U dvouleťáka by už bylo víc patrné, že vybělává , než pár bílých chloupků...mám hnědku a má po trupu zřídka občas bílý chloupek, a nemyslím si, že bude vybělovat i když je 12.5% Shagya.
No ,mě nevadí, ale i zároveň trochu vadí....vrabčáci lezou do žlabu a samozřejmě tam kadí,kadí i do napaječky, nad žlabem a solným lizem si vlaštovky udělaly hnízdo, než ho postavily, bylo všude , na můj vkus, dost blátíčka, ale vydržela jsem to, teď jen aby nekadily přímo do žlabu nebo na sůl....vrabčáci se přestěhovali do stáje z haly, když jim tam vyschnul zdroj zrní, obsadili hnízda vlaštovkám a dost odrzli. Po příletu vlaštovek bylo ve stáji dost rušno, pár hnízd si vrabčáci ubránili, takže teď tam sedí vlaštovka, vlaštovka, vrabčák, co si hnízdo vytunil senem-hrůza, vlaštovka....občas hovínko schytám i já a průlety vlaštovek do stáje okolo mojí a kobylí hlavy taky nic moc, bojím bojim, že do mě narazí.Venku na stáji hnízdí jiřičky....víc mě teda ale štvou ti vrabčáci, co se vrtají v nasypaným ve žlabu...