A to jsem si myslela že seš rozumná. Nu zdání klame koukam. Doufám že se duševně pripravujes ze za pár let nebudeš mít doma ani křečka nebo psa. Když vlastně to bude tak je to fuk.
Příspěvky uživatele
Leithian
Chvd nepřispěl ničím. To je ten dvojí metr.
Je to marný 😉 vona má přece svojí jedinou svatou pravdu. Zoo je zlo a musí se vymýtit. Ona chvd a pár dalších by se ve středověku živili skvěle jako lovci čarodějnic a inkvizitoři
Oni ale lidi samovolne neodhlasi. Kdo se nenechá zrušit sám (ne deaktivace profilu ale od nich zrušit) ten tam zůstane jako základní uživatel.
Hele lidičky. Jděte se hádat jinam. Komu je u zadku že nám zakazou vše chovat nemusí tu bejt. Komu to jedno není ať sem adekvátně přispěje. Tudíž megi, assil, chvd. Jděte prudit jinam. Já se jen budu tlemit až vám ti nahoře hrábnou na něco co bude vadit vám. Pak najednou to bude fujky. Teď vás to netrápí tak se vysmivate. No dojde na všechny
Ja dědovi běžně asistovala u zabíjení králíků a slepic. A když mi pak zabil ferdu nemluvila jsem s nim půl roku protože to byl ferda. Děti v tom dělaj rozdíl. I dospělí.
Tak tam nelez a nerupne ti žilka. Ale pak neplakej až zas neco vychcipe
Lidičky. Kometo. Hoďte na něj bobek. Fungovalo to na jiný bude i na nej6. Znalosti nula argumenty nula. Iq teda 20... 😁
Prosím jdi někam kde o tvé názory budou stát. Zvířata nevlastníš, rád je nemáš takže fakt nechápu proč tu jsi. Krom snahy aby si tě nekdo všiml.
To už bych se primluvila za zlatého křečka nebo syrskeho ale od chovatele takove ty s pp neb ti budou vymazleni a lze je chovat sanostatne. Při normalni výměně podestylky ani nesmrdi. Pokud chce paní něco na ven tak mi vybudovani zázemí pro 4 malé slepičky přijde fakt asi jako nejschudnejsi. A od chovatele budou ty zdrobnělé dost pravděpodobně už vymazlene taky (mensi takze mene prostoru o chlup a je vetsi sance narazit na mazlici zdrobnele ktere se nechovaji za účelem vajec prvoplanove)
Ahoooj. Super že jsi sem našel cestu 😊😁😉
Že ty jsi neschopný a neznalý neznamená že je takový každý. Ale chápu. Podle sebe soudím tebe že? :-)
Teď jsme tam bojovali se zdravotnimi problémy a už 3 tyden jsme na léčbě. Odcervovaky a sulfacox. Prej v sobě měly zoo. Bohužel jedna bílá a brahmanka to nedaly. Snad zbytek bude cajk. No bylo to asi z hrdlicek. Ty chlapi uspesne tedy zlikvidovali a litaj tam max vrabcaci. Jeste potkany co jim tam nekdy vlezou do výběhu přes den zlikvidovat a měl by snad být klid
Arnold si vyseděla 2 kuřata 😂 je to Anežka. Jestli jsou její nebo některé z bílých hedvábniček těžko říct 😁 ale má 2 😂
No nemusí ale jak jsem zjistila ani vet neni zdaleka vsevedouci kort pokud je to havěť co nemá v ordinaci denně. Tam dokážou nadělat vic škody jak užitku
Kamarád má bachyňku kune kune křiženku myslím a zařadila se do smečky psů. Poslouchá na slovo chodí s nima ven, mazlí se. Jen zahrada je tankodrom. 😁
Nebo pokud máte možnosti a prostor na zahradě udelejte volieru s kurnikem pro 4 zdrobnělé slepičky. I ty se daji sehnat vymazlene a zvykle na hlazeni a tak. A nebudou trpět když na ně některý den nebudete mít moc času.
Ne babička papouskovi fakt plnohodnotnyho kámoše neudělá ani kdyby se počtverečkovala a i pitomá andulka může dožít 15 let. Když zvířatko pro děti na mazlení přijde mi paradoxne nejschudnejsi kralicek. Při troše snahy ani moc nesmrdi, pomazlit se taky dá a může být sám.
Jezusmarja jenom ne papouška to neni méně náročné než ta ovce. Naopak. Dve ovecky na zahradě funguji velkem dobře ale samotnej papousek v blby kleci bude trpět.
Psychopat co vysadil medikaci