Aktuálně: 3 733 inzerátů210 927 diskuzních příspěvků18 260 uživatelů

Příspěvky uživatele

Rezzzy

Rezzzy
Rezzzy 10.08.2023, 20:42:41 xxx.xxx.15.85

Já jsem hrozná matka, já nejdřív obstarám zvířata, pak děti a pak teprve sebe. 

Jinak u mě koťata už kolem toho 4 týdne ochutnávají maso, uzobávají matce, tu, když kojí, taky krmím častěji než 2x za den, kotěci granule mají k dispozici nonstop, když se rozpapaji, dávám maso cca 5x denně plus teda stále ty granule. 

Rezzzy
Rezzzy 08.08.2023, 20:30:53 xxx.xxx.15.85

Já dnes našla u cesty 2 krásný kováře a několik velkých, krásných, ale úplně prožraných podoubáků. Taky jsme potkali 2 krásný a přátelský  ohaře, v bahně mi zůstala bota, ale jinak to bylo super, jen zase bez fotek.

Rezzzy
Rezzzy 08.08.2023, 15:39:23 xxx.xxx.15.85

Někteří, například Turid Rugaas pozdější odběr dokonce doporučuji. Já mám štěně teď s odběrem 8 týdnů a pak jsem měla štěně z útulku asi 6 měsíců, ten z útulku už nedělal loužičky. 

Jinak já mám teď koťata, dospělé kočky a štěně. Jako je to super socializace pro všechny strany, ale procházka růžovým sadem to není. Jo, občas je to sranda, to zas jo 

Rezzzy
Rezzzy 07.08.2023, 22:57:35 xxx.xxx.15.85

Já bych ráda pořídila do auta toto, na sedačkách být nemůže, máme 3 děti, drátěných se bojím. Zatím máme kennelku, tu jsem koupila menší s tím, že až mu bude malá, pořídím něco pořádnýho.

https://www.klecepropsy.cz/variocage/

Pelech zatím nemám, místo toho mám na cestě nový postroj, jsem hrozná.

Rezzzy
Rezzzy 07.08.2023, 21:56:18 xxx.xxx.15.85

U nás ani houba, dnes byla chvilka mezera mezi dešti, nakonec nás stejně chytil slejvak, ale užili jsme si to 

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Rezzzy
Rezzzy 06.08.2023, 19:02:03 xxx.xxx.15.85
Odpověď na příspěvek uživatele hmn z 06.08.2023, 17:41:34

Držte se, malá je krásná, ať dělá jen radost 

Rezzzy
Rezzzy 06.08.2023, 18:57:01 xxx.xxx.15.85
Odpověď na příspěvek uživatele Thielli z 06.08.2023, 16:53:43

Dekuji, vypadá ji pěkně a ceny taky 

Rezzzy
Rezzzy 05.08.2023, 22:02:13 xxx.xxx.15.85

Přemýšlím, že štěněti pořídím pelech. Jo, má svoji vetbedku v kleci(tam chodí když jsou kolem ěti , vědí že tam ho nesmí rušit) ale.rad lehává pod gaučem (nahoře se mu být nechce) nebo pod stolem a manžel říká, že je chudák týraný. 

Moje otázka zní, vyplatí se investovat do nějakého super, nebo koupit nějaký obyčejný, neznačkový? Já to vidím tak, že bych koupila obyč a kdyby se pelech osvědčil, koupila bych lepší. A hlavně jakou velikost? Nemám odhad, pro minulého psa jsem koupila super pelech, na který by se vešel i s dogou, v obchodě jsem se bála, aby mu nebyl malý 

Rezzzy
Rezzzy 05.08.2023, 20:44:14 xxx.xxx.15.85

Ta kartonová škrabadla jsou super, moje kočky je milují, já už tak moc ne. Škrabadla mám 2, velké a malé, nejvíc je užívané to velké, myslím, že jim nevyhovují krátké a úzké sloupky, tak ho užívají občas  koťata, nebo jen na ležení.

Rezzzy
Rezzzy 05.08.2023, 19:55:37 xxx.xxx.45.97
Odpověď na příspěvek uživatele Naali z 05.08.2023, 18:14:36

Holínky mám, ale blbě se mi v nich chodí a moje oblíbené kožené boty,  už jsou na odpis, děravá podrážka 

Rezzzy
Rezzzy 05.08.2023, 16:23:15 xxx.xxx.15.85

Sibiřky taky nejsou špatný. Známá, co chová Borderky má i Sibiřky, jezdí s nima na výlety, na dovolenou, vleze do moře, na kšírách je jako doma. Ono je to hodně i o přístupu člověka ke kočce.

Rezzzy
Rezzzy 05.08.2023, 16:07:07 xxx.xxx.15.85

U nás od rána leje a leje, psovi to nevadí, já potřebuju poradny boty. Ještě že je dlouho světlo. 

