Všem děkuji
Já vím, že kožené sedačky jsou na údržbu bezkonkurenční, ale mě to nevyhovuje,spíš to vidím na nějako obyc a budu ladit potahy deky a polštáře
Všem děkuji
Já vím, že kožené sedačky jsou na údržbu bezkonkurenční, ale mě to nevyhovuje,spíš to vidím na nějako obyc a budu ladit potahy deky a polštáře
Kožený měla kamarádka a mě to bylo strašně nepříjemné, ale je fakt, že byl nezničitelný
Domácí neodcervuju taky, dělám koprologii a zatím nebylo potřeba
Je mi jasný, že úplně bez chlupů se to neobejde, ale co máme starý gauč teď, tak na něm to drží jako magmet. Kočky mi sice taky nedrapou nábytek,ale přeci je potřebuju něco odolného
Teď je nový podcast Chci australáka nebo borderu, ještě jsem to neposlouchala, ale nemělo být mazání medu kolem pusy
Ač název diskuse nevypadá, týká se to psů.
Sháníme gauč, ale potřebuji, aby mi vydržel a nedržely se na něm chlupy, kůži ne. Máme psa, kočky a 3 děti.
Předem děkuji za případné odpovědi
Co říkají chovatelé i moje vetka doporučují Vet p im
Krabice, malé, velké je to fuk, miluji to kočky i děti
Já vzteklinu očkuju jen kvůli cizině a to vakcínou Purevax Rabies, měla by být spešl pro kočky
Citace Metropole Vet
Purevax Rabies je první vakcína proti vzteklině pro kočky bez adjuvans.
Adjuvans je chemická látka, makromolekula nebo celé buňky některých usmrcených bakterií, které zesilují imunitní reakci očkovaných zvířat na podaný antigen. Používá se jako složka vakcín nebo při produkci protilátek z imunizovaných zvířat.
Použití adjuvant ve vakcínách, především hydroxidu hlinitého vyvolávajícího silnou lokální zánětlivou reakci,bylo identifikováno jako jeden z rizikových faktorů pro vznik postinjekčních (postvakcinačních) fibrosarkomů u koček.
Absence adjuvans ve vakcínách PUREVAX® významně snižuje riziko výskytu této maligní neoplazie.
To se mi ještě nestalo, nakupuju už nějaký ten rok, jen jednou mi přišel balík a jedna věc chyběla. Balík jsem rozbalila až asi za dva dny od doručení ,uznali reklamaci a zboží obratem doposlali
Já teď výstavy dost flákám, ale chystám se s klukama do Olomouce.Jeden chovný, strašný mazel a druhý se k nám přitoulal a už u náš zůstal. Podle toho, jak u nás chodí z ruky do ruky, na veterině si vyloženě uzívají pozornosti, auto bez problémů Olomouc kousek, tak si myslím, že se jim tam bude libit
A co chovatel, neporadí? Teda, nějaké vysetreni pred krytím snad mít musíte, ne?
Co vím, tak Senabelle sensitive maji 22% tuku
Mám 3 děti, tak si myslím, že by to bylo opravdu fajn. A klidně bych tam dala i na každé číslo nějaký úkol se psem, třeba nauč ho to a to a jednoduchý náhod pro dítě.
Jsem ostuda, knihu ještě ani nemám, ale mám ji v plánu, až teda vypakuju děti z ložnice a můžu si tam svítit na čtení. Čtu jen elektronickou, ale tu Ohaří potřebuji papírovou.
Kalendář je super
Čekám na poště a tak si to tak tady čtu. Jako ten komiks není vůbec špatný nápad, do toho nějaká vymalovánka tam, hra, … Já jsem pro
To jsou potvory, ve schránce nic a dělám z domova, děkuji skočím na poštu
A mě ještě nepřišel,tak snad už brzy
Napadá mě cestováček
Nemáte prosím někdo náhodou pozitivní zprávy? Že se něco pěkného chystá? Poslední dobou je to horší a horší
Já stále čekám, snad příští týden bude doma