Já teda měla jen jednoho psa a žila jsem i v přepsované Praze, taky nebyl potřeba, teď žijeme na vesnici, mám 3 děti a teď štěně a litame po lesích, polích a loukách v okolí, sem tam se nějaký zaběhnutý pes objeví. Ráda bych to nikdy nepoužila, ale pro pocit, že nejsem bezbranná. Když na nás vyletěl ten pes, byla jsem jen já a štěně, to jsem Čapla a šla, nevím, jak by tu situaci zvládla dvojčata, s nima tam určitě nepůjdu. Asi jak stárnu, mám nějak větší strach
Příspěvky uživatele
Rezzzy
Ne, to jsem myslela pro sebe, ta už má zase své trasy, ale.ja s prckem objevujeme a nerada bych byla překvapená. Je to spíš pro můj dobrý pocit, že nás zbraním, než že bych to chtěla.aktivne používat
Ja očkuju kolem 9 týdne první a pak cca za 3 týdny přeočkování, na netu se určitě najde i očkovací schéma
My to teď s procházkama flákáme
Mohla bych poprosit odkaz?
Sousedka chodí běhat a má hrůzu ze psů, jednou běžela kolem a málem měla infarkt, pak skoro rok neběhala vůbec, já jsem si to spojila až když ten pes vylitl na nás, šla jsem tam poprvé a asi i naposledy.
Já šla nedávno se štěnětem po polní cestě, je tam jedno stavení a že vrat na nás vyběhl se štěkotem a vrčením nemalý pes, tak jsem mile štěně Čapla do náruče a bez otáčení jsem šla dál jakoby nic.
Pak jsem se dozvěděla, že ten pes tam vybíhá pravidelně, jak se chová ke psům, nikdo neví, ale s dětma bych tam nešla. Prý je hodný, jen se kolem něj nesmí běhat a hladit, to prý kouše.
Moji kocouři jsou umazleni a uvrnění, jeden kastrát, druhý v plné palbě. Mám je stále za zadkem, hlavně když jdu na záchod a do vany, ten starší chodí na kšírách rád i s náma na zahradu, kde si lehne, prostě chce mít stále naši společnost. Jo mám Sibiřky. Holky se zase mazlí jen někdy, když mají náladu, kluci by se mohli mazlit furt
To my děkujeme a klobouk dolů před vaším přístupem a jak se to tady ta tak krátkou s dobu změnilo k obrazu našemu
Tak přesně tak to bylo u nás, kočku nechtěl, ale chtěl, abych byla šťastná, teď máme kočky 4 😊
Jak to nakonec dopadlo?
To u Messiho taky nejde, je to zákeřňák, lýtka, kotníky, au, brrr
Mám štěně trochu mladší, kouše, mě to nevadí, učím ho kousat tak, aby to nebolelo, daří se, pak mám skoro 3 letá dvojčata, ty už nehryže, naučily se děti rychle převádět na hračku. Jinak nejhorší je, když je unavený, tak se snažím, aby k přetažení nedocházelo a dávám štěně hodně odpočívat, daří se a je to mnohem lepší. Myslela jsem, že je to šikula, že si lehá sám, ale jak mu dělám řízený odpočinek, je to mnohem lepší
Jo, ten potok je fakt k nezaplacení, dneska vedro že by jeden chcípl, ještě že je tady voda a v baráku chládek, v koupelně dokonce zima, tam jsou teď většinu dne kočky.
Já když jsem si pořídila tehdy dávno psa, o dětech jsme fakt ani nemyslela, hodně jsem cestovala, stěhovala se, pes všude se mnou, pak přišlo dítě a bylo to fajn, snažila jsem se mu i víc věnovat, aby viděl, že dítě je super, že budu víc doma, s ním, dokonce se naučil i nosit mi plíny, víc jsem s ním trénovala, blbla,…
Ale já to vidím asi jinak než hodně lidí,
Když jsem čekala dvojčata, vydala jsem se do útulku pro kočku, protože už mi zvíře chybělo, bohužel umřel kocour na FIP, tak jsem šla do CHS a vzala si kočku tam, nakonec se mi dostala do rukou už starší kočka, ale nikdy mě nenapadlo, že bych ji měla nějak omezovat, samozřejmě že jsem se ze začátku trochu bála, jak bude reagovat, no očuchala a ignorovala, carevna moje. Do postýlek se k dětem taky necpala, to až pak její děti a na prcky to mělo blahodárný účinek, spaly pak celou noc. Ani se mnou v posteli neměli klidné spaní.
Mám kočky, mám 3 léta dvojčata, kočky je nikdy neohrožovaly, naopak, když kočky spaly v postylkach, to se naučily koťata, dětem byl asi rok, tak se mi nebudily a měly klidnější spaní. Jinak si kočky děti nevšímaly. Teď mají s dětma krásný vztah
No však, v těch horších podmínkách se rodí víc děti, i za války, asi jsem to blbě napsala
K tomu mě napadá otázka, proč se rozmnožují lidé? Hodně jich žije v nevhodných podmínkách, sociálně slabsi, duchem slabí, Afrika, Indie, buda, hlad, války, hladomory, epidemie a stále se lidé množí, lidé, kteří mají na výběr, mohou i tom přemýšlet, nevede nás jen pud
Pro mě je množirna i gaučová, mám doma 1, 2 nebo 3 zvířata a flakám na nich mladé, bez testu, bez znalosti předků, nehledě na vady a povahu, schválně flákat neuchovnene jedince nebo křížence a prodávat to jako plemeno. U koček je pro hodně lidí kastrace sprosté slovo, proto teď útulky přetékají koťaty, kteych se lidí zbavovali, protože co s nima, ale kastrace to ne, nebo chudák kočka, aspoň jednou koťata a pak šup do krabice a v lepším případě do lesa, kde je někdo najde, v horším utopit, umlátit, hodit do kamen.
Je vy máte taky pudla? Já mám hotelu, vy kluka, budeme mít štěňata, ale že jsou to sourozenci z jedné množky už se neví, nebo jsou oba přenášecí nějaké vady co spřádají na štěňata, …
To věřím, že má, ale není to o stroji ale o fotografii, věřím, že i s mobilem by to pan Xerx dál levou zadní, kdežto já se svou zrcadlovkou umím fotit jen nepohybující se předměty a to ještě průměrně.
Mám to v plánu, je fakt povedená