Obrázek Obrázek
Rezzzy
Rezzzy 04.08.2023, 20:48:22 xxx.xxx.15.85

Já už mám taky, děkuju. Placku dám na záclonky do výstavní klece, druhá už je na aktovce d éry a dvě samolepky už jsou na nástěnce naší vetky. Propisky jsou jen MOJE, záhadně se u nás doma totiž ztrácí 

Rezzzy
Rezzzy 04.08.2023, 09:09:02 xxx.xxx.15.85

Me se zase všichni Bull psi strašně líbí, znám jich několik a všichni jsou to zlatíčka, k lidem a majitelé je máj zvládnutý. Neříkám, že se s ostatními psy kamarádi, ale taky nikoho netrvají na potkani. Je to o lidech, kteří je vlastní.

To mi připomíná jeden podcast, co jsem slyšela. Jména si nepamatuju, ale pan tam říkal, že třeba ve Španělsku je zákaz psů bez voditek, pokud nemají složenou nějakou zkoušku poslušnosti,že někde snad ani nesmí opustit zahradu, pokud jsou bez zkoušek a že by se nedivil, kdyby to za chvíli bylo i u nás.

Na druhou stranu o něčem podobným mluvil Šusta, pro něj je to blbost, že pes, který je super poslouchá panička, který je střízlivý, nemusí stejně reagovat na opilého pána, a že těch opilců co venčí je, a malér je stejně na světě.

Rezzzy
Rezzzy 02.08.2023, 21:42:19 xxx.xxx.15.85

Messi taky miluje borůvky, maliny, angrešt,..

Dnes jsme byli na zámku v Častolovicích a pejsek naprosto vzorný a krásné pak unavený 

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Rezzzy
Rezzzy 01.08.2023, 22:20:37 xxx.xxx.15.85

Já dnes byla na procházce jen já a pes, kousek od nás vyběhla srna, já se lekla, pak obdivovala jak si hopsá přes pole, pes si čmuchal a ničeho si nevšiml. Kousek od domu byli na cestě ne zrovna malí psi, nikde nikdo, no nechtělo se mi jít přímo kolem nic, tak jsem Čapla milé, už ne úplně lehké štěně ( nevěděla jsem, jestli za náma vypálí) a hnala se domů oklikou, po chvíli jsem koukla, za náma nešli. Nechtělo se mi to obcházet přes další vesnici,tak jsem si to střihla zkratkou, přes les, houští,no než jsem se vydrala na silnici, vypadala jsem jak po zápase, roští, ostružiní, maliní. Messi naprosto spokojený, je teď úplně tuhej, no oklika nás stala další 2 km, ale myslím, že když to bylo jednorázové, tak snad ok.

Rezzzy
Rezzzy 01.08.2023, 14:28:12 xxx.xxx.15.85

Mám taky sibiřky, nejraději mají maso, když vám žere maso, zůstala bych u něj. Ja koupuju +- 10 kg masa, mám 4 kočky a teď ještě koťata, semelu, nabalíčkuju a vyndavam, občas přihodím konzervu nebo kapsčku vajíčko taky, alenty konzervy a kapsy bych koukala na nějaké kvalití , Tenurri sem dala dost dobrý nástřel. Jak už bylo psáno výše, pokud není s PP, těžko říct jaká je jeho optimální váha, pokud s PP je, bylo by dobré kouknout na rodiče. Mám dva kocoury, stejný otec různé matky, jeden má 8kg druhý je prcek, 5kg. 

Rezzzy
Rezzzy 31.07.2023, 13:23:03 xxx.xxx.15.85

Ja jsem třeba cenu do inzerce udala. záleží  jestli chcete kočku na mazlíčka nebo na chov, tam se ceny dost liší. Už i u sibirek se objevuje HCM a PKD, testy nejsou zatím povinné, ale slušný chovatel testuje, dale bych koukala, jestli kotě není bojácné, jestli matka není agresiví, jestli má čisté oči a nos.Neni chovatel jako chovatel. Pokud by Vás zajímalo víc, klidně pište 

Rezzzy
Rezzzy 31.07.2023, 13:13:15 xxx.xxx.15.85

Když jsem si jela pro psa z útulku, měla jsem jasno, buď Lex nebo Lexí, no a když jsem ho viděla, hned jsem věděla, že je to Marbulinek, říkala jsem mu Márbe. No a teď u Messiho, to říkal muž ze srandy, viděl video, na něm byl Messi a hned pak pes, já se tomu zasmala a vypustila z hlavy, když jsem pak jela s dětma na návštěvu, říkám to ze srandy chovatelce a malá dcera hned, to je náš Messi a bylo. Chovatelce se to taky líbilo, tak už mu to zůstalo. Jinak já chtěla používat jméno z PP, ale Dark Shadow se nechytlo