobrý, pak se se mnou peleší ještě tak do 7, tak dobrý. Pak ještě rychle ven, než se budí dvojčata.
Tak štěně kouše, kouše mě, kouše deti, kouše vše. Tak jedno z dvojčat se naučilo zamrznout, druhé leze do výšek. Hračky děti se neválí po zemi!! Já jsem spokojená. Kočky se nebojí, on je nehoní. Zatím učím jen na jméno a čůrat venku.
Já s ním spím v obýváku, v teplákach spát nemůžu, je mi vedro, spím jen v triku nebo nic, nějaké šaty asi budou lepší,ještě přemýšlím, nějaký obojek přes hlavu na ty rychlovky.
Vahine, ty 3 létě ho neudrží a ta starší je jak šípková Růženka
Kilián, zkoušela jsme aby spal na gauči, je tam rád (muž říkal že tam nesmí, no už může), ale nevydrží a chce dolů a postel je fakt vysoká, to bych nerada, aby skočil dolů