a abych nebyla tak OT, měli jsme na rybníkách roj, i jsem si ho pohladila🤭, tenkrát jsem si ho měli nechat, byl tam asi 2-3 dny …s chovem včel koketuje manžel, ale měl jeden čas reakci na píchnutí, tak nakoupil knihy mě (nebo to byl Ježíšek?) Ale já se nemůžu rozhoupat.
No proto jí manžel moc rád nevidí na gauči, protože když přijdem domu, má takovou radost až někdy ošprycne gauč(nebo v chodbě zeď, pelech, podlahu), takže když vrtí a tluče ocasem, musí se jí připlácnout k zadeli, nebo jen vlažně přivítat, aby se moc nerozrušila. Říkáme jí fretka se vyfredila, měli jsme kdysi 2freťáky, tak vím vo co de. Ona si na zadek nedosáhne🤗
kdo chce vidět orla?😂byli dva, je to asi pár, blízko hnízdí, jsou i slyšet, chvilku to vypadalalo, že půjdou níž a blíž, ale “vzdušné proudy” je rozdělily a bylo po..
No nekecej,🙃 já fakt bez těch brýlí už nedám ránu, písmena trefím i když mi nesvítí klávesnice…ale tak co , bylo to navrchu, třeba si někdo osvěží paměť , se nudím, nemám zatím vycházky, manžel už peče buřty na ohýnku u rybníků a my se psinou bručíme doma.
my máme jiný problém, psina mi vypouští sekret samovolně- i šprycem, hladím jí po zádech až přes ocas a jak sjíždím ten ocas, špryc…nebo má radost a špryc, puch hroznej…ne furt, ale tak jednou do měsíce určo. Nemá taky někdo?
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 20.01.2024, 08:23:11
megi mikrovlnku mám 30 let , jsme kámošky, a vím na jaký výkon se rozpouští másílko… moulinex s grilem, strašný hit, tenkrát, ale griloval si tam manžel jen svou ruku a já jednou nějaké file…
Odpověď na příspěvek uživatele Trickyvoo z 20.01.2024, 01:40:43
no to by jste se divila, mám to v merku, rozpouštím másla pravidelně, od různých výrobců, - na sporáku,(i v MVT na nízký stupeň také s úspěchem, bez 💣), …některá se rozpouští “normálně” jiná bouřlivěji (ta voda ) všichni víme, co udělá voda v tuku, oleji, že 😉, todle bylo akční máslo z Lidlu.
Kdo nedá u nás na jídlo do mikrovlnky poklop, je odsouzen na elektrické křeslo…já jsem výjimka. 😂
Peču jen ve státem uznané svátky-Vánoce, Velikonoce a nebo když mám na to chuť , dneska kynuté buchty s povidlím…jinak peče tchýně, pár kousků vždy u nás zanechá. (aby chudák synáček netrpěl, on to ale stejně nejí) 😉
člověk jen pomyslel…nebudu tam dávat kryt, mám to jen na malý výkon a stojím u toho, ohlídám to,💣💩… zbyla přesně půlka, druhá je po mikrovlně(30letá 🤭) takže zbytek rozpuštěn na v klidu sporáku…je to máslem, asi více zákysu(vody)