Všechny pipiny mam v obejváku. Zálet neni dodělanej tak žiju v haldě řevu, peří a zrní 🤣. Aratingy se přeřvávaj s alexandrama a agáčové sice neječí ale mrdnik dělaj luxusní🤣 takže v obýváku je úzká ulička mezi klecema, křeslem, stolkem a pelechy 😅
Příspěvky uživatele
Leithian
Je to rok 96. Takže 28. První odešla Dianka, pak Dáša. Lucky ta žije samo. Ale je prodaná už x let.
Ze “staré gardy” je už jen Ricky. Ten je nesmrtelnej snad. Majda i Ringouš od Hromady už tu taky nějakej rok nejsou.
Nechtěla jsem sem už psát. Ale Canku by to zajímat mohlo. Ve 34 letech zesnul Fešák.
Pokud někdo někdy pocítí potřebu mne kontaktovat
Jana Amblerová
Fb: Leithian Jana Amblerová
Mail: leithian@seznam.cz
Telefon 605545898 (stejně je na inzerci)
Bydliště Čejkovice u ČB.
Koukam že jsem jedna z mála co má koule a stojí sama za sebou a nemusí si tu hrát na batmana
Hele. Sbohem lidi. Na tohle nerva nemam ani já. Uživejte si tu s psychopaty a egoisty. Baštěte jim jejich plačky a pak se někdy zamyslete kolik lidí už odsud odešlo a proč.
Screeny čeho proboha? 🤣 ty jsi fakt mimo.
Prosimtě čemu bych se měla já bránit v týhle diskuzi? Jasně stručně. Jsem zvědavá na tvojí odpověď.
Já se nemam čemu bránit. Smůla
A to mam koukat jak tady jeden psychopat rozeštvává celý osazenstvo diskutérů chovu svejma smyšlenkama? A kývat tomu nebo mlčet?
Asi takhle z některých dam zde se mi chce blejt velebnosti. Z jedné převelice. Ona ví, že? Jako rozpoutat bez jakéhokoli důkazu takovouhle štvavou kampaň. To chce hroší kůži a kuwa pevnej žaludek. Dotyčné doporučuju hodit hadr na hlavu, vzít si neurol a navštívit psychiatra.
A těm které celý tenhle nesmysl přiživují:
Bravo
Udělaly jste ze zdejšího fóra žumpu. Nic víc jak odpadní žumpu kde 90% nových příspěvků je telenovela o tom kdo komu co možná jak…..
Timhle tenhle web zabijete. Kdo tu taky diskutuje teď že? Furt pár stejnech nicků o čim dál většim hovnu.
Omlouvám se jestli to urazilo. Takto zmíněno. Nebyl to úmysl. Děkuji za tip.
Zcela nesouvisející příspěvek. Potřebuju očaře pro psisko. Idealně jihočesko ale dojedem kamkoliv po republice. Běžní veti nevyřešili.
Aluško, vy byste možná věděla? Kam, ke komu… Kometo?
Není to závažný problem. Danému psovi nijak nevadí, ale už to rodinu “nebaví na to koukat a řešit to u vetů bez výsledku”.
Jinak ten příspěvek by byl v pohodě. Ale ta poslední věta. Ta je fakt mimo. Těžce. Škoda. Jinak si poslední dobou měla projev celkem pohodovej a konečně se to dalo i číst.
Až na výjimky 😁 jakože se my dva nemilujem ale aspoň v tomhle se shodnem dost slušně.
Ale buď taková dál. Proč ne když ti to vyhovuje. Já se tim bavím jak někdo může bejt tak zoufalej že musí zkoušet zaujmout takhle.
Hele, tvuj psanej projev je jak od mongoloidního děcka. Nesmyslnej, rádoby vtipnej, ma to bejt asi jakože hustý a cool ale je to trapárna. A jakýkoli tvý byť hodnotný sdělení to degraduje na dětskej blábol. Akorát jsem jedina co má koule to napsat naféra.
Zato ty tvý by měly tesat do kamene ne? 🤣🤣🤣
Ta má ale vždy kuwa dobrej důvod 😉
Tady zas lidem šibe. Nechlastejte a jděte se věnovat psum. Bude to užitečnější. Chováte se jak malý fakani.