Odpověď na příspěvek uživatele Ladd z 16.11.2024, 19:03:29
Já se z cizího zvířete na svym pozemku hroutit budu. Nechci tam “vaší” kočku. Ale pokud vám to přijde normálni vypustim tam svý hady 2m+. A až vám sežerou tu kočku nebo psa vysměju se buď že neni muj nebo vam dam pár šupů holý hodnoty. Ok?
Majitel je povinen si své zvíře zajistit. Tak aby neškodilo nebo samo nepřišlo k úhoně. Kočkaři na to zvysoka prděj a ještě se rozčilujou. V zákoně ovšem výjimky pro kočky nejsou.
Že to tak bylo i dřív? No taky ženy nevolily, byl feudalismus a otroctví😁😅
Odpověď na příspěvek uživatele Ladd z 16.11.2024, 18:18:02
Já je nechci likvidovat. Dokonce ani zavírat. Ale naštve mě když jdu za majitelem kočky co mi zabila pár kuřat co my s tim a on mě pošle do háje že jeho neni že tam k nim jen chodí. Proto když kočka navolno ať je nějak označená ať se z toho nemůže vykroutit. Když už lidi nejsou schopný si je zajistit na pozemku (kurňa když si zmáknu zajistit psy, papouchy, koně, krokodýly, tygry apod tak ano jde to i s kočkou)
Odpověď na příspěvek uživatele Ladd z 16.11.2024, 09:55:46
Ne nenávist. Ale to že kočkaři si až na výjimky myslí o kolik jsou lepší a o kolik víc musí mít kočky práv na úkor ostatních. A pak řvou a bulí když je po kočičce. No když nejsou schopný zajistit aby kočka neprudila všechny sousedy je to těžký. K nám se teď naučila chodit k jezírku na čihanou siamka z baráku naproti. Ještě párkrát jí vyženu po dobrym a pak na ní pustim v lepšim případě jezevce a je mi fuk co se jí stane. Zrzavá mrcha co mi zabila pár drahejch andulí (škoda několik tis) sem díkybohu lozit přestala.
Odpověď na příspěvek uživatele Ladd z 16.11.2024, 17:11:31
Tak nějak. Pokud to není schopno normálního samostatného života. Pryč s tim. U hadů třeba wobblující mutace. Bezšupinaté maj naopak život normoš. A to by mělo bejt pro všechny druhy zvěře
Bobi. Hady mam furt. Počet krajtích marodů snížen na dva. Teď k sobě zkusím naházet cenchrie. Rozrostla jsem se za poslední tydny o pár božích korálovek a dnes z burzy 5tá do hejna luxusních užovek mnou milovaných genů a pro jistotu 3 adult samec cenchrie. Mám dva ale holek víc jak 2 na jednoho. Burza fajn. Kolegyně pár nakoupila druhý kolega prodal celej stůl 😁
Kurna. Holky. Jděte češtinu fakt rešit jinam. Donedávna se tu dalo číst kdo co zazil jakej mel den, co u něj nového a teď tuna fofen o češtině a fofnu. Bobča tu je výrazně míň. Niki skoro vůbec. Nedivim se jim. Koho by bavilo číst 3 strany o ničem? Fakt vam to neni vůbec blbý? Ani jedna jste sem nechodila. Nebo ne pravidelně a najednou celou diskuzi dojebete. Celá stránka spamem o prdu. Je to kecací vlákno? Je. Ale mohly byste mít kapku ucty k těm 3 co ho založily a rozjely. Založte si vlastní krafací a tam si řešte čj a pravidla do aleluja.
Odpověď na příspěvek uživatele Horsana z 14.11.2024, 19:57:38
Brojleři bych tipla nejsou stavěný na lítání venku zdravím. Daň za růst. Zatim co čtu od ostatních jsou hajsavý. Tipla bych osobně za sebe že se přistyd prostě. Nebo něco v tom smyslu. Asi bych je ven už nepouštěla.
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 11.11.2024, 19:14:41
Hele já se třeba žensky oblékám. Na ples se nějak upravím i když jen překrytí nedostatků sťiny obyč rtěnka a řasy. Normálně klidně šaty nebo podprdy co dělaj supr výstřihy a pěkný vršek na to. Ale ke kadeřnici jdu jednou ročně. Na kosmetiku nechodím. Za mne vyhazování peněz stejně jak za nehty (to je navíc nepraktický). A kadeřnice… na ples nebo jiný akce se načešu v jakýkoli dýlce a běžně to mam buď v culíku nebo tak krátky že jsou rozpuštěný a max strčený za ucho. Chlapy nelovim. Mýmu to nevadí. A co si myslí zbytek světa je mi víceméně buřt. A tu dvojku co vždycky vysolim za kadeřníka radši nacpu do veteriny pro havěť. Pytle s podestýlkou nebo zrnim. Případně dávku potkanů a myší. Nebo nové knížky, hry na ps5. Nebo do dalšího zvířete. To mi přijde užitečnější.
Ale já nikdy nebyla na věci pomíjivé… což účes apod je.
Tipla bych že minimálně některé zde to budou mít dost podobné. A s dětmi atd to souvislost nemá.