Odpověď na příspěvek uživatele trojAAAcko z 27.09.2024, 16:45:50
Zkuste se zeptat partnerky na krmení ještě. Já jsem teď mimo domov ale večer ojuknu náš párek arating skunečních jak jsou na tom teď (oba 5letí každý ale z úplně jiného prostředí tak mohu porovnat aspoň malinko).
Ale teď mě napadlo. Jak dlouho to má? Nemůže to být stres ze změn? Naši ho (ať aratingy, alexové nebo jen agáči) projevovali vždy jen nějakou “ptákovinou”.
Píšete že pár měsíců zpět ten dům…. Souvislost to mít může? Ještě, jak je cca starý a holka nebo kluk?
Omlouvám se za dotazy ale ten problém mne zaujal a samotnou mne zajímá co to způsobuje.
Odpověď na příspěvek uživatele drvodelkafialova z 27.09.2024, 10:11:18
Jo letos tam byla holka žebrající na operaci kobyly…měla další dva zdravé prodejné koně a s partnerem fungl novej barák a dva veterány dohromady skoro za mega na prodej plus čtyřkolku za 100tis a žebrala o 80 na operaci že nemá kde vzít peníze 😁😁😁
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 26.09.2024, 17:41:21
Já vim že umim bejt svině ale tohle fakt nebylo myšlený zle. Nabídla jsem jen jak na to může koukat mamka a že z určitého úhlu pohledu by to bylo i pochopitelné. Nevím jak to je. To musí vědět Nikca a bez důkladného rozhovoru to nepůjde. Taky se může mamka bát ze pak už Nikčy ségra od ní chtít nebude a pak není jak ji vyhodit. Neznám je nemohu soudit. Jen bych Niki prostě mamku takhle jednoznačně neodsoudila. Se poptej v Hrušovanech. Tam obecních bytů bývalo skoro vždy několik. To by nebylo řešení? A o slušné nájemce zájem má každý, kort když by to bylo ze "známosti".
V krajnim případě prostě holt ségra chvili vydrží tam kde je.
Z toho co tu Niki psala je ségra i pres opakovanou snahu rodiny s totálnim hajzlem co ji skoro zničil. Že byt je tragickej ví od začatku a přesto se nenamáhala nic hledat až teď najednou šup šup pomozte… (člověk co je psychicky v cajku by do tý hrůzy nikdy nešel) doteď veškeré snahy rodiny helpnout jí jakkoliv byly odmítány a najednou pomoc… možná jen mamce vytekly nervy a sekla se protože toho má dost… koneckonců azyl ségře může nabídnout i Nikča když to u mamky nejde. Nebo holt ať si to ségra vyžere no. Zpackala si to sama svojí vinou. Ale narovinu za ty prachy co platí tam musí mit jinej byt do 5 minut. I kdyby maličkou garsonku.
Z týhle situace neni člověku nejlíp ale Niki, nezlob se na mamku. Ale na ségru. Máma za jeji průsery nemůže. Kdyby už nebyla tak co? Jak by to řešila?
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 25.09.2024, 14:40:46
Zkus mě ignorovat jo? Uděláš tim dobrej skutek pro obě. A jsem v cajku neboj. Jen mě nebaví tvoje bezdůvodný útoky na mou osobu, tak holt si to nenechávam líbit no. Zvykni si nebo mě začni ignorovat. Máš na výběr.
Jo gratuluju zrzavý k tomu jak sem cpe do x témat ty svý kraviny od knížky ( ta je i fajn) po trapnej kalendářík s kresbičkama ala 5letý děcko s downem. 🤣
A pro příště vřele doporučuju Zrzavý ať na mě milostivě už nereaguje protože absolutně ignoruje jakýkoli “fakta” v mým textu a cokoli napíšu je hodno jejího plivání. Mam toho právě tak dost. Nechat se šikanovat od osoby co si myslí že sežrala všechnu moudrost světa a její názor na cokoli je jedinej správnej
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 24.09.2024, 22:12:41
Koukám že nejsi jediná kdo nechápe psanej text a neumí číst. Kde v tom příspěvku vidíš zpochybňování umrtí a další kraviny? Já jen psala že když má panickou hrůzu z toho že někdo s kašlem nebo rýmou je na veřejnosti bez roušky ať buďto je zalezlá doma nebo si vezme klidně plynovou masku když jí to dá pocit bezpečí. Já se v roušce dusila i když jsem byla naprosto cajk natož muset jí nosit při pitomý viróze. Fakt nebudu riskovat že sebou někde švihnu a rozrazim si hlavu jen aby hysterka byla v klidu. Mhd sem nejela dobrejch 10 let. Kdo nechce nemusí tak ať nepřikazuje ostatním co maj nebo nemaj dělat.
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 23.09.2024, 19:04:17
Protože chybí jen krůček aby se západ ofiko zapojil nejen do války ale do války na ruském území…. A jestli na to dojde. Fakt si myslíš že nejen že se nechá ale že by měl na to jen koukat a mávnout rukou?
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 21.09.2024, 23:44:01
Jen se tim nenervuju a nehroutim se z toho. Ani jsem si nedělala kampaň jak po mě někteří chtěli. Jsem ráda že sice máme málo ale vzestupnou tendenci to má. Sice maličkou ale je tam. Tak proto pphoda😊
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 22.09.2024, 11:16:46
My máme z našch zakrslých ne nejmladších běžně 3-6 denně. Teď je to tak 2. Ale každej den je aspoň to jedno. Takže mírný pokles ano. Ale tak holky maj dle plemen snášku pod 100 ročně takže 😆 maj nárok ve svym věku 3 roky a víc.
Odpověď na příspěvek uživatele Verun z 21.09.2024, 20:57:45
Souhlas 😁 ja mam mezi předními sedadly síť plus psí deku přes celý zadek takže jsou tam navolno a maj to jako obří kotec/pelech 😆.
Starej megan co jsem mela byl vytunenejsi. Ten byl ofiko veden jako nákladní auto (ac jen kombik) a měl kovovou posuvnou mříž mezi kufrem a sedadly. Takže taky supr. Tam sem vozila psiska v kufru
Vzorek toho jak u nás chrupčí psiska. A jako vsuvka spinkající Dibliček. Na foto se sourozenci je to ten nejmenší váleček… (a zůstalo mu to, má jen 4,7 v roce)